torstai 14. joulukuuta 2017

9 "tyhmää" juttua julki


Kun mulla on krapula, niin en voi sietää veden makua - Silloin mun on pakko saada jaffaa tai appelsiinimehua. Nykyään onneks viihteelle lähtö tapahtuu vain suunnitellusti, joten todellakin osaan varautua seuraavan päivän oloihin ja ostaa darralimpparia.

Mä en käytä pipoa - Jooh i know, tyhmä tapa, mutta kun ei osaa niin ei osaa. Mä omistan kyllä pari pipoa, mutta en vaan osaa vetää niitä päähäni. 

Käytän sanaa MP ihan liikaa - ..vaikka aina sanonkin, etten voi sietää tätä lyhennettä. Silti se aina pääsee mun suustani, enkä mahda sille mitään. Blogissakin tykkään nykyään ihan "läpällä" kysyä, että MP tää ja tää. 

Kannan mun järjestelmäkameraa vaatelaukussani aina, kun mennään pidemmälle reissulle - joka todellakin tarkoittaa sitä, että kamera saa kyytiä. Se lentelee siellä vaatteiden joukossa ja sitten mä valitan miksei se toimi. 

Pidän mun kahvakuulaa meidän kirjahyllyn ylimmällä hyllyllä - Ihan vaan siksi, että kaikki luulevat, että sitä käytetään usein ja ahkerasti. Ja mä kun en tällä hetkellä edes osaa sanoa, koska mä olisin viimeksi tehnyt kunnon kuulatreenin.


En ikinä jaksa katsoa youtube videoita loppuun - Joihinkin videoihin palaan myöhemmin, mutta useammista jää puolet katsomatta. Tehkää ihmiset lyhyempiä videoita, niin mäkin jaksan uhrata elämästäni sen ajan niiden katsomiseen! 😂

Rakastan yli kaiken veripalttua, sekä mustaamakkaraa - Ja kunnon puolukkahilloläjä päälle, niin kyllä kelpaa. 

Kortilla maksaessani näpyttelen aina tunnusluvun, enkä maksa lähimaksulla - Tiedän, että tää ärsyttää kaikkia jonossa olevia, mutta kun en vaan osaa. Tai totta kai mä osaan, mutta en vaan ole oppinut siihen tapaan. Odotan sitä päivää, kun myyjä sanoo mulle lähimaksun käyttämisestä.

Kun katson elokuvaa/sarjaa, jossa tulee hieman jännempi kohta niin katson sen silmät siristäen - Joskus jopa suljen silmäni kokonaan, koska vihaan kohtia, joissa tiedän pelästyväni. Näin mä en ainakaan pääse pelästymään, enkä näkemään mitä just äsken tapahtui.

Hahhah, toivottavasti opitte jotain uutta musta! Parasta on rehellisyys ja sen uskon paistavan tästä postauksesta. Ja loppuun tää perinteinen; MP postaus? Toivottavasti tykkäsitte tästä!

♡: Milla

6 kommenttia :

 1. Haha mulla on ihan sama juttu ton veden juomisen kanssa krapulassa :-D Ei vaan maistu yhtään, vaikka hirvee jano koko ajan onkin! Ja sama juttu noitten jannien kohtien kanssa, silmät niin sirillään, että hädin tuskin näkee mitään. Ja mun MP on et tää oli hauska ja hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kiitos Titta! Kiva kuulla, että samaistut joihinkin kohtiin :D

   Poista
 2. Haha kuinka kiva postausidea! MP on kyllä niin helppo kirjainyhdistelmä sanoa ja itekki viljelen sitä ehkä jopa liian usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sini :) Hahh, kiva etten oo ainoo, joka viljelee tota sanaa :DD

   Poista