maanantai 21. toukokuuta 2018

Mun kesän pläänit


Moikka ja ihanaa aurinkoista tätä päivää, iltaa tai yötä just sulle! Mä halusin tänä kesänä ehdottomasti toteuttaa tälläisen "summer bucket listin", joten mennään sen suuremmitta puheitta katsomaan, mitä kaikkea mun listaltani löytyy!

Nuku ainakin yksi yö mökillä. Mökkeily on parasta ja tänä kesänä haluan todellakin viettää tuolla edes yhden yön. Koko päivä auringonottoa, uimista, veneilyä ja grillausta. Mikä voiskaan olla parempaa kesällä!

Road trip kavereiden kanssa. Kuten viime vuonnakin, niin myös tänä kesänä ollaan menossa road tripille. Suuntaa ei vielä olla päätetty, mutta ei sen niin väliä, koska hauskaa meillä tulee varmasti olemaan. Tänä vuonna varataan tähän myös kokonainen viikko, kun viime vuonna tehtiin vain viiden päivän reissu.


Käy huvipuistossa. Särkänniemi tai linnanmäki ois tänä kesänä kohteena. Lintsillä en ole koskaan edes käynyt, joten kai sekin pitäisi kerran elämässä kokea! Toisaalta mua houkuttais käydä myös korkeasaaressa, mutta saa nähdä mihin sitä loppujenlopuksi päätyy.

Piknik kavereiden kanssa. Mikä ois sen kivempaa, kuin kerääntyä porukalla, kuunnella musiikkia ja herkutella navat täyteen kaikkia kesän ihanuuksia? Tän vois järjestää parikin kertaa, mutta kunhan edes kerran niin mä oon tyytyväinen!

Yövy laavussa. Mä oon 100% varma, että tää kohta tulee toteutumaan meidän kesän road tripillä, joten sitä odotellessa!


Saaressa telttailu. Juomista, syömistä ja teltta messiin niin tää iltahan on taatusti yks kesän mieleenpainuvimmista! Veneellä saareen ja aamulla pois. Pari vuotta sitten tehtiin tää reissu kaveriporukalla, mutta ehkä tänä kesänä vois mennä ihan vaan kaksin poikaystävän kanssa. Saa nähdä!

Ihan sama minne, mutta jonnekin vaeltamaan. Tän kohdan oon halunnut tehdä jo monta vuotta, joten toivotaan, että tänä kesänä siihen olisi mahdollisuus. Tää vois olla parin päivän reissu, jossa käveltäis ihan helvetisti ja nukuttais teltassa. Parhaintahan tää ois toteuttaa lapin upeissa maisemissa, mutta voihan sitä nyt ihminen vaeltaa muuallakin!Käy uimassa. Miten mulla on sellainen tunne, että en käynyt viime kesänä lainkaan järvessä? Tai jos kävin niin ihan vaan sen kerran, mutta tänä kesänä tähän saa luvan tulla muutos! Mulla on tälläkin hetkellä bikinit messissä, joten katsotaan, jos sitä vaikka jo tänää uskaltautuisi pulikoimaan.

Käy yöllä uimassa. Ihan vaan edellisen kohdan lisäksi - tää on pakko toteuttaa! Yöuiminen on parasta, joten ketä lähtee mun mukaan vai pitääkö tää kohta toteuttaa yksin?

Mennä juhannuksena katsomaan kokkoa. Täähän nyt on jo perinne, vaikken viime vuonna sellaista nähnykään. Koitetaan tänä jussina eksyä kokon ääreen, niin tulee sekin taas kerran nähtyä! Oon toivonut juhannuksen kokonaan vapaaksi, joten hell yeah - tänä juhannuksena juhlitaan!

Onko sulla samoja kohtia sun listalla? Mä oon niin fiiliksissä tästä auringosta ja yli +20 asteen lämpötilasta, etten vois olla just nyt tän onnellisempi. Nyt suihkuun, pieni laittautumishetki, sitten kauppaan ja rannalle! Mitäs teille kuuluu?

♡: Milla

6 kommenttia :

 1. Hei lähetään lintsille, mä oon mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tässähän on ideaa :D Voitas mennä papun ja emmin kaa!!

   Poista
 2. Road trip on kyllä ollu yks unelma jo kauan aikaa, mut jotenkin ei vaan oo tullut tehtyä. Ehkä pitää pistää nyt oikeesti alulle sekin suunnitelma!

  ps. oon vähä järkyttyny ettet oo ikinä käyny korkeasaaressa, myö käytiin pienempänä joka kesä! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti alkaa suunnitteleen! Meiän viime kesänen road trip oli niin huippu, että en malta odottaa tän vuotista ♡ Ihan parasta ajella paikasta toiseen niiden parhaiden tyyppien kanssa!

   Hahah, mä oon käynyt aina vaan särkänniemessä :D

   Poista
 3. Mullakin ois mökkeilyä tiedossa kesälle ja huvipuistossa käynti ois täälläkin suunnitteilla! :) kivoja juttuja sun listalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mökillä oleminen on kyllä parasta (:

   Poista