perjantai 16. helmikuuta 2018

Kun ei keksi, niin ei keksi..nimittäin mitään kirjoitettavaa. Mä oon tällä viikolla joka päivä avannut bloggerin ja yrittänyt avata sanaista arkkuani. Se ei kuitenkaan monesta yrityksestä huolimatta ole vieläkään auennut. Mun piti kirjoittaa mun työstäni, mutta aloin epäröimään voinko sanoa näin julkisesti. Mun piti kirjoittaa bloggaamisesta ja siitä, että nykyään tuntuu siltä, että vain bloggaajat lukevat toistensa blogeja. Mä aloin kirjoittamaan tän hetkisistä fiiliksistä ja kuulumisista, kunnes hoksasin, ettei mulla oikeesti ole kuin pari lausetta sanottavana.
 
Paljon oon koittanut ja pohtinut, mutta mikään ei vaan tunnu hyvältä.
Kun ei keksi, niin ei vaan keksi. Ehkä mä taas joskus keksin, mutta just nyt mulla ei oo mitään sanottavaa. Elämä rullaa kivasti ja kaikki on ihan okei. Pörröpaidat on edelleen best ja näillä korkkareilla mä en osaa vieläkään kävellä. "Hahah"-sanonta blogeissa on alkanut tympimään ja instagramin päivittelykin on vähentynyt. Snapchatin uus päivitys on ihan tyhmä, mutta sen kaikki taitaa jo tietää. Jollain tapaa into bloggaamista kohtaan on kadoksissa, mutta eiköhän se taas löydä mun luokseni. On se tänne löytänyt pari kertaa ennenkin. 

♡: Milla

14 kommenttia :

 1. Kivan lyhyt ja ytimekäs postaus. Ärsyttävintä on kyl ku tahtoo kirjottaa, mut tekstiä ei vaan synny. Kyllä se sieltä kuitenkin tulee takaisin :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans huomannut sen et bloggaajat lukee vaan nykyään toistensa blogeja! Tai ainakin kommentit tulee vaan muilta bloggaajilta.. kiva pörrispaita muuten! <3

  VastaaPoista
 3. Mullakin tuo sama ongelma, bloggerin oon avannut joka päivä ja kirjoittanutkin vähän kaikkea, mutta silti en kuitenkaan mitään.. Mutta ehkä se siitä lähtee taas rullaamaan :) ja hei ihanat kuvat taas, varsinkin tuo viimeinen!♥

  http://byerikaxxx.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kirjota ihmeessä tosta blogien lukemisesta ja mahdollisesta kommentoinnistakin! :) mua ainakin kiinnostais kuulla (lukea) sun ajatuksia siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa mietintään! Kiva kuulla, että kiinnostais ♡

   Poista
 5. Täällä myös parin päivän tauko, kun ei oo kauheesti sanottavaa 😬 Tai on mut silti ei oo. Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 6. Mulla taas olisi aiheita mistä kirjoittaa, mutta aika ei tahdo riittää. Hyvä, kun kerran viikossa ehdin kirjoittaa yhden postauksen! Olisi kiva kirjoittaa enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat jostain lisää aikaa kirjoitella (: Ja toivottavasti mä saan ideoita!

   Poista
 7. Tuttu tunne, välillä itselläkin tulee pidettyä pieniä bloggaustaukoja, kun ei vain keksi mitään järkevää sanottavaa eikä halua julkaista mitään väkisin väännettyjä postauksia. :D
  Kyllä se bloggausinto vielä palaa! :)

  VastaaPoista