tiistai 6. maaliskuuta 2018

Asiat, joita en ymmärrä blogeissaHupsista keikkaa. Me mennään jo maaliskuun puolella, eikä musta oo taas kuulunut mitään täällä blogin puolella. En kuitenkaan jaksa selitellä syitä sen enempää, kuin kiitellä teitä, jotka jaksatte pysyä mukana mun erittäin epäsäännöllisestä postaustahdista huolimatta! Sen pidemmittä puheitta ja selittelyitä voidaankin mennä tän päivän postauksen pariin, jossa mä käsittelen asioita, joita mä en jaksa enää ymmärtää blogeissa. Let's go!

Snapchat/instagram kuulumispostaukset - Miksi, oi miksi. Ne kuvat on jo kertaalleen nähty siellä sun tarinassa, joten miksi tehdä niistä vielä postaus blogiin pienten kuvatekstien kera. En nykyään edes klikkaa näitä kyseisiä postauksia auki, koska mua ei vaan jaksa kiinnostaa. Jotkut erilaiset kuulumispostaukset onkin ihan kivoja, vaikka niihinkin törmää nykyään ihan liian harvoin. Millasta on tainnut tulla vähän liian vaativa?

Kuvat, jotka ei sovi yhtään postauksen tekstiin - Mä oon törmännyt pariin tälläiseen postaukseen ja aina saa olla kyllä yhtä ihmeissään. Pakko muuten mainita, että ymmärrän todellakin aloittelevan bloggaajan tekevän näin, koska en mäkään silloin alkuaikoina tajunnut mistään mitään. Kirjoitin jostain aiheesta, mutta kuvat olivat jotain täysin aiheesta poikkeavia.

"7+1 asiaa, josta unelmoin tällä hetkellä." - Selittäkää joku fiksumpi mulle, miksei voi suoraan laittaa "8 asiaa, josta unelmoin tällä hetkellä"? Miksi siellä pitää olla se + merkki välissä? Mä en oo koskaan ymmärtänyt tätä plussa intoa, vaikka oon tainnut itsekin tähän joskus kauan aikaa sitten langeta. Onko se jotenkin coolia vai mikä hitto siinä plus merkissä viehättää?

Kamala kasa kehuja ilman lukijaksi liittymistä - Yes i know, mäkin tein tätä ennen. Kehutaan banneria, kirjoituksia, postausta, hiusten väriä, vaatteita ja kuvia, mutta sitten ei kuitenkaan jäädä lukijaksi. Linkataan vielä oma blogi kommentin perään, jotta sitten varmasti kommentin saaja osaa tulla vastavierailulle blogiisi. Kehuja on aina ihana saada, mutta tuon tyypisistä kommenteista mä en nykyään jaksa välittää. Perehdy edes postaukseen ja laita jotain siihen viittavaa niiden kehujen lisäksi ens kerralla, kiitos. En mä sen suurempia pyydä. Kiitos & hei & mukavaa tätä viikkoa teille ♡

30 kommenttia :

 1. Mäkään en ymmärrä tota "7+1"-juttua ollenkaan. Onks se yks ylimääräinen numero siellä lopussa jotenkin spesiaali tai muista poikkeava? Don't get it at all.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, joku on mun kanssa samaa mieltä tästä!! :D

   Poista
 2. Ite voisin käyttää tota plussajuttua esim postauksessa jossa listaan vaikka 5 lempparia jostain asiasta, ja sit haluun lisätä +1 vähän aihetta liippaavan lempparin joka ei kuitenkaan sovi suoraan joukon jatkoksi. Mut sitä mäkään en tajuu jos on vaan ihan peruslista ja laitetaan yhden numeron sijaan se x+y :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ihan hyvä pointti joo! Tää vähän helpotti tätä mun käsitystä tästä asiasta :D

   Poista
 3. Mun on kyllä pakko olla sun kanssa eri mieltä useemmassakin kohdassa :D tietenkin kaikki näistä on ihan postauskohtasia eikä kaikki vaan aina toimi samalla lailla, mut esim toi 7+1-juttu mulla voi meinaa just vaikka sitä, että siinä on 7 kohtaa sitä varsinaista asiaa ja sit vaikka yks lisävinkki vähän niiku bonuksena, joka ei varsinaisesti ole samalla tavalla olennainen kuin muut, vaan enemmän vaan just plussa. Ite saattasin myös ihan ironisesti tehdä 7+1 ja todeta, et onhan se paljon siistimmän kuulosta laittaa 7+1 kuin kahdeksan. Mut joo kyl mä tajuun mitä ajat takaa, siinä on mustaki hyvä olla joku ajatus taustalla miksi 7+1 on parempi ja täsmällisempi vaihtoehto ku iha vaan 8.

  Tosta vikastahan jo sulle kerroinkin mielipiteeni, mutta mä ainakin olen tosi huono liittymään lukijalsi mihinkään, ihan vaan sen takia että siinä vaiheessa kun tahdon liittyä lukijaksi oon jo vakaasti sitoutunut kyseiseen blogiin ja oikeasti haluan saada ilmoituksen jokaikisestä uudesta tekstistä. Se ei mulla koskaan tapahdu ensimmäisellä vierailulla, ja mulla on monta blogia joissa käyn säännöllisesti vierailulla ja joita tykkään lukea, mutta joista suurin osa tuskin koskaan päätyy mun lukulistalle asti, koska ne ei oo mun ehdottomia lemppareita. Saattaa kuulostaa vähän tylyltä, mut mun lukulista on olemassa mun elämän helpottamiseks, ei siks että jolleki bloggaajalle tulis parempi fiilis ku saa uuden lukijan :D

  Huh, tulipa avauduttua! Mut parasta on että syntyy keskustelua, vaikka ei kaikki ookaan aina kaikesta samaa mieltä mut hienoo kuulla perusteltuja mielipiteitä asioista monelta kantilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeppis jepulis mikä kommentti!!

   ..mutta siis joo, tajusin nyt tätä asiaa jo vähän paremmin, kun Linda tuolla yläpuolella selitti :D Eli just näin, jos se plussa meinaa jotain bonusjuttua postauksen lopussa. MUTTA muuten mä en kyllä sitä ymmärrä XD Ei se mun mielestä näytä yhtään hienommaltakaan, oli siellä otsikossa sitten plussa tai ei.

   Hmm.. ihan hyviä pointteja sulla, mutta en mä vaan jaksa ymmärtää miksi lukea jonkun blogia ja tykätä siitä, muttei silti vaivautuisi liittymään lukijaksi :D Kaikilla on kuitenkin erilaiset tyylit tehä asioita, ja mä ainakin liityn lukijaksi todella helposti, jos mä kyseisestä blogista oikeesti tykkäisin :) Kaikki omalla tyylillään kuitenkin!

   Loppuun vielä suuret kiitokset pitkästä kommentista! Ihan parhaita tälläset ♡

   Poista
 4. Moni bloggaaja suosii tuollaista paritonta lukua otsikossaan, koska Google "pitää enemmän" parittomista luvuista kuin parillisista. Se on siis ainakin keino yrittää saada blogi hyvin hakutuloksiin :)

  Kiva, että tuot rehellisesti esille omia mielipiteitä! Lisää heti blogin mielenkiintoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää tämäkin asia! Kiitos :)

   Poista
 5. Siis sannan tapaan oon itsekin huono liityymään lukijaksi ja saattaa kestää pitkäänkin että liityn lukijaksi ja se tapahtuu yleensä silloin kun tajuan palaavani blogiin yhä uudestaan ja uudestaan :-)

  Itseänikin ärsyttää nuo "kiva blogi! bloginosoite.com" kommentit ja harvemmin sellaisen blogia kiinnostaa käydä katsomassa! Kivan, pitkän ja harkitun kommentin jälkeen on ihana käydä vastavuoroisesti stalkkaamassa ja kommentoimassa toisen blogia 😍 Jos kommentoija ei ole blogiaan linkannut kivan kommentin loppuun niin välillä etsim hänen google profiilista mahdollista blogin osoitetta 😝

  Siis pohtimisteksteihin on jotenkin todella vaikea löytää sopivia kuvia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on moneen junaan, vai miten se sanottiin! :D
   Ja hei just näin. En mä näe mitään pahaa siinä, että linkkaa bloginsa osoitteen, mutta jos kommentissa ei ole mitään oikeesti fiksua sanottavaa blogista/postauksesta, niin huoh mä vaan sanon. Ja kyllähän sen osoitteen tosiaan löytää sieltä profiilistakin :D

   Heheh, mä laitan aina jotain omia kuvia - ne sopii melkein tilanteeseen, kuin tilanteeseen :D

   Poista
 6. Mäkin uskallan olla erimieltä tässä! Oon käyttänyt itse jonkin verran tätä plussaa, yksi mikä tuli ensimmäisenä mieleen oli 3+1 suosikki kasvonaamiota, jossa tämä plussa naamio oli jo aikaisemmin mainitsemani naamio, koska postauksesta oli sen verta aikaa halusin korostaa sen mukaan tähän postaukseen ja vain sivuhuomiona ja +1 oli sopiva merkintä sille :)

  Näihin instastory/snpachatstory postauksiin en olekkaan törmännyt blogeissa, mutta ymmärrän niidenkin pointin, jos moni ei seuraa snapchatissa ja siellä tekee hyviä videoita ja haluaa blogin puolella kannustaa seuraamaan myös muualla somessa. Tai näin ainakin itse sen käsittäisin!

  -Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selitinkin jo tuolla yläpuolella, että tajusin nyt tuota asiaa hieman paremmin :D Ja hei todellakin saa ja pitää uskaltaa olla eri mieltä asioista! Se on just hienoa, että syntyy keskustelua - vaikkei se aina oiskaan niin positiivista (:

   Ja wow, miten voi olla, ettet oo törmännyt noihin :D Mulle noita pomppii facebookissakin koko ajan etusivulle - mä taidan ehkä kuulua ihan liian moneen bloggaajat ryhmään siellä :D Tosi hyvä pointti toi, mutta en mä kyllä silti käsitä. Kuviahan niissä postauksissa vaan on ja sitten selitetään mitä siinä kuvassa tapahtuu/on tapahtumassa. Noi postaukset menis ehkä kerran puolessa vuodessa, mutta kun jotkut tekevät niitä viikottain. Mua ei vaan jaksa kiinnostaa, mutta kukin tavallaan tietysti :)

   Poista
 7. Mä oon kans hyvinkin eri mieltä, itseasiassa jokaisesta kohdasta :D Snäppi/Insta kuulumiset on just kiva lukea blogista! En mä ainakaan postaa snäpin stooriin läheskään kaikkia kuvia, mitä näissä postauksissa julkaisen. Ja toiseks, ne on just niitä kuulumispostauksia samalla :) Lisäks insta ei näytä läheskään kaikkia kuvia kaikille seuraajille, joten eipähän sitten ainakaan mee ohi :) Mitä tulee kuviin jotka liittyvät postaukseen, eihän tässä sunkaan postauksessa kuvat liity mitenkään asioihin mitä sä et ymmärrä blogeissa? :D
  7 +1 tai mikä ikinä on ainakin mun mielestä sitä, että alkuperäisessä asiassa puhutaan 7 kohdasta, ja kyseisen postauksen tekijä lisää siihen jotain extraa. Kiinnitetään lukijoiden huomiota, että joku tekeekin saman asian hieman eri tavalla.
  Ja viimeiseen, kyllä mä ainakin kehun paljon erilaisia blogeja, vaikkei ne lukulistalle päädykään. Lukulista on sellainen, et sinne päätyy vaan ne mitä on tullut seurattua pitkään, ja jotka on ihan niitä lemppareiden lemppareita. Vähän niinkuin Sanna tuossa omassa kommentissaan hyvin osasikin selittää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en tykkää noista postauksista yhtään, mutta onneks säkin niistä nähtävästi nautit :D Ei siinä ole todellakaan mitään pahaa :) Mä puhuin tässä nyt lähinnä insta/snäppi stooreista, koska ne näkyy kyllä ihan kaikille seuraajille, jos en sitten ole aivan väärässä.

   Tuossa kuviin liittyvässä kohdassa nimenomaan painotan, että en ymmärrä blogeja, joissa kuvat eivät natsaa YHTÄÄN postauksen tekstiin. Mun mielestä nää kuvat sopii tähän postaukseen oikein hyvin :)

   Kehuja on aina ihana saada - niinkuin sanoinkin - mutta mä en ymmärrä sitä, että tullaan varta vasten vain kehumaan ja mainostamaan omaa blogiaan. Mulle tulee ainakin paljon parempi mieli, jos kommentista näkee sen, että mun postaus on oikeasti luettu kunnolla ajatuksen kanssa :) Oon itse tehnyt tuota kehu+mainosta kommentointia niin paljon ekan blogini aikoina, että nykyään vaan hävettää oma ja muiden käytös :D Kyllä ne oikeat kehut sieltä joukosta sitten erottaa, ainakin toivottavasti. Kiitti pitkästä kommentista sullekin Henna!

   Poista
 8. Munkin pitää nyt kommentoida ja perustella omat eriävät mielipiteeni, kuten muutama muu onkin tässä jo tehnyt :p

  Ekaks noi ig-kuulumispostaukset: Ninni Juutisen kommentissa hyvä pointti siitä, että kaikki blogin lukijat ei välttämättä seuraa sua Instassa. Samanlaillahan postataan blogia varten otettuja asukuvia myös instaan, koska halutaan instan kautta liikennettä blogiin. Se toimii kumminkin päin. Vaikka yhtä lailla siinä teoriassa ne kuvat on jo kerran nähty siellä blogin puolella.

  Mulla itsellä myös on kuukausittain tollainen puhelinkuvapostaus blogissa ja osa kuvista on suoraan mun instastoorista. Osa on myös sellaisia puhelinkuvia, joita en ole vielä julkaissut missään, joten kaikki sisältö ei ainakaan oo jo entuudestaan tuttua :p

  Sitten kuvat, jotka ei sovi yhtään postauksen tekstiin. Ihan ekaks mun on pakko kysyä että miten nää asukuvat liittyy tämän postauksen aiheeseen? :D En tarkoita tätä mitenkään vinoillen, mutta tällainen kysymys herää. En itsekään aina ymmärrä, jos postauksessa on kuvia salitreenistä ja siinä kirjoitetaan kauneussuosikeista, totta. Mutta tässä asiassa on hyvin häilyvä raja siitä, mikä sopii ja liittyy aiheeseen eikä lukijalle aina välttämättä näy kirjoittajan ajatukset ja logiikka siitä, miksi juuri nämä kuvat on valittu tähän. Eli siis ymmärrän sun pointin tässä, mutta suosittelen miettimään tätä asiaa toisistakin näkökulmista :p

  Jatketaan seuraavalla aiheella: 7+1 otsikot. Ei käy järkeen, jos listataan asioita, jotka on täysin rinnastettavissa toisiinsa, mutta mä käytän tollaista otsikkoa, jos se viimeinen juttu ei oo ihan verrattavissa listan muihin juttuihin. Eli samalla systeemillä kun moni tässä nyt on jo sanonutkin edellisissä kommenteissa. Esimerkiksi yksi mun suosituimmista postauksista on 5+1 vinkkiä aloittelevan bloggaajan ekaan postaukseen (#shamelessselfpromo: https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2016/12/51-tips-for-good-first-blog-post.html) ja ekat viisi kohtaa on vinkkejä tee näin ja noin ekassa postauksessa ja se +1 on sitten että kannattaa postata uudelleen pian (eli asia, joka ei sinänsä liity siihen ekaan postaukseen, mutta josta halusin vinkata kuitenkin).

  Ja vielä toi viimeinen, ymmärrän tavallaan sun pointin, mutta mä ainakin arvostan jokaista kehua - päättipä tyyppi sitten liittyä lukijaksi tai ei. Toki tuntuu aina paljon kivemmalta, kun hän jää lukemaan blogia! Ymmärrän kuitenkin myös sen, että hän on saattanut pitää yhdestä postauksestani tai hänestä mulla on kiva banneri, mutta muuten mun blogin sisältö ei juuri häntä kiinnosta, jolloin hänen ei ehkä sitten kannatakkaan liittyä lukijaksi.

  Sellaista kommenttia täältä :D Empä muista koska olisin näin pitkän kommentin kirjoittanut mihinkään blogiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja sullakin, mua ei vaan kiinnosta nua insta/snäppi kuulumispostaukset. Varsinkaan silloin, kun niitä postataan joka viikko. Tollaiset "puhelinkuva" postaukset onkin sitten ihan eri juttu, niitä kun ei ole vielä näkynyt ennempää missään! :) Mua ei vaan huvita lukea niitä selityksiä niiden kuvien takaa, jotka mä oon jo kertaalleen nähnyt.

   "Kuvat, jotka ei sovi yhtään postauksen tekstiin", tuossa kirjoitin. Ja mun mielestä nämä kuvat sopivat tähän postaukseen oikein hyvin. :) Mä just meinasinkin tällä kohdalla just tuota, että ne kuvat on oikeesti jotain ihan eri maata ja muuta kuin sun kirjoitus. Omat kuvat/asukuvat sopii mun mielestä erittäin hyvin tälläisiin pohdiskeleviin/mielipide kirjoituksiin :)

   Ja jep, ymmärrän jos se plussa meinaa oikeesti jotain extraa siellä postauksen lopussa. :)

   Poista
 9. Hei täähän oli kiva postausaihe! pystyn kyllä samaistumaan osaan juttuihin, mutta tuo lukijaksi liittyminen jää ainakin itselläni välistä sen takia, kun seurailen blogeja vähän missä sun sattuu, joihinkin menen suoraan osoitteella, joitakin seuraan nouwin sivustoilla, joitakin bloglovinin kautta ja nyt kun oma blogi ei ole enää bloggerissa, niin en seuraa sieltäkään enää mitään blogeja kun ei tuu käytettyä bloggeria :D

  VastaaPoista
 10. Mäkää en oikeen käsitä tota +1 -juttua, mutta näiden muiden kommenttien perusteluja lukiessa tajusin, että tietyissä tilanteissa se voikin olla ihan asiaan kuuluva! Insta/snäppikuvapostaukset on mun mielestä kivoja, koska niin pääsee lukemaan vielä vähän taustaa kuvan takaa. Ainakin itse kerron niissä postauksissa hieman, minkälainen koko kuvan tarina on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mua ei vaan jaksa enää nykyään kiinnostaa nuo postaukset, mutta hyvä että jotkut tykkäävät niistäkin :)

   Poista
 11. Mua itteeniki ärsyttää, jopa välillä omissakin postauksissa jos kuvat ei sovi aiheeseen. Joskus vaan ei oo kuitenkaan aikaa ottaa jotain tietyjä kuvia tai ei vaan pysty ja kuitenkin haluu julkasta sen tiettynä aikana. Tosta snäppi insta kuvista, ite teen sitä :D ja iha vaa sen takia koska just niiku kiia sano kaikki ei seuraa instassa ja siellä stoorissa mä ite ny julkasen aika lailla enemmän. Kaikki ei ees kato niitä just sen takia koska pitää enemmän snäpistä. Ne on myös sit ihan hyvä muistutus siitä että mitä kaikkee on tapahtunu ja kiva lukijoille nähdä mitä kaikkea tapahtuu blogin ulkopuolella, varsinki ku ite teen sellasen kuukausi katsauksen. Mitä edellisessä kuussa oikein tapahtui. Viikkokatsauksia ei kauheen moni kyl jaksa, ku sillon se ilmestyy liian usein ja kiinnostus lopahtaa nopeesti. Niitä kuvien tapahtumia pääsee myös kivasti kertomaan ja jakamaan omia ajatuksia mitä oli sillä hetkellä kun sen otti.
  Muaki ärsyttää toi "7 + 1 asiaa". Mä ite teen tätä +1 juttua, mutta ainoastaan jos asioita tai vinkkejä, mitä ikinä, on pariton määrä. Mun mielestä se näyttää kivemmalta jos on parillinen luku joten jos olis 8 juttu nii sit se olis "8 asiaa lukiosta", mut jos asioita olis se 9 nii sit laittaisin "8 +1 asiaa lukiosta". Se näyttää ja kuulostaa omasta mielestä paremmalta, se ei myöskään tunnu liialta ja se ykkönen antaa pienesti sellasen vaikutelman et olis yks ekstra vinkki laitettu just lukijoita varten.
  Musta tää oli kaiken kaikkiaan tosi hyvä postaus. Ite ku hiukan aattelen samalla tavalla ja sit taas en. Sit ku kaikki on erilaisia nii tietenkään ei voi tykätä kaikista postauksista nii tässä oli kiva kuulla sun mielipidettä siitä että miks et ymmärrä/tykkää jostain tietystä postauksesta. Joskus sitä unohtaa ettei jotkut tykkää jostain aiheesta tai joku tietty asia esim. otsikossa voi olla esto sille että lukis postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun mielipiteitä näistä asioista! Ja kiva kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta ♡

   Poista
 12. Mulla on valitettavan paha taipumus julkaista postauksia, joiden kuvat eivät liity mitenkään aiheeseen. Lähinnä siksi, että usein mulla on sanottavaa, muttei aiheeseen liittyviä kuvia - jos aiheeseen liittyviä kuvia edes olisi mahdollista ottaa mun rajallisilla resursseilla. Tai toisinpäin; on kuvia, jotka haluan julkaista, muttei niihin liittyvää asiaa. Hirvittää olla ärsyttävä D:

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei tää nyt ollut niin vakavasti tehty postaus :D Tottakai mä ymmärrän, ettei aina ole aikaa ottaa niitä kuvia tms ♡

   Poista
 13. Kaikki ei käytä snäppiä tai ees instagramia. Miulla on insta, mutta ei snäppiä enkä näillä näkymin oo semmoista hankkimassakaan. Siksi luen ihan mielelläni snäppikoosteita/kuulumissii :)

  VastaaPoista
 14. "Kamala kasa kehuja ilman lukijaksi liittymistä"- kohta hämmensi mua erityisesti. Eikö sun blogiin saa sitten kommentoida ilman lukijaksi liittymistä? Mä itse kommentoin moniin blogeihin, saatan kehua ulkoasua, postausten kuvia, kehua postausta, mutta harvemmin otan kantaa tekstiin.

  Mun blogin postauksiin kehutaan ulkoasua, kirjoitustyyliä sun muuta, enkä mä oleta että se henkilö liittyisi lukijaksi. Itsessään se, että joku kommentoi jotain kivaa lämmittää mun mieltä. Se riittää, että tietää jonkun lukevan blogia tai antavan hyvää palautetta. Että joku on tykästynyt mun blogiin.

  Kaikkia ei välttämättä kiinnosta jonkun kirjoittamasi postauksen aihe tai kiinnittävät enemmän huomiota johonkin muuhun. Mun blogin postauksiin moni linkkaa oman bloginsa. Oli se sitten vaan huomionhakua tai lukijoiden metsästystä, mä silti saatan kurkata blogiin. Musta on kiva kun ihmiset jaksaa linkkailla bloginsa, koska sitä kautta itse oon löytänyt mieluista luettavaa. En mä silti ole välttämättä liittynyt lukijaksi. Eikä mun mielestä tarvitsekkaan. Kaikki ei omista edes gmail-sähköpostia. Eikä lukijamäärällä ole mulle sen suurempaa merkitystä, näyttökerroista ja kommenteista näen että edes jotain kiinnostaa mun blogi ja jotkut jopa jaksavat kehua mua. :) Millaisia kommentteja sä sitten blogiisi haluat, jos sellaiset kehu/palautekommentit eivät ole enää mieleen?  Mua itseä kiinnostaa muiden insta ja snapchat story postaukset. Kaikki eivät kanna kameraa joka paikkaan ja ne parhaimmat hetket saadaan taltioitua hyvin kännykällä. Itse seuraan aika harvaa bloggaajaa muualla kuin blogissa ja jos seuraan, ei välttämättä ehdi nähdä jokaista kuvaa. Eikä yhden kuvan näkeminen toistumiseen ole paha asia. Näillä postauksilla bloggaajat useimmiten haluavat tuoda esille esim. instagramtiliään, jotta kaikki halukkaat löytäisivät sen. Samalla tavalla Instassa tyypit mainostavat omaa blogiaan ja blogissa mainostetaan Instaa.

  On myös kiva käydä kuulumiset tolla tavalla läpi ja nähdä mikä kuvan tarina on.  Usein on vaikeaa löytää sopivaa kuvaa postaukseen. Onhan sullakin tässä itsestäsi kuvia. Mutta se on kyllä ärsyttävää jos postauksessa käsitellään huulipunia ja kuvina on maisemakuvia tai donitseja. Se on vaikeeta hahmottaa jos kuvat ja teksti ovat ihan toista maata.  Tässä vähän mun näkemyksia asiasta, kivaa torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa kommentoida ilman lukijaksi liittymistä! Ei saa tahallaan ymmärtää väärin :) Mä en vaan jaksa sitä, että kehutaan ja mainostetaan omaa blogia perässä. Tai sitten laitetaan "kiva blogi" ja oma blogi perässä - niinku mikä oli pointtis? En mä vaan tajua tollasia kommentteja. Kaikki omalla tyylillään tietysti tänkin asian suhteen, mä en vaan ymmärrä :)

   Tottakai oman blogin linkkaus kommentin perään on ihan jees ja kiva tapa, mutta kun niistä "mainostan tässä vain omaa blogiani" kommenteista kyllä näkyy läpi se, että ne tekee vaan just tota :)

   Tarkoitinkin just tuota, että ne kuvat on oikeesti jotain ihan muuta, eivätkä oikeesti sovi siihen postauksen yhtään. :) Kivaa torstaita sinnekin!

   Poista
 15. Haha! Aika samanlaisia ihmetyksen aiheita on mullakin blogeista. Oon miettinyt kirjoittaa tämmösen postauksen, kun tää mun nykynen blogi on aika alkuvaiheilla vaikka blogimaailmassa oon ollut vuosikymmenen ja ylikin.

  Hyvä postaus, hauskalla tavalla huumoria mukana! :)

  Noora
  https://korpikuusessa.blogspot.fi/

  PS: liityin lukijaks, mut en vaan siksi että pistin tuohon ylös ^ mun blogin osoitteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä tän tyylinen postaus, näitä on kiva lukea! :) Kiitos kehuista ja tervetuloa lukijaksi (:

   Poista