maanantai 5. helmikuuta 2018

Meikkaamisen abcA) Meikkaa vaan, jos susta siltä tuntuu. Jos sä haluat miellyttää jotakuta meikkaamalla, niin meikkaa. Jos sä näytät omasta mielestäs paremmalta meikin kanssa, niin meikkaa. Jos sä haluut testata jotain uutta meikkiä, niin testaa ja meikkaa. Vaikka sä et ois menossa minnekään, mutta haluaisit silti meikata, niin meikkaa vaan. Sä saat itse päättää meikkaatko vai et.

B) Jos sä oot päättänyt, että sä haluat meikata niin tärkeintä on etsiä just sulle oikeen sävynen meikkivoide. Mä myönnän ja tiedän, että mä oon joskus käyttänyt ihan liian tummaa meikkivoidetta, mutta virheistään oppii! Mulla on tällä hetkellä käytössä Maybellinen Fit me-meikkivoide sävyssä 104, joka sekin taitaa olla hitusen liian väärän sävyinen mulle.

C) Kun pohjamaali on kunnossa, niin mikä vain on mahdollista. Erilaiset silmämeikit, varjostukset, korostukset ja huulimeikit. Sä saat itse päättää miltä sä näytät. Mä koen itselleni parhaaksi ruskean sävyiset luomivärit, melko näkyvät varjostukset ja överit highlighterit. Joskus on kiva vetää päälleen punertavat huulet, kun taas toisinaan on parasta olla pelkällä värittömällä huulirasvalla. Millainen meikkilookki on just sulle ominaisin? 

Tälläinen pikainen meikkaamisen abc ja huiput viikot teille kaikille! Mä ajattelin tänää illalla tehdä pikkusiskon kanssa sushia, joten heittäkäähän vielä viime hetken vinkit; mitä sä laitat sun sushiin ja teetkö ne ihan sillä "perinteisellä" tavalla? 

♡: Milla

6 kommenttia :

 1. Just viime viikolla tuskailin meikkiosastolla kun etsin itelleni sopivaa meikkivoidetta. Mä oon sinnikkäästi käyttänyt hiukan liian oranssihtavaa sävyä päivävoiteeseen sekoitettuna, koka en oo halunnut heittää sitä meikkivoidetta roskiin. Viikko sitten mulla kuitenkin meni hermot siihen. Testailin kaupassa niitä voiteita ranteeseen, leuan alueelle ja vähän muuallekin kasvoihin. Kaupassa sävy oli just passeli, mutta annas olla kun pääsin kotiin ja testasin voidetta päivänvalossa... :'D On se paljon parempi, mutta ihan pikkusen sekin taittaa liikaa oranssiin. Heh nyt suunta on ainakin parempaan päin, joten ehkä se täydellisen sävyinen meikkivoide vielä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin tuttua :D Mä oon nyt onneks löytänyt melkein täydellisen meikkivoiteen mulle ja suosittelen kyllä noita Fit me-sarjan meikkivoiteita muillekin :) Ainakin on sävyjä mistä valita!

   Poista
 2. Ihana postausidea ja tosi hyvin tehty♥ Itekki käytin joskus väärän väristä meikkivoidetta, mutta toivottavasti tämä nykyinen ois edes jonkun verran lähempänä omaa ihonsävyäni :D

  VastaaPoista
 3. Voi kunpa olisin joskus yläasteen alkuaikoina tajunnut, että se meikkivoide mitä käytin, ei todellakaan ollut oikean sävyinen mulle.. :D Kun katsoo joitain koulukuviakin, niin huomaa selkeästi kuinka oranssit mun kasvot oli verrattuna kaulaan :D Onneksi nyt vanhempana osaa kuitenkin katsoa jo vähän tarkemmin :D Tää postaus oli tosi kivasti toteutettu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, noita sattuu! :D Ihan varmasti meistä jokainen on joskus käyttänyt ihan liian väärän väristä meikkivoidetta :) Kiitti!

   Poista