lauantai 4. marraskuuta 2017

Ylpeä ja ylpeä siitä
Mä oon ylpeä siitä, että mä osaan, mä uskallan ja mä pystyn.

Mä oon ennen ollut hieman "en niin ylpeää"-tyyppiä, koska ajattelin, että asiat joissa mä pärjään ja joita mä osaan, ovat niin helppoja ja kaikille mahdollisia, ettei niistä kannata huudella tai kantaa ylpeyttä. Nykyään oon onneks ymmärtänyt, että ylpeys ja asioiden osaaminen ovat hienoja juttuja, joista todellakin saa kertoa ystäville ja tuttaville. Turhaan mä piilotan mun ylpeyttäni siitä, kun mä silloin kerran osasin ja uskalsin tehdä tän ja tän jutun. Turhaan mä piilottelen sitä, että mä oon ylpeä jostakin. Mun mielestä ja mun puolesta ois hieno ja upea asia, jos ihan kaikki saisivat ja voisivat olla ylpeitä ihan kaikesta mitä tekevät. Oli se sitten onnistunut silmämeikki, hiusten leikkaus tai hurjasti katselukertoja kerännyt postaus. Kaikesta saa ja pitää olla ylpeä.

Mistä mä sitten oon tämän 20 vuotisen elämäni aikana ollut ylpeä? Ainakin siitä, että mä valmistuin lähihoitajaksi. Vaikka se tie olikin hieman kivinen, niin ainakin mä valmistuin. Ja siitä mä oon ikuisesti pirun kiitollinen mun läheisilleni ja tietysti itselleni - mä selvisin, vaikkei se aina ollutkaan helppoa. Toinen asia mistä mä saan olla ylpeä on mun tyylini. Tykkään nykyään ihan erilaisista vaatteista, sekä yhdistelmistä, kuin pari vuotta sitten. Silloin mun tyylitajuni oli jossain kaukana eksyksissä, mutta onneksi se on nyt löytänyt luokseni. Rakastan vaatteita ja asujen suunnittelua. On ihanaa kulkea julkisella paikalla ja saada vaatteista lisää itsevarmuutta. Oma tyylitaju ja oman tyylin löytäminen on ihan parasta.Kolmas asia, josta mä saan olla ylpeä on se, että mä oon edelleen mä. Mä en oo muuttanut itseäni kenenkään vuoksi, enkä kenenkään takia. Mä oon edelleen samanlainen höpsö, paskan huumorintajun omaava sekopää ja hullunkurinen tyyppi, joka mä oon ollut aina ennenkin. Oon ylpeä siitä, että oon saanut karsittua elämästäni kaikki huonot, sekä väärät ihmiset ja pitänyt mun lähelläni vaan ne hyvät ja positiiviset ihmiset ja asiat. Kaikki eivät vaan sovi yhteen, niinkuin palapelin palaset ja se on ihan okei. Silloin se pitää vaan itse tajuta ja lopettaa sellaiset kaveri- ja parisuhteet. Elämä on paljon parempaa, kun sä oot niiden tyyppien kanssa, joiden kanssa sä oikeasti tykkäät olla.

Mä oon ylpeä monesta pienestä asiasta, jonka mä oon oppinut tekemään. Mä oon ylpeä siitä, että mä oon vihdoin oppinut sanomaan ei ja näkemään niissä mukamas maailman huonoimmissa asioissa niitä positiivisia puolia. Mä oon ihan hemmetin ylpeä siitä, että mä oon suomalainen ja saan asua tässä kauniissa maassa. On myös asioita, joista mä en ole niin ylpeä, mutta niistä mä ajattelin tehdä ihan kokonaisen postauksen. Kiinnostaisko se teitä vai onko mukavempi keskittyä vaan näihin positiivisiin juttuihin?

Mä oon ylpeä ja mä oon ylpeä siitä, että mä oon ylpeä. Olkaa tekin ylpeitä ja kantakaa itsenne ja osaamisenne ylpeinä. Maailmassa on ihan tarpeeksi murheita, kateutta ja negatiivisuutta. Unohdetaan ne hetkeksi ja ollaan, niinkuin niitä ei olisikaan. Sanotaan mitä halutaan, tehdään mikä tuntuu hyvältä, uskalletaan elää ja ollaan ylpeitä ihan kaikesta. Sillä ylpeys on oikeesti hieno asia - sitä on ihan turha koittaa peitellä.

Kiitos Sofia postausideasta!

♡: Milla

10 kommenttia :

 1. Tää oli niin hyvä teksti! Aina saa olla ylpeä omista onnistuneista teoistaan. Mua kiinnostas myös tollanen postaus, jossa kerrot asioista, mistä et oo niin ylpeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin ihana kuulla, että tykkäsit Sini ♡

   Poista
 2. Hyvä sie ja hyvin kirjotettu tää teksti! Ylpeä saa ja pitääkin välillä olla ja voin samaistua täysin tohon kolmanteen kohtaan. Ollaan ylpeästi omia ittejämme, muulla ei oo mitään väliä ♥.

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa että päätit tehdä tästä ehdotuksesta postauksen! :) ♥ Aivan mahtava kirjoitus! Tuo kolmas kohta on kyllä erittäin tärkeä asia. Mitä sitä turhaan pitämään sellaisia ihmisiä elämässään, jotka saa sut tuntemaan olosi huonoksi. Mäkin oon joutunut luopumaan joistakin ihmisistä, jotka olivat mulle tosi tärkeitä just tuon takia.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja hyvin kirjoitettu tärkeästä aiheesta :) Kaikkien pitäisi olla ylpeitä itsestään ja saavutuksistaan!

  VastaaPoista