torstai 8. helmikuuta 2018

Haluatko säkin sun ihonhoidosta helpompaa?


Yhteistyössä Påre Skincare

Heips! Mä otin jokunen aika sitten yhteyttä Påre skincare-nimiseen firmaan ja sain sieltä mun testattavakseni kaksi tuotetta. Eikö teitäkin jo ala tympimään se, että hyllyt notkuvat niitä erilaisia rasva- ja puhdistuspurkkeja? Aamulle omat voiteensa, päivälle omat purkkinsa ja tietysti vielä yöllekin muutamat putilot. Mä oon ainakin sen verran laiska, että mulle riittää pari hyvää tuotetta ja that's it. Ei sen ihonhoidonkaan tarvitse olla niin ihmeellistä.
 
Mä seurailin tätä kyseistä firmaa jo jonkin aikaa instagramin puolella, ennen kuin kysyin heiltä mahdollisesta yhteistyöstä. Oon kyllä todella otettu siitä, että he lähtivät mukaan tähän yhteistyöhön näinkin "pienen bloggaajan" kanssa. Mä kiinnostuin heidän tuotteistaan just siksi, että ne kuulostivat hyviltä ja toimivilta. Ja mikä tärkeintä; todella helpoilta ja yksinkertaisilta. Heidän valikoimissaan on siis vain kaksi tuotetta, puhdistusgeeli sekä 24h-voide kasvoille. Jonkinmoinen kuorinta-aine on tulossa vielä tämän vuoden puolella ja mä voin kyllä nyt jo sanoa, että aion hankkia senkin itselleni. Jollain tapaa paljon kivempi käyttää saman sarjan tuotteita, vaikka onhan niitä muitakin välillä ihan kiva testailla. Mä aion kuitenkin hehkuttaa Påre Skincaren puolesta, ihan vaan näiden yksinkertaisuuden ja tuotteiden toimivuuden vuoksi. Ihonhoitosarja on myös suomalainen ja tämä sopii kaikille sukupuolesta, iästä ja ihotyypistä riippumatta. Aivan huippua.


Mä sain nämä kaksi tuotetta käsiini viime lauantaina, joten melkein viikon ajan oon nyt testaillut näitä. Tuotteiden ulkonäkö on ainakin omasta mielestäni just kiva, koska ei sen tuon erikoisempi tarvitse ollakaan. Ajattelin myös "pakottaa" poikaystävän testaamaan näitä joku päivä, koska kyllähän miehetkin saavat pitää huolta ihostaan. Ja nämä tuotteet sopivat niin naisille, kuin miehillekin.


Millainen sitten oli mun ensivaikutelma tästä puhdistusgeelistä? Tuotteen tuoksu ei ensimmäisellä kerralla vakuuttanut mua, mutta nyt muutaman päivän kokeilun jälkeen oon ihastunut siihenkin. Eli voisin sanoa, että tuoksu on todella miellyttävä kun siihen tottuu. Tuote levittyy kivasti ja tekee hommansa, joten mulla ei todellakaan ole tästä mitään pahaa sanottavaa. Mä tykkään ja hyvä niin! Puhdistusgeelillä on hintaa 26 euroa, joka alkuun kuulosti mun korvaan ihan liialliselta, mutta nyt kun pääsin testaamaan niin aion kyllä tämän loputtua ostaa uuden. Rahalle saa kyllä vastinetta ja en usko, että tämä tuote ihan hetkeen tulee loppumaankaan. Sen verran riittoisa tuote on siis kyseessä!


Seuraavaksi kerron vähän tarkemmin tästä uudistavia hedelmähappoja sisältävästä 24h-voiteesta, joka ei ensimmäisellä käyttökerralla vakuuttanut mua täysin. Mulla ei tätä ennen ole ollut käytössä näin rasvaista voidetta, joten se varmasti vaikutti tähän mun ensivaikutelmaani. Ensimmäisillä kerroilla otin tuotetta ihan liikaa, mutta nyt oon onneksi jo oppinut siihen, että vähemmän on todellakin enemmän. Ainakin tämän tuotteen kanssa. Tän imeytymisessä kestää johkin aikaa ja ensimmäisellä kerralla otin tätä voidetta niin paljon, että kasvot olivat hetken aikaa astetta vaaleammat. Hahah, mä taidan olla vielä niin aloittelija kaikkien ihonhoito juttujen kanssa. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä oppia! Tällä 24h-voiteella hintaa on tasan 28 euroa, joka ei sekään ole paha hinta näin riittoisasta tuotteesta. Kunhan siis vain ensin opit ottamaan sitä just sen oikean määrän!

Ps. jos sua kiinnostaa Påre skincare-firman tuotteet, niin pääset tutustumaan niihin klikkaamalla tästä. Kannattaa mennä ja hyödyntää myös niiden ystävänpäiväetu! Ihan huippua tätä päivää teille, olitteko kuulleet näistä tuotteista jo ennempää?

♡: Milla

16 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Pitääpä tutustua näihin tuotteisiin 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oli ihan mielenkiintoista rämpiä lumihangessa ja kuvailla näitä :D Ja hei ehottomasti kannattaa tutustua näihin tarkemmin ♡

   Poista
 2. Ohoh, nytpä on kiinnodtavst tuotteet! 😍 Harmi, että itse olen niitä jotka käyttävät kymmeniä tuotteita kerralla + nyt vasta olen innostumassa ihon kaksoispuhdistuksestakin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin ♡ Hahah, mä taas oon liian laiska käyttämään monia tuotteita mun ihonhoidossa. Aika on rahaa ja näillä Påre skincaren tuotteilla sitä aikaa ei ainakaan kulu :)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia! Mua on alkanu kauheesti kiinnostamaan kasvojen hoitaminen ja tää oli mun mielestä tosi mukava postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Jaana (: Ihana kuulla ♡

   Poista
 4. Mäkin tuun kehumaan kuvia! Ihan mahtavia 😍

  VastaaPoista
 5. Oon kuullut noista tuotteista niin paljon hyvää, että pakko jossain kohtaa ostaa ja kokeilla! 😍

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvin esitelty nää tuotteet! Vaikuttavat kyllä tosi toimivilta :)

  VastaaPoista
 7. En ookkaan kuullut näistä aikaisemmin mutta vaikuttaa kyllä hyville! Ja ihanat kuvat oot ottanut! :)

  VastaaPoista
 8. Hoi, onpa ihanaa, että Påre näkyy! Itse sain yllätyslahjana paketin noin kuukausi sitten ja olen aivan rakastunut! Ei ole aikaa eikä jaksamista läträtä tuotteilla ja nyt ei enää edes tarvitse! Parasta on kosteusvoiteen tuoksu ja riittoisuus. Luulin pienen purkin olevan loppu ennenkuin huomaankaan, mutta höpö höpö, näitä ei todellakaan tarvitse ostaa kerran kuussa.
  Kiitos siis blogitekstistä ja ihanaa helmikuuta!

  -Irina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Toi 24h-voiteen tuoksu on kyllä todella miellyttävä ♡ Ihanaa helmikuuta sinnekin!

   Poista