sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Asioita, joita en ymmärrä joulussa


Kalsarien tuputtaminen poikaystävällä joululahjaksi - Varmasti käytännöllinen lahja, mutta en mä vaan ymmärrä sitä, miksi niitä pitää jokaisessa "mitä poikaystävälle lahjaksi"-postauksissa tai keskusteluissa ehdottaa.

Se jatkuva joulukiire ja se, ettei kukaan voi ymmärtää sitä kiirettä ja hössötystä - Älkää ihmiset stressatko turhia, kyllä se joulu sieltä tulee, vaikket sä tekisi sen eteen yhtikäs mitään.

Liialliset jouluvalot - Kaikessa menee jossakin se raja ja niin myös jouluvaloissa. Munkin kotikylältä löytyy sellainen talo, jonka piha on täynnä kaikenlaisia ja kaikenvärisiä jouluvaloja.

Lanttulaatikon ylistäminen - Itse vihaan kyseisen laatikon makua, joten ehkä se onkin päällimmäinen syy siihen, etten kestä ihmisiä jotka ylistävät tätä. Hahah, tää oli ehkä vähän läppä kohta, koska tiedän niin monta tyyppiä, jotka rakastavat lanttulaatikkoa ja voisivat vetää sitä vatsansa täyteen minuutissa. Mä en kuitenkaan voi ymmärtää, mikä siinä maussa kiehtoo, koska mun suuhun se ei sovi sitten lainkaan.

"Huomenna käydään tuolla, sitten tuolla ja ehkä tuollakin pitäis käydä" - Niinkun haloo. Miks kaikki käymiset ja vierailut pitää tupata just niihin joulunpyhiin. Voithan sä käydä sun mummulla ja anopillas vaikka viikon päästä. Jos sä et siis oikeesti millään kerkeä ja sulla on vaan koko ajan kauhea kiire paikasta a paikkaan b ja sieltä vielä paikkaan c ja d.


Enempää asioita mä en tähän hätään nyt sitten keksinytkään. Enkä mä oikeestaan taida ikinä keksiäkään, koska kaikki muu joulussa on vaan niin ihanaa. Joulu on just nyt, joten nauttikaa siitä ja viettäkää se just sillä tavalla, kuin itse haluatte. Äidin, isän, siskon, veljen, mummun, papan, tädin, sedän tai jonkun muun luona. Kissojen, koirien, sisarusten, vanhempien tai isovanhempien kanssa. Tai vaikka kaikkien. Nauttikaa ja syökää hyvin. Joulu on vain kerran vuodessa.

Hyvää ja rauhallista joulua just sulle 💖

♡: Milla

12 kommenttia :

 1. Tosi hyvä postaus! Meillä ei ole ikinä ollut joulustressiä, mistä oon tosi kiitollinen. Onhan joulua kivempi viettää, kun ei turhia stressaa!

  VastaaPoista
 2. Täällä kans lanttulaatikon vihaaja :-D

  VastaaPoista
 3. Tohon kaikenlaiseen hössöttämiseen mulla on oma kohtanen kokemus. Viime vuonna piti lähteä 23.12 reissuun mut valitettavasti reissu peruuntu. Siinä sitten yhdessä päivässä saatiin joulu kasaan ja joulu oli ihan yhtä hyvä kuin muutkin joulut. Eilä tarvinu etukäteen stressata lahjojen, koristeiden ja ruokien suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ihan turhia ihmiset stressaa joulusta (:

   Poista
 4. Siis samaistuin niin tohon kakkoskohtaan :D En oikeesti tajuu, että jos vihaa kiirettä ja stressiä niin minkätähen se pittää ite aiheuttaa? Ja sit päälle vielä valittaa siitä. Joulu tullee, hössötti tai ei. Jos mittään ei ehi tehhä ja kaikki on kamalaa, niin pakkoko se on joulua mitenkään laittaa? Ei oo olemassa lakia joka pakottaisi kaikki jouluvalmisteluihin :D Hyvää joulua siulle Milla!

  VastaaPoista
 5. Mäkään en pidä perinteisistä joululaatikoista, en porkkanasta enkä lantusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanttulaatikko on ainut mistä mä en pidä :D Porkkanalaatikko on hyvää!!

   Poista
 6. Mun mielestä ne kaikki laatikot on iha yliarvostettua. Ihan perunalaatikko valkosipulilla ja kermalla kelpaa itselleni :)

  Katri, finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mä taas tykkään - siis kaikista muista, mutta en siitä lanttulaatikosta :D

   Poista