torstai 7. kesäkuuta 2018

Kuka oikeesti on Milla Tee?


Mä oon Milla ja mä oon lähihoitaja. Mä luulen olevani ystävällinen ja rehellinen, mutta oonkin sellainen vaan niille harvoille ja valituille. Tykkään huonoista vitseistä ja pidän itseäni huumorintajuisena tyyppinä. Nauran vähän kaikelle, myös sille mille muut eivät. Pureskelen kynsiäni ja se nakertaa mua aivan hemmetisti, mutten silti ole vielkään päässyt siitä tavasta eroon. Mun kynnet on aivan ällöt, vaikka oonkin koittanut kaikenmaailman niksit ja konstit niiden kasvattamiseen. Omistan siniset silmät ja aivan liian pottumaisen nenän, joka ainakin sivusta kuvattuna näyttää aivan perunalta. En tykkää myöskään mun korvista, koska heti juotuani alkoholia ne molemmat muuttuu ihan punaisiksi. Omistan myös tummat silmänaluset, sekä ihan kivannäköiset pusuhuulet, joiden sisältä ei paljastu pepsodent-hymyä tai muutakaan mieletöntä.
 
Ja mites ne finnit? Kyllä niitä löytyy, vaikka muille jakaa. Varsinkin poskista, otsasta ja leuasta. Mun kulmakarvoista mä tykkään, vaikka nykyään olenkin aivan liian laiska nyppimään niitä. Mun jalka on kokoa 38, vaikka toisinaan otankin ne 39 numeroiset kengät. Varpaan kynnet mulla on aina liian pitkät, koska oon liian laiska leikkaamaan niitä. Sukkiin tulee usein reikiä, mutta onneks omistan paljon sukkia, niin tää ei oo mulle ongelma.

Vaikka mussa on huonoja puolia, niin löytyy musta niitä hyviäkin. Oon esimerkiksi todella hyvä siirtämään kotitöitä huomiselle, sekä laulamaan suihkussa niin ettei kukaan kuule. Mun bravuuri on nukkua puoleenpäivään ja käyttää erilaisia kasvonaamioita toivoen, että mun iho kokis jonkun maagisen muutoksen. Milla T on toisinaan vähän feikki, mutta toisinaan just se oma ittensä. Valokuvaamisesta mä nautin, mutta sitä oon ihan liian laiska harrastamaan. Ulkoilu on ihanaa, vaikken jaksa tehdä sitäkään. Mä oon Milla ja mä oon lähihoitaja, mutta kyllä mä uskon, että musta tulee joskus jotain muutakin. Ehkä rekkakuski, merkonomi, strippari tai terveydenhoitaja. Nyt mä oon kuitenkin vaan mä, enkä oikeestaan vaihtais mitään itestäni tai tekemisistäni. Elämä on ihan jees tälläi Millan silmin, joten se on varmasti sitä myös sulla sun silmillä katsottuna. Ihanaa kesää sulle, sun kavereille, serkuille ja vanhemmille. Kaikki on hyvin, kun vaan itse ajattelee, että kaikki on hyvin. Eiks niin?

♡: Milla

Lähetä kommentti