torstai 15. maaliskuuta 2018

Miksi?Miksi kukaan voitelee leipää niin, että niitä leivänmuruja sotkeutuu voihin? Se on niitä elämän pieniä ärsyttäviä asioita, joka saa mut aina hermoromahduksen partaalle. Eikö niitä murusia voi tunkea siihen leipään, eikä sinne voirasiaan?

Miksi suurin osa bloggaajista siirtyy just nyt samoihin aikoihin blogiportaaleihin? Mäkin muiden matkijana meinasin jo lähteä bloggerista, mutta päätin kuitenkin pysytellä vielä täällä. Jotenkin outoa, että niin moni bloggaaja siirtyy just nyt jonnekin muualle bloggailemaan. Mä kuitenkin viihdyn bloggerissa, enkä jaksa nähdä vaivaa opetella täysin uusia tapoja bloggailuun.

Miksi jotkut laittavat oven kiinni just sun nenän edestä? Kuinka vaikeeta ois odottaa hetki ja pitää sitä ovea auki seuraaville ihmisille?

Miksi meikkisienen peseminen on aina yhtä rasittavaa? Kamalaa veden ja saippuan läträämistä.

Miksi balleriinat alkavat haisemaan ja joka kesä on pakko ostaa uudet? Sanokaa, etten ole ainoa. Kesän loputtua ne on vaan pakko heittää menemään, koska sitä karseeta hajua ei kukaan jaksa siellä eteisen kenkätelineellä haistella. Mä en sitten tiedä missä mä niiden kanssa oikein rymyän, mutta kyllä mä oon ihan varma, että muidenkin jalat hikoilevat. Eikä sitä hajua saa niistä oikeesti millään pois, tai sitten mun jalkahiki on maailman hikisin asia.

Miksi se, että on lähihoitaja tekee susta heti jotenkin alempiarvoisen ihmisen? Kun mainitsee mikä on ammatiltaan, ei todellakaan tule lisäkysymyksiä tai sen suurempaa ihannointia tätä alaa kohtaan.

Miksi aina menkkojen alkaessa mä mietin, että ois helpompaa olla mies? Lopulta kuitenkin päädyn siihen, että on miehilläkin omat ongelmansa. Ehkä ne menkat ei olekaan niin kamala asia?

Miksi ihmiset klikkaavat mieluummin niitä negativiisia uutisia auki, kuin niitä positiivisia? Negatiivisemmat blogipostauksetkin on aina niitä suosituimpia. Miksei ihmisiä kiinnosta ne normaalit ja hyväntuuliset jutut?

Miksi villasukat kutittaa jalkoja niin, ettei niillä todellakaan pysty nukkumaan? Saatika muutenkaan pitämään jalassa ilman, että niiden alla on normaalit sukat. Mä en ole ainakaan kohdannut vielä yksiäkään villasukkia, jotka eivät kutittaisia jalkoja.

Miksi jotkut kävelevät pakkasessa nilkat paljaina? Sen lisäksi, että se näyttää tyhmältä niin se myös varmasti tuntuu ihan hemmetin jäätävältä. Hyi hyi, milla ei enää tuohon vajoa, vaikka joskus aikoinaan vajosikin. Nyt on kuitenkin hyvät talvipopot käytössä ja lämpöiset varpaat jalassa!

Semmoinen postaus ja semmoisia mietteitä tällä kertaa. Mites te ja teidän leivänmuruset ja balleriinat?


♡: Milla

6 kommenttia :

 1. Moni kohta on ihan kuin mun ajatuksista poimittu! Ja mulla oli ihan sama ongelma ballerinojen kanssa monta vuotta. Viime kesänä raaskin sitten ostaa (hieman...) kalliimmat balsut ja ne on edelleen kuin uudet, toivottavasti en pilaakaan niitä ihan heti 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh, ihanaa :D ♡ Täytyy varmaan iteki miettiä kalliimpien ja hyvälaatusempien balleriinojen ostamista seuraavaks!

   Poista
 2. Voi tuohon menkkakohtaan kyllä samastun niin syvästi! Miksi pelkän naiseuden pitää olla näin vaikeaa D:

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yaaaas, ihana kuulla et samaistut ♡ Niinpä :DD

   Poista
 3. Nilkat kyllä varmasti jäätyis, jos kulkis ne paljaana :D Meikkisienten peseminen on niin ärsyttävää enkä kyllä harmiksi jaksa todellakaan joka päivä pestä niitä. Tosi hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! En minäkään niitä jaksa joka käyttökerran jälkeen pestä :DD Kiitti Sini!

   Poista