perjantai 20. huhtikuuta 2018

Tampereen kirpparilöydöt


Moikka just sulle! Mä kyselin pari päivää sitten instagramin puolella, että kiinnostaisko ketään nähdä mun viime aikaisia kirpparilöytöjä täällä blogin puolella ja tässä sitä nyt sitten oltaisiin kirjoittelemassa! Oon oikeestaan aika dorka, kun kyselen teiltä asiaa, jonka oon jo omassa päässäni päättänyt tehdä, mutta annetaan se mulle nyt tän kerran anteeksi. Oli kuitenkin kiva nähdä, että joitain teitä kiinnostaa nämä kirpparilöytö-postaukset, vaikka tuo kuva saikin normaalia vähemmän tykkäyksiä. Jokatapauksessa  me käytiin maanantaina melkein kaikilla Tampereen kirppareilla ja ihan uudeksi lemppariksi tuli Swap-kirppis, jolla en ollut koskaan ennen käynytkään. Kirpparilla.fi kirpputori onkin tuttu paikka jo Jyväskylästä ja saman tyylinen paikkahan tuo Tampereen kirpparillakin oli. Suuri halli ja paljon tavaraa, vaikka monet pöydät olivatkin vielä tyhjillään. Meillä oli oikein hauska päivä, vaikkei se raxissa käyminen sitä kruunannutkaan. Hahah, meidän piti tosiaan mennä sushille, muttei se meidän lemppari paikka ollut enää auki, joten päädyttiin sitten monen mutkan kautta raxiin. On se kyllä kumma paikka, kun vetää itsensä ihan ähkyyn, vaikkei se ruoka mitään kummoista olekaan. Näiden pikaisten kuulumisten jälkeen voitas siirtyä katsomaan niitä mun kirpparilöytöjä! Kommentoihan alas sun mielipide Tampereen kirppareista ja näistä löydöistä 😊
 
Ylhäällä näkyvä beige bleiseri löytyi Swap-kirppikseltä hintaan viisi euroa. Mä en tiedä yhtään paljonko tämmöiset takit maksaa H&M:llä, mutta uskoakseni ainakin yli viisi euroa. Tää oli hyvä löytö, vaikka vasta kotona huomasinkin, ettei tätä saa pestä pyykkikoneessa. Mun on aina pakko saada pestä kirppariostokset ennen niiden varsinaista käyttöönottoa, koska ei sitä koskaan voi tietää millainen ihminen sen kyseisen vaatteen on omistanut. Vaikka toisaalta en mä kyllä pese mun kaupoista ostamiani vaatteitakaan, vaikka ihan yhtälailla niitä voi siellä sovituskopissa koittaa kuka tahansa. Jokatapauksessa tää oli ihan kiva löytö, vaikken nyt sitten tiedä miten saan tän kunnolla puhtaaksi.


Mangon musta jakku löytyi radiokirppikseltä seitsemällä eurolla. Monet on kehunut mulle tuota radiokirppistä, mutta mä en vaan jaksa nähdä sitä paikkaa niiden kehujen arvoisena. Ihan kiva paikka siis, en mä sillä - mutta mun mielestä siellä on ihan liian kallista, ainakin siihen nähden, että se on oikeesti kirpputori. Ehkä mä vaan käyn siellä liian harvoin, mutta en mä oo sieltä melkein mitään koskaan löytänytkään. Voi olla käyttäjälähtöinen vika, mutta mä käyn mieluummin jossain muualla. 


Seuraavaksi esittelyssä tää surullisen kuuluisa bloggaajahattu, vaikkei se tän nimi oikeasti taida olla. Mua kuitenkin on jo pidemmän aikaa huvittanut se, että "melkein kaikilla" bloggaajilla on tälläinen päässään ainakin yhdessä instakuvassa. Tämä yksilö löytyi myöskin Swap-kirppikseltä ja hintaa tällä oli noin 70 senttiä. Mä olin ihan oikeasti suunnitellut jo tän ostoa muualta, mutta onneksi löysin tän hieman halvempaan hintaan tuolta kirppikseltä. Odotan jo asukuvien ottoa tämä hattu päässäni, koska onhan tää nyt jotain niin erilaista, kuin se mitä mulla yleensä näkee. Eikä mun päässäni ole ollut minkäänlaista lakkia yhdessäkään kuvassa, joten ehkä nyt on sen aika!


Kukkakuosinen pusero löytyi kirpputori silinteristä, joka oli sekin paikkana mulle ihan uusi juttu. Huomaa, että kevät valloittaa mieltä, koska kaapit alkavat taas täyttymään kaikesta pirteästä ja kukkakuvioisesta. Hintaa tällä puserolla oli muutama euro ja mä oikeestaan aluks hieman emmin tän kokeilemista. Tää oli kuitenkin todella kaunis päällä, joten pakkohan se sitten oli kotiuttaa, kun hintakin oli melkein ilmainen.

Kirpputorit on kyllä ihan parhaita paikkoja tehdä huikeita löytöjä! Eniten innostuin tuosta bloggaajahatusta (ja sen hinnasta), hyvänä kakkosena tulee tuo viimeisenä esitelty pusero. Näiden lisäksi löysin myös mustavalkoisen takin, mutta se päällä tulette näkemään ehkä jo ensi viikolla asukuvia. Nyt on taas matskua kuvailla, joten en malta odottaa! Oishan se sairaan tylsää ottaa niitä asukuvia, jos mulla ois aina ne samat vaatteet päällä jokaikisessä kuvassa. Ootko sä muuten kirppareiden fanittaja vai vihaaja? Mä oon ainakin melkein fani ja melkein vihaaja niitä kohtaan, jotka väittävät ettei kirppareilta koskaan löydy mitään. Silmät auki vaan ja kiertelemään! Se on tuhat kertaa fiksumpi päätös, kuin se suoraan uutena ostaminen. Ainakin mun mielestäni.

♡: Milla

12 kommenttia :

 1. Kukkakuvio best <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oii toi vika kukkakuosinen pusero on tosi kiva, sopii väriensä puolesta hyvin kevääseen! *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin!! ♡ Keväällä kaikki kukkakuviot on ihan parasta, vaikka tulee niitä muutenkin pidettyä :D

   Poista
 3. Uuu mitä löytöjä! <3 Tuo kukkakuosi pusero on ihana!

  VastaaPoista
 4. Ompa kivat löydöt, pitäis itsekin mennä kirppikselle pitkästä aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Kirppareilla kiertely on parasta (:

   Poista
 5. Tuo Mangon jakku on aivan ihana, samoin kun tuo "bloggaajahattu"! Ihan huippulöytöjä! Minun pitäisi kanssa käydä kiertelemässä Tampereen kirppareita, ehkä tulevana kesänä saisin senkin aikaiseksi! :D

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiih, kiitti Aada! ♡ Suosittelen kyllä, Tampereella on hyviä kirppiksiä :)

   Poista