keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Kynsiöljyä, Saara Aaltoa & selviytyjiä


Edellisestä viime aikojen lempparit postauksesta on vierähtänyt jo yli kuukausi, joten tässäpä tämä. Toivottavasti tykkäätte, nautitte ja saatte tästä jonkinmoista intoa tai vitutusta elämäänne. Let's go!

^ Uudet korvikset - Näitä on tullut käytettyä jo monesti, vaikken näitä montaa viikkoa ole vielä omistanutkaan. Aivan sairaan nätit ja niin kivat riiputtimet. Ostit näiden lisäksi myös vihdosta viimein sellaiset pyöreät korvarenkaat, jotka on nekin jo hillunut monesti mun korvissani. Hintaa näillä oli muutama euro, joten not baad, vaikken näiden kestävyydestä uskalla sanoa vielä mitään.

Helmikuun suosikkibiisi - Saara Aallon Monsters biisi on kyllä soinut ja paljon. Nimittäin mun päässäni, spotifyssä, radiossa, herätyskellona, sekä ihan varmasti melkein kaikkialla. Kuuntelin tän heti julkaisupäivänä ja heti tykästyin. Aivan mahtava biisi, mahtava Saaran ääni ja mahtava sanoitus. Hiphei hurraa, vaikkei euroviisuja voitettaisikaan niin ylpeitä saadaan olla!


^ Essencen kynsiöljy - Tätä kun hieroo kynsiin niin eipä tule nakerrettua. Eli toisin sanoen huippu tuote ja vielä halpa sellainen. Essencellä näytti olevan kaikkia muitakin kynsituotteita myynnissä, mutta mun matkaani ei viimeksi tarttunut, kuin tämä. Ens kerralla pakko ottaa testiin jotain muutakin!

Viime aikojen suosikkisarja - Suomen selviytyjät! Jokainen jakso on tullut katsottua ja lisää odotellaan. Jollain tapaa niin kevyttä katsottavaa, mutta samalla niin jännää ja mielenkiintoista. Mä katsoisin tätä sarjaa ihan ilman noita "julkkiksiakin", mutta pakkohan se on myöntää, että kyllä se tuo selviytyjiin oman mielenkiintonsa, kun kisaamassa on vähän tunnetumpia henkilöitä. Vaikka parin tyypin kohdalla mulla ei ollutkaan mitään hajua, että ketä ne on ja mitä ne tekee tuolla. Heheh, onneks on google ja wikipedia.


^ Essencen peitevoide mikälie - Ostin tän testiin ihan vaan siksi, koska en löytänyt sitä mitä mulla oli viimeksi. Ja tää lähtee testiin varmasti vielä pari seuraavaakin kertaa, koska hyvinhän tää tekee asiansa, eikä ole hinnalla pilattua mömmöä. Tän peiteaineen väri on todella vaalea, joka on todellakin pelkkää plussaa mulle. Saa tummat silmänaluset hianosti peittoon, joten vink vink vaan muille pesukarhuille. 

Viime aikojen paras asia - Elämä, turhasta jännityksestä luopuminen, sekä se, että poistin netflixin. Ei sillä mitään tee, oikeesti, koska voi kattoo vaan salkkareita, uutta päivää ja selviytyjiä. Ja sitten sen kaiken muun ajan voi käyttää johonkin oikeesti fiksuun, kuten tähän elämään ja liian pitkien housujen osteluun, sekä vauvakarvojen nyppimiseen. Niistä taidetaan sitten puhua lisää ens postauksessa, koska Millalla palo hermot lopullisesti. Niinku myös mun ammattiin ja käsikarvojen sheivaamiseen. Nährään taas!

♡: Milla

2 kommenttia :

  1. Noi korvikset on kyllä ihan kauhean nätit! *.* Tota peitevoidetta on moni muukin kehunut, pitäisi varmaan ottaa se joskus testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin! Oon ihan rakastunut näihin ♡ Ja kantsii ehottomasti testata, toi on tosi hyvä :)

      Poista