perjantai 11. toukokuuta 2018

Euroviisuista ja Saara Aallosta


Huuda "hep!", jos sä oot yhtä innoissas tulevasta lauantaista ja euroviisujen finaalista! Mä en pariin viime vuoteen ole edes katsonut euroviisujen semifinaaleja, koska Suomen edustajat eivät vaan ole olleet mun makuuni. Tänä vuonna tilanne oli ihan toisinpäin, kun Saara Aalto julistettiin Suomen euroviisuedustajaksi ja hänen kolmesta kappaleestaan valittiin se itse viisubiisi. Monsters oli heti toisella kuuntelukerrallani mun spotifyn soittolistalla ja kyseisen kappaleen musiikkivideokin on tullut katsottua moneen otteeseen. Oon niin iloinen, että Saara valittiin Suomen edustajaksi euroviisuihin!
 
Viime tiistaina katsoin euroviisujen semifinaalit ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei mua yhtään jännittänyt, kun Suomea ei kuulunut vielä viidenkään jatkoon menijän joukossa. Ja sitten kun se "Finland" sieltä sanottiin, niin olihan se fiilis ihan uskomaton! Meidän Suomi pääsee mukaan euroviisujen finaaliin ja sen lisäksi meillä on maailman paras viisubiisi. Toisena lempparina mun listoille nousi when we're old-kappale, joka sai mut tirauttamaan pari kyyneltäkin semifinaalia katsellessa. Älyttömän kaunis kappale, kauniilla sanoilla ja kauniilla esityksellä. Ei se silti Suomea tule voittamaan, hahah!


Toy-biisi, eli mun sanomana kanabiisi varmasti jakaa mielipiteitä, mutta mun on pakko sanoa, että onhan toi nyt ihan hemmetin kova veto. Toi kotkotus kohta on sairaan viihdyttävä ja onhan tolla biisillä ihan hyvät sanatkin. Mä tykkään, vaikka varmasti moni teistä pitääkin tätä biisiä ihan läppänä. Lie to me-biisi taas oli mun ihan ensimmäinen suosikkini euroviisuissa, tietysti Suomen jälkeen, mutta kuultuani tuon when we're old-kappaleen nousi se tänkin edelle. Lie to me-biisi ei ole yhtään perinteinen euroviisubiisi, vaan enemmänkin tän hetken hitti, joka saisi soida jokaisessa Suomen yökerhossa. Oon silti niin onnellinen, että tää biisi pääsi finaaliin - koska onhan tää nyt vaan niin hyvä! Mulla tää soi päässä kanabiisin kanssa 24/7, joten kyllä, joku onnistui tekemään hyvän korvamadon Milla Teelle!

Eilen toisen semifinaalin jälkeen Norja pääsi, kun pääsikin finaaliin ja siitä mä en vois olla yhtään sen iloisempi. Norjan kappale that's how you write a song iski muhun heti ekalla kuuntelukerralla. Mua ei myöskään haittaa yhtään se, että kyseinen artisti on jo kerran voittanut euroviisut vuonna 2009. Vaikka olisihan se toisaalta hassua, jos vaikka Lordi laitettaisiin uudelleen euroviisuihin. En mä silti jaksa valittaa, koska Alexander osaa todellakin laulaa ja sen lisäks hän on vielä niin järjettömän suloinen. Joten todellakin toivon Norjalle suurta menestystä finaalissa!


Mua huvittaa ihan suunnattomasti se, että (jotkut) suomalaiset on ihan sitä mieltä, että ei Saara pärjää ja ei se pääse finaaliin ja jos pääsee niin vikakshan se jää. Mä en koskaan voi tulla ymmärtämään tuollaista ajattelutapaa! Eikö meidän just kuuluis olla ylpeitä siitä, että Suomi on finaalissa ja voi oikeesti vaikka voittaa koko potin. Mä ainakin aion kannustaa Saaraa, kävi miten kävi. Olkaa tekin ylpeitä Suomesta ja suomalaisuudesta. Ei sitä tarvitse peitellä sillä turhalla negistelyllä.

♡: Milla

6 kommenttia :

 1. Mä en sen enempää seuraa euroviisuja, mutta hitto toi toy biisi on vaan ihan paras!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se hyvä juu, mutta en ois kyllä uskonut että se tulee voittamaan! :D

   Poista
 2. Saara on aivan ihana persoona kyllä ja onhan hänel myös hyvä äänikin, vaikkei mun mielestä kuitenkaan mikään kauheen erityinen. Musta on upeeta et Saara on päässyt jo tänne asti euroviisuissa, vaikken niitä itse nyt seuraakaan. Ois hienoo jos Suomi voittais mut mulla on jotenkin sellanen fiilis ettei kuitenkaan ehkä ykköseks pääse. Tottakai kannustan ja toivon Saaran voittoa, mut jotenkin en jaksa uskoa siihen täysillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästiin sentää toisiks viimesiks :D Hahah, en ois kyllä uskonut noin huonoa menestystä!

   Poista
 3. When we're old on niin kaunis ja sen lavaesityskin on niin nätti♥

  VastaaPoista