maanantai 18. joulukuuta 2017

Parhaat postaukset vuosimallia 2017


Moikka! Kesäiset kuvat saavat nyt koristaa tätäkin postausta, koska mulla ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa pakottaa poikaystävää ottamaan musta kuvia. Mä oon jo jonkin aikaa miettinyt, että tekisin postauksen jossa kertoisin vuoden 2017 mun mielestä mielenkiintoisimpia, parhaimpia ja jollain tapaa onnistuneimpia postauksia, joten tänää on vihdosta viimein todellakin niiden esittelyn aika. Toivottavasti tykkäätte ja hei - linkatkaa ihmeessä kommenteihin teidän mielestä mun tän vuoden onnistunein postaus, jos sellainen tulee mieleenne!Kiinnostavin postaus - Yllätys, yllätys.. Hennan blogista löytyvä "Vertailussa Tampereen kirpputorit"-postaus. Musta on tullut tän vuoden aikana ihan hullu kirpparimimmi, joten kun mä hoksasin tän postauksen Hennan blogissa, niin mun oli samantien päästävä lukemaan tämä ajatuksen kanssa. Ja koska olin jo käynyt parilla Tampereen kirpparilla, niin tämä postaus kiinnosti mua vielä enemmän. Suosittelen tsekkaamaan, jos Tampereen kirpparit kiinnostaa! 

Upeimmat asukuvat - Tääkin tulee varmasti "todella suurena yllätyksenä" mun blogin vanhoille lukijoille, mutta kyllä - voiton vie todellakin kotiin Visions-blogin asukuvat.

Koskettavin postausPancake Palace-blogin "Minä ja kaikki virheeni"-postaus. Mun täytyy myöntää, että mä oon lukenut ton postauksen varmaan parikymmentä kertaa ja tuun varmasti lukemaan sen vielä pari kertaa uudestaankin. Jos sä et oo lukenut tätä, niin än yy tee nyt lukemaan. Teksti on lyhyt, mutta ytimekäs ja siitä löytyy kaikki se, mitä tarvii kuulla just niinä epätoivon hetkinä, kun oma ulkonäkö alkaa pännimään. 

Mielenkiintoisin postaus - Ellin blogin "Mikä ärsyttää bloggaajissa ja blogimaailmassa?"-postaus. Mä taidan olla jollain tapaa viallinen tyyppi, koska aina kun joku tekee postauksen hieman negatiivisempaan tai huonompaan sävyyn, niin mä oon heti ensimmäisten joukossa lukemassa sitä. Tää oli kuitenkin todella mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu postaus, joka todellakin kannattaa lukea, jos aihe vaan yhtään kiinnostaa. 

Mun omasta mielestä mun blogini parhain postaus - Tämä. Mitään muuta sanomatta, kuin ehdottomasti ja todellakin.


Mä oon löytänyt taas uutta potkua tähän bloggaamiseen ja ootan innolla jo tulevia juttuja. Ennen joulua ois tarkotus päästä kuvaamaan ainakin yks asukokonaisuus, josta tuutte näkemään kuvia toivottavasti ennen aattoa. Ton ääneen sanominen tuntuu ihan hassulta, koska oikeesti kääk - joulu on jo ihan ovella! Vaikka se meneekin töissä niin kyllä joulu on silti aina joulu ja sitä todellakin pitää saada viettää läheisten ja hyvän jouluaterian parissa. Kyllä sitä työvuoronkin jälkeen kerkeää vaihtamaan kuulumisia, lahjoja ja syömään vatsansa täyteen kinkkua, sekä kaikkea muuta parasta. Oisin halunnut järjestää jonkun kivan arvonnan teille kaikille, mutta se taitaa siirtyä ensi vuoden puolelle. Ja kääk sekin on jo ihan pian. Nyt mä kuitenkin jo ihan varmuuden vuoksi toivotan teille kaikille ihanaa joulunviettoa, jos jostain syystä en kerkeäkään postata ennen sitä! Joulu on vaan kerran vuodessa ja se on ihan kohta, joten ottakaahan siitä niin paljon iloa irti, kuin vaan osaatte 😍

♡: Milla

14 kommenttia :

 1. Eikä! Mikä fiilis löytää oma postauksensa tästä! :') Kiitos Milla! <3

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintonen postaus! <3 mulla taas on toisinpäin, että jos nään että aihe on vähän negatiivinen niin jotenkin en halua lukea sitä haha. 😂

  Ja ihanaa että oot saanut intoo bloggailuun! Voisit lahjottaa sitä intoo vähän tälle kaamosmasistelijallekin. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♡ Hahah, ite oon aina ihan into piukassa kaikista vähän negatiivisemmista postauksista :D En tosiaan tiedä mistä se johtuu! Ja hei joo, lahjottaisin heti jos osaisin!!

   Poista
 3. Voi apua Milla! Ihan superihanasti kirjotettu, ihan käsittämätöntä kuulla että mun kirjoittama postaus vaikuttaa ihmisiin ja suhun tolla lailla <3 kiitos!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä postaus! Tykkään aina löytää uutta hyvää luettavaa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus ja varsinkin se, että tuo myös muiden bloggaajien kohokohtia esiin, mitkä eniten on olleet sulle mieleenpainuvimpia :) Toivottavasti myös ystävät sitten auttaa kuvissa, mulla on poikaystävä, jota muuten ei yhtään kiinnosta :D

  finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katri :) Haha, mä oon niin "vaikee" kuvattava, etten ees haluu pyytää mun kavereita kuvailemaan :D Mieluummin tuttu ja turvallinen poikaystävä, jonka kanssa kuvat nyt jotenkin edes onnistuu :)

   Poista
 6. Tosi kiva idea tää postaus! Visionsin asukuvat on kyllä aina niin upeita♥

  VastaaPoista
 7. Oi ihana postausidea tää! Ja kiitos tosi paljon maininnasta, tää on iso kunnia<3 Jännitin sitä niin paljon että ihan mahtavaa saada siitä myös arvostusta! Olet ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kiitos paljon Elli :) ♡ Turhaan jännitit, tollaset postaukset on ihan huippuja!

   Poista