tiistai 8. toukokuuta 2018

Tein ite ja säästin


Moikka! Pienet pahoittelut alkuun siitä, että viime viikolla ei tullut lainkaan postausta. Mulla oli semisti kiireinen viikko, mutta tää viikko onkin sitten paljon iisimpi. Eilen tein mun tulevan yhteistyöpostauksen valmiiksi, tänää oon kirjoitellut paria postausta luonnoksiin ja nyt mun tarkoituksena ois tulla kertomaan teille mun uudesta tukasta. Vaikka se onkin jo pari viikkoa vanha juttu.

Tosiaan noin pari viikkoa sitten mä pitkän pohdinnan ja miettimisen jälkeen uskalsin ottaa ne surkeat keittiösakset käteeni ja leikata mulle otsatukan. Ja joo, ei ehkä ollut fiksuin ratkaisu ne surkeat sakset yhdistettynä mun leikkaustaitoihin - mutta ei kai kaiken aina niin fiksua tarvitse ollakaan. Mä kuitenkin tein sen, vaikka mua vähän pelottikin.

"Entä jos musta tulee ihan kamalan näkönen? Jos näytän samalta, kuin ala-asteella ja mulle ei myydä enää alkoholia, enkä pääse baariin sisälle, kun ne ei usko, että mä olen mä. Entä jos en kehtaa enää liikkua missään ja mitä jos mun pitää erakoitua neljän seinän sisään viideksi vuodeksi odottamaan hiustenkasvua?" Ne kysymykset vaan pyöri mun päässäni, kun joku hetkellinen aivohäiriö sai mut kuitenkin tekemään sen. Sakset käteen, hiukset samalla tavalla, kuin siinä youtube-videossa ja tsadaa, valmista tuli. Ehkä tyhmää, ehkä ei, mutta ei mua kyllä yhtään kaduta. Näistähän tuli ihan söpöt ja muutama vuosi ikääkin lähti hiusten mukana. Ja baariinkin pääsin ihan omilla henkkareillani.
Mä voin myöntää, että tietysti tää ois ollut paljon fiksumpaa tehdä ammattilaisella, mutta minkäs teet, kun saat sen lopullisen päähänpiston yhdentoista aikaan illalla. Ei kyllä yhtään harmita, että tein itse ja säästin. Ois se kampaaja voinut tän huonomminkin vetää, hahah!

Mitä mieltä sä oot mun uudesta tukasta? Osuko nappiin vai menikö vähän huti?

♡: Milla

10 kommenttia :

 1. Otsatukka sopii sulle ihan älyttömän hyvin, tykkään!! :)
  Itellä ollu jo jonkin aikaa hinku leikata myös otsatukka ja samat asiat pyörii mun mielessä, ehkä mä tästä vielä rohkenen itsekin leikkauttamaan sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ♡ Oi, leikkaa vaan, jos yhtään siltä tuntuu (:

   Poista
 2. Noi on tosi kivan näköiset! Itsekkin joskus säästin "minä ja tylsät Fiskarsit"-menetelmällä, mutta lopulta en enää osannut. Ammatilaisella en viitsi käydä, koska otsis kasvaa todella nopeasti ainakin mulla "törkeän näköiseksi", joten nyt kasvatan otsista pois, ja tää on ihan kamalaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahah, toi on niin tuttua :D Mullahan oli otsis koko mun peruskoulun ajan, kunnes sitten päätin kasvattaa sen pois. Munkin hiukset kasvaa ihan liian nopeesti ja näitä saa olla kyllä joka viikko leikkaamassa :D

   Poista
 3. Näyttää ihan superhyvältä, teit kyllä oikean päätöksen! *.* ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin sulle kyllä sopii otsahiukset! Ja onnistunut oot näköjään leikkaamisessakin itse, joskus se "tee itse ja säästä" asenne on kyllä ihan paras asenne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Ja hei just noin! Tulipahan säästettyä taas muutama kymppi :D

   Poista
 5. Hinku lyhentää tukkaa reilusti pyörii mielessä, mut muistot siitä tukkahelvetistä tuli mieleen joten isot lyhennykset on big nono! :-D Otsiksen omistin viimeksi yläasteen ekoilla luokilla ja ai kauheeta! Sulle vaan otsis sopii suoer hyvin!! 😍 Ja tukka kasvaa aina takas niin muutoksia on syytäkin tehdä jos tykkää ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanni! Ja jep, ne on vaan karvoja sun päässäs - ei sen vakavempaa :D joten niille saa tehä just niiku huvittaa!

   Poista