tiistai 2. tammikuuta 2018

Linkkaa parhain postauksesi


Ihan parasta uutta vuotta kaikille! Mä halusin vuoden ensimmäiseksi postaukseksi tehdä jotain hieman erilaisempaa, joten tässä sitä nyt mennään. Säännöt on niinkin yksinkertaiset, että sun pitää vaan ja ainoastaan linkata sun blogisi parhain postaus tämän postauksen kommentteihin. Eli sen ei tarvitse olla sun blogisi suosituin postaus, vaan se, jonka sä itse koet kaikkein parhaimmaksi ja onnistuneimmaksi. Halutessasi voit kertoa postauksesta jotakin, mutta pakko ei ole. Linkkaamalla postauksesi annat mulle oikeuden käyttää sen kuvia mahdolliseen tulevaan esittelyyn, josta tuutte kuulemaan noin viikon tai parin päästä. Hih, oon tästä ihan innoissani! Toivottavasti tää postaus tavoittaa mahdollisimman monta bloggaajaa, jotta pääsen lukemaan mahdollisimman paljon erilaisia postauksia 😇 Nyt ei muutakuin niitä postauksia rohkeasti kommenttiboxiin!

♡: Milla

33 kommenttia :

 1. https://laurajuliaa.blogspot.fi/2017/09/oman-itsensa-rakastaminen.html?m=1

  Tää on ehdottomasti mun parhain postaus mun mielestä, koska tää on niin rehellinen ja avoin. Kyseessä kuitenkin tosi tärkeä ja herkkä aihe🙌🏼

  VastaaPoista
 2. Siis apua miten vaikeaa valita yksi postaus! No mut jos joku pitää sanoa... Tiedän, että sä tykkäsit mun Minä ja kaikki virheeni -postauksesta, mutta mä tykkään vielä enemmän sitä seurannutta postausta, jossa kävin läpi tuon postauksen aiheuttamaa huomiota ja hullunmyllyä, avasin ajatuksiani vähän lisää aiheesta ja pohdin muun muassa edelliseen tekstiin jätettyjä kommentteja. Jotenkin mun omat kirjoittajan taidot tulee tossa tekstissä hyvin esiin, ainakin pidän itse tosi kovasti mun kirjoitustyylistä tuossa postauksessa, rakastan noita kuvia, ja muutenkin tota tekstiä oli hyvä fiilis kirjoittaa. Sellaiset on aina parhaita, joiden eteen ei varsinaisesti tarvitse kauheasti tehdä työtä, kun teksti tulee vaan kuin itsestään. ♥

  https://pannariblogi.blogspot.fi/2017/06/niista-virheista.html

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän hauska idea! Mie mietin montaakin postausta, mut lopulta päädyin aiheeseen "minä ja meikki". Siinä puhun varmaanki aidoin mahdollineb minä, siinä on asiaa ja pidän edelleen tosta postauksesta kovasti!

  http://tarunmaailmassa.blogspot.fi/2017/04/mina-ja-meikki.html

  VastaaPoista
 4. Hei ihan hirmu hauska idea!! Tosi hankala valita vain yksi suosikki, mutta valkkasin postauksen, jolla on iso merkitys mulle :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/10/mita-opin-ensimmaisesta-vuodesta.html

  VastaaPoista
 5. https://maripulliainen.blogspot.fi/2017/06/kirje-aidille.html?m=1

  Omasta mielestäni tämä on paras postaukseni, samalla se on myös vaikein koskaan kirjoittamani postaus ja samalla myös lohduttavin. Siinä päästän lukijan pintaa syvemmälle ja siksi se on mielestäni parhain postaukseni.

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava idea! Ite valitsin tähän Minun murteeni -postaussarjan kakkososan. Siinä on mielestäni kivempia sanoja kuin ykkösosassa ja kuvatkin ovat tosi onnistuneet.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/2017/07/minun-murteeni-2.html

  VastaaPoista
 7. Mä itse taiteita opiskelleena olen joutunut myös perehtymään paljon tekijänoikeuksiin ja esimerkiksi omasta kiinnostuksesta olen selvittänyt eteenpäin, mitä käyttöehtoja olen hyväksynyt käyttäessäni somea. Postaus ei ehkä saanut suurinta suosiota, mutta on nykymaailmassa iha hyvä postaus täynnä nyrkkisääntöjä.

  finnlandsnorsk.blogspot.fi/2017/07/asiaa-bloggauksesta-ja.html

  VastaaPoista
 8. Ihana idea :)

  Valkkasin tämän postauksen, koska oon tosi tyytyväinen siihen. Ja musta sain tähän postaukseen hyviä asioita, joita jokanen meistä unohtaa välillä tai ajattelee, etteivät ne ole tärkeitä. "Vinkkejä parempaan huomiseen" on musta tärkeä aihe, joka meistä jokaisen täytyisi elämässä muistaa :)

  https://valoloytyy.blogspot.fi/2017/10/vinkkeja-parempaan-huomiseen.html

  VastaaPoista
 9. https://jennyjmoments.blogspot.com/2017/02/bt-itsetunto.html

  Kiva idea tää parhaiden postausten linkkailu! Omistani tykkään eniten tuosta ylläolevasta itsetuntopostauksesta, sillä teksti kulkee siinä kivasti, uskalsin tarttua itselleni vaikeaan aiheeseen ja tää on myös ehkä mun rehellisin postaus ikinä.

  VastaaPoista
 10. http://www.wheretonext.fi/2017/11/10-kuvaa-ja-tarinaa.html

  Tuossa postauksessa on ihania muistoja ja kauniita kuvia <3 Ehkä juuri siksi tuo postaus.

  VastaaPoista
 11. Apua, vähän jännittää linkata tää postaus tähän mutta menköön: http://danceintherain-ninni.blogspot.fi/2017/01/kaytetyn-tavaran-arvostus.html 🙊

  VastaaPoista
 12. Onpas kiva idea, löytyy paljon hienoja postauksia luettavaksi :)

  Tässä on mun oma suosikki. Tää sai tosi hyvän vastaanotonkin.

  https://www.stoori.fi/the-what/miksi-en-halua-olla-vegaani/

  VastaaPoista
 13. Mun ensimmäinen isompi DIY-projekti, johon oon edelleenkin älyttömän tyytyväinen!

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/2017/01/diy-sangynpaaty.html

  VastaaPoista
 14. https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/2017/11/yksin-olemisesta-ja-yksinaisyydesta.html

  Linkkaan tän sen takia, että tää postaus on mun ensimmäinen mielipide postaus jonka oon koskaan julkaissut :D

  VastaaPoista
 15. Vähänkö hyvä idea! Tässä mun mielestä oma lemppari http://osakaksi.blogspot.fi/2017/10/hanhet.html
  Muistan, että tolloin mulla pitkästä tuli kunnon intohimo päästä postaamaan ja kuvaamaan jotain. Tykkään valokuvauksesta hirmusesti, ja mun mielestä kyseiset kuat on onnistunut hyvin :-)

  VastaaPoista
 16. Mun suosikkipostaus on http://taruanuelina.blogspot.fi/2017/07/zaran-kirjailtu-mekko.html

  Tykkään tuosta mekosta ihan tosi paljon ja sitten tuon päivän fiilikset oli vaan niin hyvät! <3

  VastaaPoista
 17. Kiva idea! Hankala valita vain yksi! Ruokakuvat onnistuu yleensä niin kivasti, että valitsin tämän herkun:
  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/appelsiini-lakritsi-rocky-road

  VastaaPoista
 18. https://happythingswithjulia.wordpress.com/2018/01/03/tavoitteet-vuodelle-2018/

  Tykkäsin tästä viimeisimmästä postauksestani erityisen paljon! :) Sulla on kiva blogi ja hyvä postausidea.

  VastaaPoista
 19. Hyvä idea! Kävin ihan ajan kanssa läpi oman blogin sisältöä ja parhaan postauksen valitseminen osoittautuikin tosi vaikeaksi. Itse tykkään eniten asiapostauksistani ja ne on yleensä saaneetkin hyvän vastaanoton, joten valitsin nyt sitten kaikkein tuoreimman postaukseni joka on tällä hetkellä monille ajankohtainen ja itselleni erittäin tärkeä :)

  http://www.psneverstopsmiling.com/2018/01/tahan-jotain-uusi-vuosi-uusi-mina.html

  VastaaPoista
 20. https://diconomise.blogspot.fi/2017/06/ajatuksia-lukemisesta.html

  Tykkään jotenkin tosi paljon tästä postauksesta!

  VastaaPoista
 21. http://janitakristina.blogspot.fi/2017/05/setyhmalukihairioinen.html

  Kyseinen teksti on ehkäpä henkilökohtaisin teksti joka blogistani löytyy!

  VastaaPoista
 22. Ihana idea, mutta vaikea valita mikä omasta mielestäni olisi paras. Päädyin kuitenkin kesällä tekemääni Helsingin reissun postaukseen: https://katjajohannaa.blogspot.fi/2017/07/helsingin-reissu-muutamilla-lauseilla.html
  Tätä postausta tulee luettua itse silloin tällöin uudelleen, koska tämä oli niin kiva ja ikimuistoinen kesäpäivä :)

  VastaaPoista
 23. https://mitensirpaleetkootaan.blogspot.fi/2017/08/herkkyys-on-voimavara.html

  Miun uudessa blogissa on vain yksi postaus, joten aattelin että kai voin linkata jonkun entisestä blogistani (joka on edelleen luettavissa)! Tykkään tästä postauksesta hyvin paljon erityisesti siksi, että sain niin helposti kirjotettuu paljon asiaa. Kirjoittaminen on miulle kuitenkin luontevampaa kuin valokuvaaminen. Oon myös kuullu kaverilta hänen hyötyneen kysseisestä postauksesta :)

  VastaaPoista
 24. Apua tää oli ihan älyttömän vaikea valinta! Multa löytyy paljon hyvinvointi- ja pohdiskelupostauksia, joista olisin halunnut linkata tähän jonkun. Mutta niissä kaikissa oli jotain, mitä haluaisin nyt sanoa eri tavalla kuin silloin :D Joten päädyin tähän. Voi olla, että tää on jollekin vain reissupostaus muiden joukossa, mutta Skotlannilla on mun sydämessä ihan erityinen paikka ♥ Sen lisäksi ton postauksen kieli on sujuvaa ja tykkään valtavasti noiden kuvien tunnelmasta. Toivottavasti säkin tykkäät tästä :D

  https://revontulipalo.blogspot.fi/2017/02/scottish-highlands.html

  VastaaPoista
 25. https://sannialina.blogspot.fi/2017/11/why-blogging.html

  Eli kiteytettynä, mitä bloggaaminen minulle merkitsee ja mitä se voi antaa. Tämä oli myös teksti mun isille, joka ei oikein oo ymmärtänyt mikä se "loki" oikein on ja halusin vähän selventää kuvaa siitä! :-D

  VastaaPoista
 26. Tätä postausta oli hauska tehdä ja siitä on ollut monille hyötyä :D

  https://iidanni.blogspot.fi/2017/09/sekaihon-pelastava-diy-kasvonaamio.html

  VastaaPoista
 27. Ihan älyttömän hyvä postausidea taas Milla, toivottavasti ehdin vielä! :D Mutta joo, tää oli tosi vaikea, koska koen että mun oma henkilökohtainen lempparipostaus on se Suomalaisuudesta -postaus, mutta en kuitenkaan viitsi linkata sitä koska siellä on kuvaajan ottamat kuvat heh :D Päädyin sitten kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen tähän:

  http://www.ellileppiniemi.fi/2017/12/onnellinen-kuluneesta-vuodesta.html

  Ja miksi just tuo? Se kokoaa mun mielestä tosi hyvin mun elämäni onnellisimman vuoden ja tuosta postauksesta tuleekin mulle ihan älyttömän onnellinen ja kiitollinen fiilis. Tykkään myös kovasti noista kuvista, jotka onnistuivat tosi hyvin omasta mielestäni! Ja toi postaus kertoo musta varmasti kokonaisuudessaan tosi paljon, ja toi olisi ehkä myös sellainen postaus, jonka antaisin ihmisille ensimmäisenä luettavaksi mun blogista :)

  VastaaPoista
 28. Ei vitsi mun on pitäny miljoona kertaa tulla linkkaamaan tähän postaus, mut nyt vasta muistin!! Toivottavasti kerkeen vielä :p Ihana kun kaikilla muilla on jotenkin tosi syvällisia postauksia ja sit ite tuun just niin pinnallisen aiheen kanssa, kun vaan olla ja voi. Tää nyt kuitenki on tähän astisista mun yks lemppareista :)

  https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/2016/10/fiiliksia-hiustenpidennysten-jalkeen.html

  VastaaPoista
 29. Ompas tosi hauska postausidea! Pakko pistää oma lemppari mukaan :) Postaus on viime vuodelta ja muistan vieläkin, miten hauskaa tätä oli kirjoittaa ja pallotella ajatuksia tyyleistä :)

  https://jennakaroliiiina.blogspot.fi/2017/05/mita-tyylisi-kertoo-susta.html

  VastaaPoista
 30. Study Talk: Miksi keskeytin opintoni?

  Viime vuoden keväällä julkaistu postaus, jossa kerroin oman tarinani siitä, kuinka unelmieni opinnot eivät vastanneetkaan tulevaisuuden haaveitani, ja päädyin tekemään totaalisen alanvaihdoksen. Tämä oli itselleni hyvin tärkeä aihe ja haluan tällä rohkaista myös muita tavoittelemaan unelmiaan, kuuntelemaan sydäntään ja tekemään rohkeita ratkaisuja oman itsensä hyväksi.

  VastaaPoista
 31. Toivottavasti ehtii vielä!
  Mun lemppari on ehkä tämä, koska mun blogi on valokuvausblogi enkä kirjottele sinne pidempiä postauksia kovin usein. Tää on onnistunut sellainen ainakin mun mielestä, ja siitä on ollut apua muillekin.

  http://valokuvakirja.blogspot.fi/2017/07/arvostelu-nikon-d5300.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sun idea oli niin hyvä (miksiköhän en maininnut sitä jo tuossa aiemmassa kommentissa..), että mietin saisinko tehdä samantyyppisen omaan blogiin? Olisi kivaa vaihtelua linkkaa blogisi postauksiin. Ja sut tietenkin mainitsisin heti alussa :)

   Poista
  2. Voi kiitos, kiva kuulla! Ja tietty saat tehdä tälläisen blogiisi, kunhan mainitset idean antajan postauksessasi :) Muuten super hyvä, että kommentoit!! Mä olin meinaan unohtanut tän koko postauksen, hahah hups.. :D

   Poista