tiistai 30. tammikuuta 2018

Viime aikojen lempparit #tammikuu


^ Essencen kulmatuotteet - Näillä oli hintaa muutama euro, joten ei todellakaan paha hankinta. En näitä ennen oo käyttänyt juurikaan mitään kulmatuotteita, mutta näiden myötä oon täysin hurahtanut kulmakarvojen laittamiseen! Kulmien laittamisella saa niin paljon kivemman ilmeen koko meikkiin, eikä mun tyylillä siihen mee kauheesti aikaakaan. Tää etummainen tuote on mun mielestä vielä kivempi, kuin tuo toinen ja välillä oonkin laittanut vain sitä kulmiini.

Tammikuun suosikkibiisit: JVG - Älä jätä roikkuu ♡ Aste - Monaco ♡ Dua Lipa - IDGAF ♡ Camila Cabelo - Never be the same

Viime aikojen paras asia - Varmaan se, että opin käyttämään tietokoneessa olevaa delete nappulaa. Tiedättekö kuinka paljon nopeampaa tuota klikkailemalla poistaa kuvia läppäriltä, kuin sillä perinteisellä mun menetelmälläni. Hahah, taas kerran tuntee itsensä niin tyhmäksi. Toisena parhaan asiana voisin mainita tulevan pienimuotoisen yhteistyöjutun, josta oon oikeesti niin innoissani. Viime yhteistyöpostauksesta onkin aikaa, joten ihanaa saada taas pientä extraa tästä bloggaamisesta.


^ Karvatakki - Tai no, en mä tätä kyllä takiksi kutsuis, mutta en mä nyt keksi parempaakaan nimitystä. Ostin tän Vero Modasta ennen uutta vuotta ja tää olikin mulla heti uudenvuodenaattona päällä. Hintaa tällä takilla oli noin 40 euroa, joka on kyllä ihan liikaa, i know - mutta minkäs teet, kun jotain haluaa niin sitten haluaa. Nää pörröiset paidat on vienyt niin mun sydämeni tänä talvena! Kauniin ulkonäön lisäksi tääkin on ihanan lämpöinen. Esittelinkin tätä jo tänä aamuna mun instassa (@millaviivamari).

Viime aikojen suosikkisarja - Mä oikeesti pyydän anteeksi kaikilta, joille haukuin tän sarjan muutama kuukausi sitten. Katsoin silloin vain ensimmäisen jakson ja sen perusteella tää sarja on oikeesti ihan surkea, varsinkin kun siinä vaiheessa ei ymmärrä siitä vielä mitään. Jos mä nyt katsoisin sen ekan jakson uudestaan, niin olisin varmasti eri mieltä sen huonoudesta. Mikä sarja sitten on kyseessä? Mua enemmän seurailleet jo tietävätkin, että The 100. Mä siirryn ihan just kolmanteen eli viimeiseen kauteen, joten kyllä - pari viimeistä viikkoa on tullut tätä jonkin verran vahdattua. Ihan huippu sarja, joissa on mun mielestä jonkinmoisia vaikutteita Lostista. Kaikki tuossa sarjassa kolahtaa ja koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu seuraavaksi. Okei, joskus voi - mutta aika harvoin. Kannattaa todellakin katsoa muutama jakso, ennen kuin tuomitsee koko sarjan. Hahah, mä ainakin opin sen nyt niin hyvin! Mä oon itkenyt, nauranut ja hypännyt kattoon säikähdyksestä tätä sarjaa katsoessa. Toivottavasti viimeinen kausi on yhtä hyvä, kuin nämä ensimmäisetkin!

Mitäs teille kuuluu? Mä oon ollut nyt hieman hiljaisempi täällä blogin puolella, koska aika ei vaan yksinkertaisesti ole riittänyt postausten tekoon. Instagramin puolella oonkin ollut paljon aktiivisempi, joten kannattaa ehdottomasti laittaa mut siellä seurantaan. Mä oon vaan käynyt töissä, päivitellyt instaa ja katsonut The 100-sarjaa. Nyt on viikon vapaat tiedossa, joten ehkä mä tänä aikana teen postauksia säilöön, jotta sitten voin töiden ohella aina julkaista niitä. Saa nähdä!


♡: Milla

20 kommenttia :

 1. Itse tykkäsin tuon the 100-sarjan ensimmäisestä ja toisesta kaudesta. Kolmas ei enään uponnutkaan ja en edes enään muista mitä siinä mahtoi edes tapahtua 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, useinhan se menee niin, että ensimmäiset kaudet on parempia, kuin viimeiset. Toivottavasti kolmas kausi olis mun mielestä hyvä, jäi ainakin jännään tää kakkonen :D

   Poista
 2. Ite rakastan myös ihan älyttömästi kaikkia pörröisiä takkeja 😍🙏🏻 Pitäisköhän kans laittaa toi the 100- sarja katseluun hmm..

  VastaaPoista
 3. Joo mulla on ollut sama juttu koko tammikuun ajan; ei vaan oo ollut aikaa postailla samaan tahtiin ku haluais. Mut ehkä helmikuussa jo helpottais :D Ja vitsit toi pörrötakki on ihana!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Ärsyttävää, kun ei kerkeä vaikka intoa ois. Nää tälläset pörröpaidat on ihan parhaita ♡

   Poista
 4. Älä jätä roikkuu on tosi hyvä biisi! Ja toi karvatakki on niin ihana, sitä oonkin kehunu jo pariin otteeseen!♥ Mulle kuuluu ihan hyvää. Nyt oon pienimuotoisella lomalla, koska meneillään on koeviikko ja minulla on vain kaksi koetta. Perjantai on siis ainoa päivä koulussa tällä viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♡ Mä en oo ennen ees välittänyt jvgeen musasta, mutta yks päivä tota kuunnellessani se vaan kolahti :D Hih, kiitos! Kiva kuulla, että sulle kuuluu hyvää ♡

   Poista
 5. Kivoja suosikkeja!
  Tuo takki on kyllä nätti! :)

  VastaaPoista
 6. Täällä jo kanssa katsottu the 100 kolmas season viime kesänä ku se ilmestyi :) on kyllä melkoisesti muuttunut se rakenne siitä ensimmäisestä kaudesta, mutta mun mielestä se toinen kausi ei ollutkaan vältsis nii hyvä kuin kolmas :)

  https://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Mä oon miettinyt paljonkin, että katsoisin jossain vaiheessa tuon the 100 sarjan :) Vielä tosin on Olipa kerran kesken.

  Mari / maripulliainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä katsomaan! Se on huippu hyvä, sitten kun pääsee siihen juoneen mukaan :)

   Poista
 8. Olipa kiva tää postaus! :-) ja joskus tosiaan kannattaa maksaa maltaita jostain ihanasta vaatteesta, yleensä ne on sen arvoisia! :D

  VastaaPoista
 9. The 100 on kyllä ihan älyttömän hyvä ja koukuttava sarja! Siitä on myös itseasiassa neljäs ja viides kausi :) Neljäs kausi löytyy ainakin Cdon.comista ja viides tulee sinne myyntiin vasta myöhemmin. En malta kyllä välttämättä odottaa, että seuraava kausi tulee Netflixiin, joten täytyy tosissaan harkita sen hankintaa jo ennen sitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI APUA, kiitos tästä tiedosta :D Mä kun luulin, että tätä sarjaa on vaan tuo kolme kautta :D Toivottavasti joskus tulee netflixiin :)

   Poista
 10. Tuo karvatakki on kyllä tosi kiva! ♥ Mä en oo vielä katsonut tuota The 100 sarjaa, mutta mun on varmaan pakko aloittaa se jossakin vaiheessa, koska oon kuullut niin monen kehuvan sitä :D Kivoja suosikkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sofia! Tää on ihan best ♡ Kannattaa alkaa katsomaan, mä ainakin tykkään :)

   Poista