keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Löysin mun lemppari kasvonaamion + ALEKOODI


Postaus tehty yhteistyössä MayBeautyn kanssa. 

Mun kasvojen iho on viimeisen puolen vuoden aikana ollut aivan surkessa kunnossa. Mulla on finnejä siellä, mustapäitä tuolla ja erilaisia ja erikokoisia näppylöitä vähän jokapuolella. Viime kesänä mun ihoni ei todellakaan ollut tässä kunnossa, vaan se oli oikeesti tuplasti paremmassa kunnossa. Niinpä mä jokunen kuukausi sitten lähdin miettimään mun finnejäni ja sitä, miten mä saisin mun kasvoistani taas terveemmän näköiset. Mä tiedän, että mun epäterveelliset elintavat on osa syy mun kasvojeni kunnolle, mutta kyllä mä oon niitä elintapojakin jo vähän parannellut. En oo esimerkiksi käynyt hesessä vielä kertaakaan tällä viikolla, joka on jo sinänsä suuri saavutus multa!! Hahah, oon mä myös muutenkin koittanut elää edes jotenkin terveemmin ja toivon, että saisin jostakin kunnon motivaatiopureman liikuntaa kohtaan. Näihin mun finneihin ja muihin näppyihin, sekä ylipäätään mun kasvojeni ihoon löysin, kun löysinkin pienen, mutta silti tehokkaan parannuskonstin. Ja siitä voit lukea jatkamalla lukemista!
 
Mä lähdin pari kuukautta sitten kyselemaan yhteistyömahdollisuuksia MayBeauty nimiseltä firmalta ja nyt muutaman kerran tuotteita testailtuani ajattelin tulla kertomaan teille mun rehellisiä fiiliksiäni näistä kasvonaamioista. Mä oon super kiitollinen MayBeautylle näistä tuotteista ja siitä, että lähditte mun kanssani tähän yhteistyöhön! Oon niin fiiliksissä siitä, että myös meidän vähän pienempien bloggaajien kanssa uskalletaan lähteä toteuttamaan yhteistöitä, joten suuret kiitokset vielä teille ♡ Jos sua kiinnostaa mun rehelliset mielipiteet näistä naamioista, niin jatkahan lukemista ja rullaile alaspäin. Postauksen lopussa myös alekoodi teille, jota todellakin kannattaa nyt hyödyntää, jos vaan yhtään siltä tuntuu 😍 Joskos nyt hetken höpöteltyäni siirryttäis katsomaan millaisia naamioita mä sain testattavakseni!

PORE MASK - Mä itse asiassa kuvittelin jostain syystä, että tää kyseinen naamio poreilisi kasvoilla, mutta sitä se ei suinkaan tehnyt. Kyseessä on siis savinaamio, joka jättää ihon todella puhtaan ja pehmoisen tuntuiseksi. Pore mask-naamio syväpuhdistaa ihohuokoset, poistaa ylimääräistä öljyisyyttä, sekä tekee ihosta sileän ja puhtaan. Naamio levitetään kasvoille, annetaan kuivua 15-30 minuuttia ja huuhdellaan pois. Mä itse tykkäsin tästä naamiosta, mutta en kuitenkaan kokenut tätä niin huipuksi, kuin kahta seuraavaa tuotetta. Oon käyttänyt tän tapaisia naamioita ennenkin, joten ehkä siksi tää ei mua niin säväyttänytkään. Jokatapauksessa ihan hyvä tuote, jota kyllä suosittelen testaamaan.


FACE MASK - Mä itse olin jo aiemmin testannut yhden toisen merkin samanmoista tuotetta ja pakko kyllä sanoa, että tämä ylhäällä näkyvä tuote päihitti edellisen viis nolla. Tämä kummallinen musta mönjä levitetään kasvoille, annetaan kuivua 30-45 minuuttia ja revitään irti, vaikka se hieman tuottaakin kipua. Tuotteen levitys oli niin iisiä tuon sudin kanssa ja kuivuttuaan sen repiminenkin onnistui yhtenä kappaleena. Tuotteen pois ottaminen sattui todella paljon, mutta ei kipuu ilman hyötyy - vai mitä? Kauneuden eteen pitää kärsiä ja niin eespäin. Kasvoista tuli niin freesin oloiset ja maskissa näkyi ihan liikaa mustapäitä ja kuollutta ihosolua. Mulla kasvaa myös toisinaan ihan pieniä ja haaleita karvoja suunpielissä ja milloin missäkin, mutta nyt ei tarvi hetkeen nyppiä niitäkään pinseteillä irti. Ihan huippu maski, jota jokaisen naisen pitäisi todellakin kokeilla!


FACE GEL - Viimeisimpänä esittelyssä tuote, joka mua itseäni kiinnosti näistä kaikista eniten. Tämä geeli lupaa poistaa kuollutta ihosolua ja sen se myös ihan oikeasti tekee. Geeli levitetään kasvoille ja sen jälkeen sitä aletaan hieromaan hellävaraisesti sormenpäillä. Tää geeli on ihan uskomaton, koska pienen hetken tätä hierottuaan näkee, kuinka ne kuolleet ihosolut alkavat irtoilemaan. Mä oon ihan myyty tälle naamiolle ja aion todellakin ostaa tätä lisää, heti kun nämä tuotteet on käytetty loppuun. Moni teistä varmaan tietää, että oon ihan hulluna kaikkiin kasvonaamioihin, mutta nyt voisin ekaa kertaa sanoa, että mun odotukset oikeesti palkittiin. Tää tuote on vaan niin erilainen, kuin mitkään muut kokeilemani, joten siitä plussaa Maybeautylle! Ootko sä jo testannut tätä geeliä vai arveluttaako liikaa? Mä ainakin suosittelen testaamaan, koska tää vei mun sydämeni mennessään. Ihan mun lemppari juttuni hetkeen, joten kyllä - taisin löytää mun lemppari kasvonaamion!

Jos sä kiinnostuit näistä tuotteista, niin koodilla millaface saat tuotteista 30% alennuksen & klikkaamalla tätä pääset suoraan MayBeautyn verkkokauppaan shoppailemaan itsellesi näitä ihania kasvonaamioita. Toivottavasti päädyt testaamaan näitä tuotteita, koska mä en oikeesti turhia kehuja jakele! Olitko jo kuullut näistä ennempää vai heräsikö kiinnostus vasta nyt? Alekoodi on voimassa 28 päivää tämän postauksen julkaisupäivästä, eli 9.5-6.6 😊 Kivaa ja aurinkoista päivää just sulle!

♡: Milla

4 kommenttia :

 1. Toi viimeinen tuote kiinnostas muaki paljon! Kiva kuulla, että se on oikeasti niin hyvä kuin muualtakin on kuulunu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii hommata se testiin! Toi on oikeesti ihan huippu :)

   Poista
 2. MayBeautyn naamiot kiinnostavat, mulla oli käytössä se mudta revittävä naamio, joka ei kuitenkaan mustapäitä repinyt! Toi kuorinta vaikuttaa hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toi on kyllä toiminut hyvin (: Ehkä sekin vaan on niin yksilöllistä! Ja toi kuorinta on ihan best, kannattaa testata jos vaan yhtään on rahaa tilillä :D

   Poista