keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Instat, jotka ansaitsee enemmän


Mä seuraan instagramissa todella monia tyyppejä ja tänää halusin jakaa teille ne, joista ainakin tällä hetkellä tykkään kaikista eniten. Valkkasin tähän sellaisia tilejä, jotka mun mielestä ansaitsis enemmän seuraajia, joten todellakin toivon, että te tykkäätte näistä! Ei aina tarvitse mainita niitä kaikkein kuuluisimpia, vaan välillä voi levittää sitä hyvää ihan vaan kertomalla niitä pienempiäkin tilejä. Mä esimerkiksi rakastan yli kaiken Linda Ekrothin ja Selma Takalan instagram feediä, mutta ehkä sitten toisessa osassa kerron niitä vähän tunnetumpia instagrammaajia. Tänää keskitytään kuitenkin niihin vähän pienempiin mun lemppareihin ♡ Joten let's go!

@hhennaseppala - Hennan instagram-tili on yksi niistä, joka todellakin ansaitsisi enemmän ja vielä paljon enemmän seuraajia, tykkäyksiä ja kommentteja. Kuvat sisältää just niitä asioita, joista itse tykkään; asukuvia, muotia, meikkejä ja reissukuvia. Noita ulkomailla otettuja kuvia saa kyllä aina katsoa yhtä kadehtien! Samalla niistä saa kuitenkin niin paljon energiaa ja inspistä omaan elämään, ettei voi kun kiittää Hennaa tästä ihanasta instagram-tilistä.

@Irkenguera - Irinan instagram-tili sisältää toinen toistaan upeimpia ja kauniimpia kuvia. Voin kuvitella kuinka paljon aikaa ja vaivaa hän näkee kauniin feedinsä eteen! Feedistä löytyy todella monipuolisia kuvia ja vielä hienompia ja ajatuksia herättäviä kuvatekstejä ♡


@suvituuuuli - Vitsit mä muuten tykkään tän naisen instagram-kuvista! Tykkään siitä miten kuvat sopivat yhteen ja näyttävät niin hyvältä feedissä. Suvi saa pelkästä jäätelöannoksesta, farkuista tai feedin perusteella mistä vaan niin hienon kuvan, etten voi kun kadehtia. Aivan ihania, kauniita ja tyttömäisiä kuvia!

@katrisofiah - Katrin instagram-tilillä on vasta yhdeksäntoista julkaisua, mutta se ei haittaa yhtään mitään, koska kaikki kuvat ovat niin kauniita, rauhallisia ja yhteensopivia. Mä odotan innolla tulevia kuvia, koska kuten sanottu - kaikki me aloitetaan jostain. Ja Katrin alku ainakin näyttää hyvin lupaavalta!

@anettemilia - Tässä tili, jonka matkakuvia rakastan yli kaiken ♡ Varsinkin noi viimeisimmät Pariisissa otetut kuvat on ihan vienyt mut jo mukanaan Eiffel tornin luo nauttimaan kesästä. Näissä kuvissa on mielikuvitusta ja paljon! Mä en vois tarpeeks hehkuttaa tätä tiliä, joten ehkä mä vaan jätän tän tähän ja sanon, että nyt kaikki seuraamaan näitä ihania instagram-tilejä! Ja tietty mua, jos et vielä seurannut (@millaviivamari) 😉

♡: Milla

Lähetä kommentti