keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Testissä essencen luomiväri & meikkisieniEssence Metal Shock luomiväri - Tällä tuotteella hintaa oli noin neljä euroa. Mä ostin tän jo marraskuussa, mutta jostain syystä tän enempi testaaminen on vähän jäänyt. Tein tällä äsken ihan kivan silmämeikin, mutta en saanut järkkärillä mua miellyttäviä kuvia siitä. Snapchatin puolella se on nyt kuitenkin jonkinmoisena nähtävissä, joten jos kiinnostaa niin @millaviivamari vaan seurantaan!

Tätä luomiväriä on helpointa levittää sormilla/siveltimellä ja itse tykkään laittaa tätä myös silmän alapuolelle alaripsien kohdalle. Mun täytyy vähän vielä harjoitella tän laittoa, mutta kyllä mä silti uskallan suositella tätä teille. Mä haluun ehdottomasti myös ostaa tätä eri sävyisenä!Essence meikkisieni - Hintaa tällä oli noin kolme euroa. Mä en oo koskaan ennen testannut tän mallista meikkisientä, joten odotin oikeesti innolla, että pääsen testaamaan tätä! Noh, tänää sitten testasin ja se innostus loppui aika lyhyeen. Meikkivoidetta levittäessä tää tuntuu siltä, että katkee hetkenä minä hyvänsä, enkä mä oikeestaan ymmärrä, että miks tää on tän muotonen. Taidan palata silikoniseen meikkisieneen, koska se on tuplasti tätä parempi. Arvosanaks tälle antaisin 1/5 - mä en tykännyt yhtään tän muotoisesta meikkisienestä, joten en voi kyllä suositella tätä teille.

Olipas kiva tehdä taas tälläistä pientä arvostelua tänne blogiin! Jos sä oot testannut näitä tuotteita, niin mitä mieltä sä oot ollut? Toi meikkisieni ei vienyt mun sydäntäni, mutta luomiväri vei siitä ainakin puolet. Hih, taidan tänää mennä essencen hyllylle, josko löytäisin uusia meikkejä mun testattavaksi. Näissä on parasta se, kun nää on niin halpoja! Ei jää ainakaan hirveesti harmittamaan, jos joku tuote ei kotona enää miellyttäisikään. Mitä mieltä sä oot essencen meikeistä?

♡: Milla

12 kommenttia :

 1. Mulla on paljon Essencen tuotteita, taino ainakin muutamia luomiväripaletteja ja siveltimiä. Joissakin Essencen meikkivoiteissa on huonona puolena, että se on aika oranssin sävyinen, joten niitä en kauheasti ostele enää. Luomiväreissä (puuterimaisissa) on myös aika huono pigmentti, mutta muuten tykkään kyllä Essencen tuotteista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut yks essencen meikkivoide käytössä, mutta en kans tykännyt siitä yhtään :D Taisin itseasiassa antaa sen mun pikkusiskolle, koska se oli ihan liian huono mulle. Multa löytyy myös yks essencen luomiväripaletti ja oon kyllä tykännyt! Vaikkei ne pigmentit mitään huipputasoo ookaan, mutta kelpaa mulle oikein hyvin :) Essence on kyllä hyvä merkki!

   Poista
 2. Kiva arvostelu, näitä on ihan hyvä lukea. Mä en kyllä jotenkaa tykkää enää nestemäisistä luomiväreistä, kun mulla ne on semmosia viivoja tuola uomissa. Mutta hyvä jos se sulle toimi!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta (: Mä tykkään ainakin tästä essencen nestemäisestä, muita mulla ei taida edes olla :D Mutta aion ehottomasti hankkia lisää, jotenkin kivaa vaihtelua niihin puuterimaisiin :)

   Poista
 3. Mä tykkään kyllä Essencen meikeistä tosi paljon, koska niissä on hinta-laatusuhde kohdillaan :) Erityisesti tykkään Essencen ripsareista ja huulituotteista! Mulla on ruskea nestemäinen luomiväri Essenceltä ja siitäkin kyllä tykkään. Huonona puolena ehkä sanoisin sen, että sillä sotkee tosi helposti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! En tiedä kyllä toista näin halpaa ja hyvää merkkiä :) Mä taas en oo kauheesti noista ripsareista diggaillut, tai sitten en oo vaan vielä löytänyt sitä oikeeta ripsiväriä mulle. Niitäkin on niin sairaasti essencellä! Ja jooh, tän nestemäisen luomivärin kanssa pitää olla kyllä varovainen, ettei mee koko meikki ihan suttuun :D

   Poista
 4. Toi meikkisieni on kyllä tosi hassun muotoinen ja mahtaa jäädäkin testaamatta tän arvostelun perusteella :/ Tosi nätin sävyinen tuo luomiväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mä en ainakaan tykännyt! :/ Toi muoto on ihan liian vaikee. Mieluummin sellainen "normaali" tai silikoninen meikkisieni!

   Poista
 5. Mulla itseasiassa oli toi meikkisieni - ehtisin kerran sitä käyttämään ja ekalla pesulla se meni katki tosta keskeltä ::D en voi siis itekään sitä suositella. Noita luomivärejä oonki harkinnu ja nyt voisinki sellasen ostaa jos ne vaikka sopis mulle kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei oo todellista :D Tota luomiväriä kannattaa kyllä testata, se on tosi kiva! :)

   Poista
 6. Tuo luomiväri on kyllä ihan kivan näköinen! Itse olen vähän periaatteesta vältellyt Essencen tuotteita, ei vakuuta minua yhtään, mutta vaikkapa tuon tuotteen voisin joskus ottaakin testiin!

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä taas tykkään essencestä :D Halpa ja hyvä!

   Poista