torstai 21. joulukuuta 2017

Mun jouluasuni ❄


Moikka ja ihanaa kohta on joulu-iltaa! Me käytiin eilen Porissa shoppailemassa ja vaikka mä oonkin vannoutunut kirpparit on parasta & muut kaupat roskaa-tyyppi, niin olihan se nyt sairaan kivaa päästä oikeesti kaupoille. Vaikka sitä rahaa menikin aivan liikaa ja ihmisiä oli hullusti liikkeellä, niin silti - oli se sen arvoista. Vaikken mä oikeesti mitään oisi tarvinnut, niin tulihan sitä osteltua joululahjojen lisäksi hieman vaatteitakin. Tänää on siis esittelyssä mun jouluasuni - koska pakkohan se nyt on etukäteen miettiä! Toivottavasti tykkäätte, mä en oo ennen tainnut tän tapaista postausta tehdäkään 😇
 
Mä olisin halunnut jonkun kunnon blingbling-paidan jouluksi, mutta koska sopivaa yksilöä ei tullut vastaan, niin päädyin tähän New Yorkerista löytämääni ihanaan punaiseen puseroon. Hintaa tällä oli sellaiset 13 euroa, joten aika hyvä löytö mun mielestä! Tässä on ihana rusetti niskan takana ja onhan tää väri just niin jouluinen, kun vaan voi olla! Tän paidan hihatkin vei mun sydämeni samantien, kun tätä sovituskopissa testailin.Vilasta löysin sairaan siistit mustat farkut, jotka ajattelin laittaa tämän paidan kaveriksi. Kuvassa noi housut näyttää jostain syystä harmaalta, mutta ihan mustat ja hieman nahkaisen(?) näköiset housut on siis kyseessä. Tälläisiä mä oon mun vaatekaappiini kaipaillutkin, joten nyt saa huokaista helpotuksesta, kun ne vihdosta viimein löytyivät. Tän ihanan jouluisen paidan ja näiden housujen kanssa mä laitan vielä lumihiutale korvikset, jotka sain mun joulukalenterin luukusta jokin päivä sitten. Ihan simppeli asu, mutta mitäs sitten - mä oon kuitenkin koko joulun töissä ja vaan poikkean siellä ja täällä niin tää saa toimia mukavana ja nättinä asuna joulun hömpötyksissä, sekä kyläilyissä.Kiinnostaisko teitä nähdä myös mun uudenvuoden asuni? Oli yllättävän vaikeaa ottaa kuvia täällä äidin luona, mutta kyllä mä mun mielestä ihan hyvin selviydyin! Mullahan on siis Saarijärvellä sellainen pidempi valkoinen pöytä, jolla oon tykännyt ottaa aina kaikki blogini kuvat, mutta täällä ei semmoisesta ollut tietoakaan. Mä koitin ensin lakana alustana ottaa näitä kuvia, sen jälkeen ihan vaan lattialla ja sitten vasta päädyin näihin kuviin. Hahah, on tää kyllä välillä niin vaikeeta 😄 Millaisia asuja te ootte suunnitellut jouluksi?

♡: Milla

6 kommenttia :

 1. Kivannäköiset vaatteet! Ihana yksityiskohta tuo rusetti paidan selässä! <3
  Mä ostin vähän aikaa sitten pari jouluista mekkoa. Niistä toinen olisi tarkoitus laittaa päälle jouluaattona ja toinen joulupäivänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mäkin tykkään :) Mä kävinkin katsomassa sun blogista postauksen missä esittelet noi mekot ja se punainen mekko oli aivan ihana ♡

   Poista
 2. Toi paita on niin nätti eikä edes hinnalla pilattu! *.* Tosi kiva asu sulla tulossa ja kiinnostaa lukea kans uuden vuoden asusta!

  VastaaPoista