keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kysy multa mitä vaan!


Tiedättekö mitä? Mä kävin tänää työhaastattelussa ja se meni (ainakin omasta mielestä) ihan hyvin. Luultavammin saan syksystä alkaen sijaisuuksia täältä keski-suomesta, joten jes ja syvä huokaus, pääsen asumaan omilleni. Vaikka onhan se ollut ihan kiva asua sen äidinkin kanssa, mutta kyllä se oma koti on silti aina oma. Ja se oma tila on just se mitä mä kaipaan. Oon ihan hiton onnellinen just nyt.

Ja sitten pari sanaa ja muutama lause tästä asusta. Asun kengät on siskolta saadut ja ne on jo melkein ikuisuuden vanhat, koska joskus aikoinaan sisko osti ne Seppälästä. Tekonahka legginsit on New yorkerista, mekko Vilasta, laukku sieltä kuuluisasta H&M:stä ja takki Jyväskylän kirparilta. Eli tän asun kallein kappale on toi mekko, mutta onneks sekin löyty sieltä alerekistä. Tää laukku on ihan paras, koska mun ihan liika iso rahapussi mahtuu sinne ja tää takkikin on ihan paras, vaikka tätä täytyykin karvarullailla melko tiheään tahtiin. Tekonahka legginsit on mulle ihan uus juttu, koska aina ennen oon käyttänyt vaan niitä perus mummo legginsejä, enkä oo oikeestaan edes tajunnut, että näitä löytyy myös tälläisiä oikeesti hienoja. Ja nää on ihan oikeesti hienot ja ihan sairaan kivat jalassa! Eikä hintakaan ollut, kuin jonkun kympin.
Sitten kolmas asia, eli se, että onko kuinka noloa ottaa kuvia näin ohuessa varustuksessa keskellä lumihankea? Tai enhän mä nyt ihan oo keskellä tota hankea, vaan siinä reunassa auratulla alueella, mutta silti. Eli onko se tosi noloa vai ihan vaan vähän noloa? Mä kuitenkin tykkään myös näyttää tätä mun varsinaista päivän asua, ilman tota joka kuvassa näkyvää takkia, joten jos tää on vaan vähän noloa niin ei mua sitten haittaa. Kertokaa te mulle, vai oisko tän mekon esittely pitänyt jättää vähän keväisimmille päiville? Ehkä mun ois vaan pitänyt vetää ne toppahousut jalkaan, vaikka omistan niitäkin vaan yhdet ja nekin on oikeesti ratsastustoppahousut. Tiesittekö muuten, että tää plikka joskus on harrastanut ratsastusta? Sitä ei varmaan kauheen moni tiedä, koska en mä siitä nykyään jaksa enää jauhaa. Ratsastin, tipuin, mursin käteni ja siihen se tarina sitten loppukin. Joskus vaan käy sillai.


Nyt kun on avauduttu ja puhuttu tästä eilisen päivän asusta, niin voitais pikku hiljaa tai sitten vähän nopeempaa siirtyä siihen tän postauksen aiheeseen. Eli siihen, että te saatte nyt kysyä multa mitä vaan. Ja ihan oikeesti melkein mitä vaan. Ei nyt ehkä mitään pervoja tai sairaita kysymyksiä, mutta siis muuten melkein mitä vaan. Mä sitten vastailen niihin erillisessä postauksessa, joten nyt sitten vaan niitä kysymyksiä tulemaan! Mä luotan teihin ja toivon, että saadaan tästä ihan mielenkiintoinen postaus. Eli ei mitään lempi ruokasi tyyppisiä kysymyksiä, vaan jotain vähän syvällisempiä. Kysy vaikka uskonko Jumalaan tai mikä on nolointa mitä oon tehnyt kännissä. Mä en pahastu kysymyksistä, joten kysy ihan rohkeesti. Kiitos jo kaikille, jotka jaksavat vaivautua ja käyttää hetken elämästään tähän. Nähdään taas!

♡: Milla

10 kommenttia :

 1. Noi nahkalegginssit on niin ihanat!! Itseltänikin löytyy samantyyliset ja rakastan niitä ylikaiken. Mun mielestä ei oo mitenkään noloa vaikka ympärillä on lunta ja oot noin ”vähissä vaatteissa” koska eihän muuten koko asu pääsisi ees oikeuksiinsa ja nähdyksi! 😊 Kyllä sen hetken värjöttelyn kestää.

  Sitten niihin kysymyksiin:
  Mikä on paras ja huonoin asia jota sun elämässä on tapahtunut?
  Kaikista noloin asia joka sulle on ikinä käynyt?
  Kerro jotain, mitä me lukijat ei vielä tiedetä susta.
  Mitä vaatetta/asustetta et ikinä pukisi päällesi?
  Kerro kaksi hyvää puolta itsestäsi ja kaksi huonoa.
  Hulluin/pelottavin asia jonka oot elämässäs tehnyt?
  Sun elämän suurin saavutus?

  VastaaPoista
 2. kiva että haastattelu meni hyvin! :)

  Mikä on sun hauskin lapsuusmuisto?
  Mistä unelmoit?
  Millaisia tavoitteita sulla on muutamalle seuraavalle vuodelle?

  VastaaPoista
 3. Mikä oli sun unelma-ammatti lapsena?
  Mikä on hurjin urheilulaji, jota oot kokeillu?
  Vaarallisin tilanne, jossa olet ollut?

  VastaaPoista
 4. superihana asu!!

  paras rafla missä oot ikinä käyny syömässä?
  mihin haluaisit matkustaa ja miksi? ootko käyny siellä jo?
  harrastitko lapsena jotain?
  tykkäätkö huvipuistoista? jos joo, niin minkälaiset laitteet on parhaita?
  mitä odotat kesältä?

  VastaaPoista
 5. Mitä tyhmää sie oot tehny lapsena?

  VastaaPoista
 6. Elätkö nyt sellaista elämää, mitä kuvittelit sen olevan just nyt joskus nuorempana?

  Jos voisit muuttaa elämässä jotain, mitä se olisi?

  Miksi kirjoitat blogia?

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi! Oot niin aito ❤️

  VastaaPoista
 8. Musta on ihan ok kuvata tuollainen asukokonaisuus talvisella säällä, jos sitä haluaa esitellä just vaikka blogin puolella. Ja onhan viimepäivät ainakin täällä olleet niin lämpimät että pärjää hyvin ilman pipoa ja hanskoja :) Kiva asu muuten, pukee sua hyvin!

  Mikä on tärkein asia, jonka olet oppinut sun vanhemmilta?

  Ootko enemmän sellainen ihminen et harkitset sun päätöksiä kauan vai oletko enemmän spontaani?

  Teetkö sun päätökset enemmän järjellä vai tunteella?

  Mikä on kaikista noloin asia, jonka oot tehnyt joskus?

  Kuka on sulle se tärkein ihminen tällä hetkellä?

  Mitkä 3 asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?

  Jos olis pakko niin matkustaisitko menneisyyteen vai tulevaisuuteen? Perustelut mukaan!

  Minkä supervoiman haluaisit itsellesi?

  Mitkä on sun vahvuuksia? :)

  VastaaPoista
 9. Missä näät ittesi 10 vuoden kuluttua?
  Millaiset on siun elämänarvot?

  VastaaPoista
 10. Toi asu näyttää niin hyvältä sun päällä! ♥

  Porukka on keksinyt niin hyviä kysymyksiä, että mun pää meinaa lyödä ihan tyhjää :D Mutta tässä nyt pari:

  Minkäläisista elokuvista pidät? Entä kuka on sun lemppari leffapahis?
  Minkä taidon haluaisit osata? :)

  VastaaPoista