keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kiitos, kun olet siellä
Kiitos sulle, että olet siellä ja luet mun blogia. Kiitos kaikille mun kavereille ja kiitos kaikille ihanille tyypeille. Kiitos teille, että sanoitte, että ei mun tarvitse hävetä. Mun ei tarvi oikeesti hävetä mun blogia tai mun vuosi sitten kirjoittamia postauksia. Joskus vaan jonkun muun pitää sanoa se, jotta sen itse ymmärtää. Joten suuri kiitos sulle ja teille kaikille. Nyt mä oon taas täällä.

Mitä niihin paska kommentteihin tulee, niin mä en enää ihan oikeesti tosissani jaksa välittää. Joten jatkakoon ken uskaltaa, mutta minä en enää välitä. Jos ei ole pokkaa sanoa omalla naamallaan, niin sitten ei ole pokkaa sanoa lainkaan yhtään mitään. Ainakaan mun blogissani. Piste, eikä yhtään mitään pilkkuja yhtään mihinkään väliin. Ne positiivisessa ja rakentavassa mielessä laitetut nimettömät kommentit onkin sitten ihan eri juttu. Niistä mä tykkään ja niitä mä toivon yhä saavani.

Mulla on tällä hetkellä pienen pieni tavoite mun blogini suhteen ja se on se, että multa ilmestyisi ainakin yksi postaus per viikko. Tällä tavoin saan varmasti motivaationkin bloggaamista kohtaan säilymään entistä parempana, mutta en mä silti halua ottaa tästäkään mitään ressiä. Eli se on vaan mun oma henkilökohtainen tavoite, ei mikään maata mullistava lupaus. Mutta mä silti yritän ihan tosissani, koska bloggaaminen ja blogin kirjoittaminen, valokuvaaminen ja somettaminen on mulle ihan älyttömän rakasta. Ja kai sitä oman rakkaansa eteen tekisi mitä tahansa?

Ps. ota mun instagram haltuun, koska siellä oon tuplasti ja extrasti aktiivisempi kuin täällä blogin puolella. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää sinne! 

♡: Milla

12 kommenttia :

 1. Ihanaa että taas kirjoittelet! <3 ja joo, ei kannata todellakaan välittää niistä paskakommenteista. Ne haukkujat ja muut sellaset on vaan kateellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ♡ Ja jep! Välillä on vaan vaikeeta olla välittämättä niistä.

   Poista
 2. Kiva, että pääsee taas lukemaan postauksia sulta! :)
  Ja mun mielestä sulla on hyvä tavoite blogin suhteen! Eikä noista negatiivisista kommenteista kannata tosiaan välittää, vaan ne voi jättää ihan omaan arvoonsa. Muuten menee into koko bloggaamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että mua on kaivattu ♡

   Poista
 3. Ihana blogi sulla ja erityisen kiva ulkoasu!


  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
 4. Mä toivoinkin, että palaisit takaisin blogin pariin <3

  VastaaPoista