sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

5 asiaa, jota et vielä tiennyt Milla Teestä


Muistatte varmaan, kun mä pari viikkoa sitten pyysin teitä jättämään mulle kysymyksiä, joihin sitten myöhemmin vastaisilisin täällä blogin puolella. Tänää noita kysymyksiä lueskellessani huomasin, että mulle tuli melkein jokaisesta kysymyksestä sellainen fiilis, että voisin kirjoittaa tästä kokonaisen postauksen. Joten hei, miks mä en kirjottaisi! Aina silloin tällöin postausidean ollessa kadoksissa voisin napata tuolta aiheen ja kirjoittaa siitä. Pienet pahoittelut ja suuret kiitokset, mutta perinteistä Q&A-postausta ei nyt siis ole tulossa - vaan jotain paljon parempaa. Toivottavasti tykkäätte tästä ideasta ja toivottavasti just sun kysymys/aihe pääsee mahdollisimman pian mun kirjoitettavaksi. 

Tämän päivän aiheen bongasin ihanan Ainon jättämästä kysymyksestä, joten kiitokset hänelle tästä! Mä oon tainnut ennenkin kertoa täällä "uusia faktoja" musta, mutta tänää ois taas uusien juttujen vuoro. Mä ainakin henkilökohtaisesti rakastan tälläisiä postauksia, koska aina on kiva päästä oppimaan jotain uutta sun lemppari bloggaajasta. Ja vaikken mä oliskaan sun lempparis, niin toivottavasti silti tykkäät!

1. Mä aloitin mun ensimmäisen blogin opiskellessani lähihoitajaksi, joten joo siitä on jo pieni hetki aikaa. Sitä sä et kuitenkaan tiennyt, että aloitin sen oikeastaan siksi, koska mun kaverini ja siskoni pitivät myös blogia. Niihin aikoihin se oli vähän semmoinen jokaisen tytön juttu, joten olihan munkin sitten pakko kirjautua bloggeriin ja väsätä mulle ihka ensimmäinen blogini. Jos en väärin muista niin mun blogin nimiäni olivat ainakin carpe diem, yksi tyttö ja tuhat ajatusta, sekä tämä nykyinen, eli Milla T.


2. Mä vedän jokaisessa kuvassa mun vatsaani sisään. Okei joo, ehkä tää ei oo niin iso paljastus, koska uskoakseni aika moni ihminen tekee näin. Mä en vaan kehtaa julkaista kuvia, joissa pienikin pömpötys näkyisi, joten siksi näin. Ja ei, en oo mielestäni mitenkään lihava, mutta kyllähän sitä muutama liika kilo on tullut jostakin hankittua. Voishan sitä jättää sen juustoaterian pois ja tehdä parit vatsalihakset joka ilta, mutta tällä hetkellä ei vaan löydy motia.

3. Mun vasemmassa kädessäni on arvet kamalasta palovammasta, joka ilmestyi siihen erittäin alkoholipitoisen illan päätteeksi. Ja jos en väärin muista niin kyseessä oli erittäin typerä kisa, jossa kukin piti palavaa tupakkia niin kauan ihollaan, kun vaan pystyi ja halusi. En suosittele, en oo ylpee ja sitä rataa - mutta näin nyt vaan pääsi käymään.


4. Mä vihaan sitä, jos hymyilen niin, että mun hampaat näkyvät. Senpä takia oon opetellut peittelemään hampaitani, vaikka kyllähän ne aina vilkkuvat mun puhuessani. En vaan tykkää niistä, enkä siitä miltä näytän, kun ne näkyvät.

5. Aina karaokessa ollessani laulan joko Suvi Teräsniskan version rakkaus on lumivalkoinen biisistä, Ellinooran carrien tai Anna Abreun kylmästä lämpimään kappaleen. Onko muillakin tää, että aina laulaa niitä samoja lauluja vai ootteko te rohkeempia, kuin minä? Hahah, mun ei kohta enää tarvitse jättää lappua karaoken vetäjälle, vaan huikkasta vaan, että pääsiskö laulaan sen "tiedät kyllä minkä".

Mites meni, opitko jotain uutta musta vai tiesitkö jo nämäkin asiat? Mä oon tällä hetkellä melko täpinöissäni, koska huominen aamuvuoro enää ja sitten kolmen päivän vapaaputki. Mä lähden huomenna käymään Saarijärvellä ja suunnitelmissa ois ainakin ottaa paljon asukuvia, tehdä jotain super hyvää ruokaa ja katsoa leffoja, sekä rentoutua. Mitäs teidän viikko tuo tullessaan? Mä toivon, että jotain yhtä kivaa, kuin munkin!

♡: Milla

4 kommenttia :

  1. Kiva postausidea! :)
    Ainakin mulle nämä kaikki olivat ihan uusia faktoja. :D

    VastaaPoista
  2. Tässä tuli monta uutta juttua, kuten noi kaksi vanhaa blogin nimeä ja se, että vedät vatsaa sisää kuvissa! Musta tää on kiva idea toteuttaa q&a-postaus, kun sinulla on kerta noin paljon sanottavaa kysymyksistä :)

    VastaaPoista