tiistai 16. tammikuuta 2018

Kumoon faktoja


Tiettekö mitä? Me käytiin tänää kaks kertaa ottamassa asukuvia. Ja siis ihan samasta asusta - ihan vaan siks, koska en ollut ensimmäisen kerran kuviin tyytyväinen. Vähänkö ärsyttävää olla nykyään näin tarkka! Noh, nyt on ainakin kuvia tallessa paria tulevaa postausta varten, joten ehkä olikin ihan hyvä käyttää pari tuntia näiden kuvailuun. Ja tulihan näistä ihan kivojakin.

Tiettekö mitä muuta? Niinkuin edellisessä postauksessa kerroinkin, niin mä oon nyt vihdoin terve. Oli ihan kamala tauti, enkä tosiaan haluu sellaista enää ikinä. Kipeenä ollessa tuli mietittyä vaikka ja mitä, mutta lähinnä tätä blogia ja sen tulevaisuutta. Postausideoita ja kuvauskohteita. Mulla on pieni kriisi sen suhteen, ettei nähdä poikakaverin kanssa joka päivä, enkä voi siis aina halutessani pyytää häntä ottamaan musta kuvia. Joten asukuvia ei tuu ehkä näkymään enää usein, mutta ainakin joskus - vaikken mä kyllä mitään uskalla luvata. Enkä todellakaan osaa olla kenenkään muun kuvattavana, jos joku siis sitä alkoi miettimään. Tuttu ja turvallinen kuvaaja on kaikkein parhain, eli tässä tapauksessa mun poikaystävä. Ois jotenkin sairaan outoa olla oudon ihmisen kuvattavana. Tai en mä tiedä, en mä oo koskaan kokeillut, joten en kai voi tietääkään?

Mä keksin tänää hauskan postausidean ja toivon, että tekin tuutte tykkäämään tästä. En mä tiedä onko tässä ideassa oikeesti mitään järkeä, mutta ainakin sain nyt kirjoittaa ajatukseni pihalle. Hahhah, toivottavasti tykkäätte ♡ Mennääs nyt siis katsomaan, kun mä kumoon faktoja!


Mun nimi on Millamari, mä oon 21-vuotias ja mä oon ammatiltani lähihoitaja.
Mua sanotaan Millaks, mä tunnen itseni 18-vuotiaaks ja ammatiltani haluaisin joku kaunis päivä olla terveydenhoitaja tai jos ihan överiks vedetään niin näyttelijä tai laulaja.

Mä oon tehnyt elämässäni paljon asioita, joita mä kadun ja joita mä häpeän.
Ne asiat on kuitenkin takanapäin ja ilman niitä mä en ois oppinut mitään. Välillä täytyy käydä alhaalla, nolata itsensä ja saada muiden ihmisten vihat päällensä, jotta ymmärtää elämisen arvon.

Mä en osaa käyttää huulipunaa.
Ja hitot. Kyllähän osaan, kun laitan ja oon niinkuin sitä ei oiskaan.

Bloggaamisessa tärkeintä on se, ettet yritä väkisin synnyttää sitä tekstiä.
Ja hitot taas. Aina kannattaa yrittää, jos vaan intoa löytyy. Monen viikon tauon jälkeen postauksen kirjoittaminen on itseni kohdalla ainakin tuskaa, mutta kyllä se siittä, kun alkuun pääsee.

Rakastan pitää hauskaa ja juhlia.
..mutta nyt se saa hieman jäädä. Keskityn mieluummin muihin asioihin ja käytän rahani fiksusti.

Elämä on elettävä nyt ja nää asiat on hoidettava just nyt.
Onhan sekin elämistä, että makaa sängyssä peiton alla ja katsoo läppäriltä salkkareita? Ei aina tarvitse elää täysiä ja tehdä miljoonaa asiaa samaan aikaan. Välillä kun se makaaminen siellä peiton alla on just sitä parasta ja just sitä, mitä sä kaipaat sillä hetkellä.Tykkään käyttää korkkareita ja olla naisellisempi.
Vai tykkäänkö sittenkään? Kyllä mä voin myöntää, että kaikkein mieluummin mä oon kotona ne viininpunaset lökärit jalassa ja lämmin neule päällä. Ja villasukat kruunaa asun, kuin asun!

Netflix on paras keksintö koskaan.
Ja ei muuten ole. Alkuun se oli ihan jees, mutta nyt kun oon kattonut kaikki hyvät sarjat läpi, niin en löydä enää mitään katsottavaa. Eikä samoja sarjoja oo mitään järkee katsoa uudestaankaan, ainakaan mun mielestä.

Uudenvuodenaattona käytiin baarissa ja oli muuten sairaan hauskaa!
Se oli kyllä viimeinen kerta, kun mä lähden baariin uudenvuodenaattona. Baarissa oli kivaa, mutta sen jälkeiset pari tuntia oli pelkkää helvettiä. Taxia ei saanut millään (ihan ymmärrettävää) ja humalaisia ihmisiä (minä mukaan lukien) horjui joka puolella. Ei ollut kyllä kaikkein parhain uuden vuoden aloitus mulla.

Kokkaaminen on niin kivaa, että voisin tehdä tätä työkseni.
Vai voisinko sittenkään? Ruoanlaitto on kivaa, mutta syöminen vielä kivempaa. Mä en nauttis siitä, jos tekisin tuntemattomille ihmisille ruokaa. Julmaa, mutta ainakin mä oon rehellinen.


Kertokaahan kommenteissa, jos teillä on jotain postausideoita mulle! Kiinnostaisko jonkinmoinen meikkipostaus seuraavaksi?

♡: Milla

20 kommenttia :

 1. Toi asu pukee sua niin hyvin, näytät super upeelta! T. Kade :D

  VastaaPoista
 2. Olipas hyvä postausidea, mistä oikeen keksit näitä? :D Meikkipostaus kiinnostas paljon!

  VastaaPoista
 3. Toi asu näyttää super hyvältä, ja samoin sun meikki ja hiukset, wau!

  VastaaPoista
 4. Wooow ihana toi huulipuna! ♥ Ja tosi hauskasti toteutettu postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni! Oon ihan rakastunut näihin essencen nestemäisiin huulipuniin ♡

   Poista
 5. Tuo asu istuu sulle ihan hiton hyvin! Vau mikä asuyhdistelmä ja itsevarmuus sulla on kaikissa kuvissa, ei voi muutakun ihailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos hurjasti ♡ Ihan hullua miten oon saanut kehuja tästä asusta, vaikka en ees itse pidä tätä mitenkään erikoisen upeena :D

   Poista
 6. Hauska postausidea!
  Mulla tuli lomalla katsottua paljon netflixiä ja maattua sängyn pohjalla. Käviähän siinä mielessä että mihin mä nyt elämäni oikein tuhlaankaan, mutta sitten tajusin juurikin tuon, että joskus sitä vaan tarvii. Onhan sekin omalla tavallaan elämistä.

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvät kuvat tässä postauksessa ja hyvältä huulipuna näyttää sulla!
  Tää oli tosi hauska postausidea, enpä ollut tämmöistä aiemmin nähnyt! :)

  VastaaPoista
 8. Mielenkiintoinen ja kivasti toteutettu postaus :) Tätä oli kiva lukea! Ja aivan ihana asu! <3

  VastaaPoista
 9. Siis mä oon vaan niin kateellinen sulle, kun tuntuu että sä saat näitä postausideoita päähän ihan tuosta noin vaan ja ite joudun välillä miettimään ikuisuuden ennenku keksin mitään postausideaa :D Mutta joo, siis tosi kiva tää postaus ja sulla on näissä kuvissa niin ihana asu ♥

  VastaaPoista
 10. Hyvä kun sait kuvat mihin oot tyytyväinen :) Mä aina vaan oon ihan pettynyt ja sit oon vaa sillee who cares en tee asupostausta x)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Vaikka kyllä ärsytti mennä toista kertaa päivän sisällä ottaan kuvia samasta asusta - mutta oli se sen arvosta silti :) Kannattaa pyytää kuvaajaa ottaan mahdollisimman paljon kuvia, kyllä niistä sitten edes pari onnistuu :D

   Poista