perjantai 3. marraskuuta 2017

Suosikkiblogini

Kuten otsikosta voikin jo päätellä, tänää on vuorossa mun lemppari blogien esittely. Ella ehdotti tätä postausta, joten kiitokset hänelle. Mä luen todella paljon blogeja, joten jos just sun blogi ei tähän listaukseen pääse - se ei tarkoita sitä, ettenkö siitä pitäisi. Mulla vaan menisi ikä ja terveys, jos alkaisin listaamaan kaikki tietämäni hyvät blogit tähän. Mennäänkin siis niihin blogeihin, jotka ovat just tällä hetkellä mun ehdottomia lemppareita!


illicit hiraeth - Kerta toisensa jälkeen mä ihastun Anun kirjoitustaitoon. Hän saa arkistetkin asiat kuulostamaan niin mielenkiintosilta ja lyhyiden tekstien ansiosta mäkin jaksan vaivatta lukea kaikki postaukset. Uskon kyllä et jaksaisin lukea pidempiäkin postauksia, jos vain tuollainen samanlainen kirjoitustyyli jatkuisi. Aivan upeaa ja niin kaunista. Mun on täysin mahdotonta valita noista postauksista yhtä suosikkia, mutta toivon, että te jokaikinen meette katsomaan tuota blogia, jos ette vielä jostain syystä ole tuonne eksyneet.


Making it beautiful by: Noora Emilia - Niinkuin jo tässä postauksessa kerroinkin, niin Nooran blogi on aivan ihana. Jokainen postaus on ollut lukemisen arvoinen ja varsinkin tämä postaus sai itselläni hieman tunteita pintaan (hyvällä tavalla). Suosittelen katsomaan Nooran blogia, jos sitä et ole vielä tehnyt!


Henna M. - Hennan blogista löytyy mielenkiintoisia ja erilaisia postauksia. Jotkut postaukset ovat omaan makuuni hieman liian pitkiä, mutta hyvien aiheiden takia oon kyllä jaksanut lukea pidemmätkin postaukset. Vaikka aina hoenkin sitä, etten jaksa super pitkiä postauksia niin arvostan kyllä suuresti heitä, jotka jaksavat kirjoittaa postauksiinsa enemmän, kuin sen viisi lausetta. Hatunnostot siis kaikille, jotka jaksavat käyttää postauksiinsa enemmän aikaa tai omaavat muuten vaan hyvin taitavan kirjoitustyylin! Hennan blogista tykkään erityisesti tyyliin ja asuihin liittyvistä postauksista, sekä yhtenä suosikkipostauksena on edelleen tämä - joka kannattaa todellakin käydä lukemassa!


Pancake Palace - Sanna on pitänyt blogia jo monet vuodet, mutta itse taisin löytää tämän blogin vähän yli puoli vuotta sitten. Siitä asti on tullut kyllä seurailtua ja luettua jokaikinen postaus. Sannan kirjoitustyylissä on jotain, joka saa mut aina jatkamaan postausten lukemista. Tykkään ihan superisti Sannan blogista, enkä usko, että koskaan voisin lakata tykkäämästä! Jos nyt joku lemppari postaus pitäisi sanoa (vaikka se onkin melkein mahdotonta), niin sanoisin varmaankin tämän.


Visions by Ninni - Viimeisinpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä on Ninnin blogi. Blogista löytyy kauniita kuvia, sekä upeita kirjoituksia. Kaikki hieman syvällisemmät tekstit mun on aina pakko lukea, koska niissä on aina sitä jotakin. Ninnin tyylissä on myös jotain sellaista, jota ihailen ja hänen asukuviaan on aina ilo katsella. Ehkä mäkin opin joskus poseeraamaan yhtä taidokkaasti, haha! Suosittelen todellakin katsomaan Ninnin blogia, sekä kaikkia muitakin edellisiä, jos et näihin vielä ollut aiemmin eksynyt. Aivan ihania naisia ja bloggaajia kaikki!

Ajattelin toteuttaa toisen osan tätä postausta vielä tässä kuussa, koska mikäs sen parempaa, kuin kehua niitä omia lemppari blogejaan! Ja niitähän multa löytyy 😂😍 Mä lähden tästä nyt viikonlopun viettoon, vaikkei siinä mitään vietettävää olekaan, sillä huominen ja sunnuntai menee mukavasti töiden parissa. On kyllä kiva taas päästä töihin muutaman laiskottelupäivän jälkeen! Ens viikon perjantaina mulla on myös autokoulun harjoitteluvaihe, joka jostain syystä jännittää mua ihan superisti. Help, kai muutkin on noita vaiheita jännittänyt?

♡: Milla

12 kommenttia :

 1. 💜💜

  Itekin luen Sannan ja Hennan lähes kaikki postaukset! 😍

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi kiva postaus! :) Muutama näistä olikin tuttu, mutta myös pari uutta löytyi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva, jos löysit uutta luettavaa (:

   Poista
 3. Tosi ihania blogeja oot valinnu tähän, kaikki on niin hyviä♥

  VastaaPoista
 4. Kaikki blogit oli mulle tuttuja ja tykkään kyllä kaikista, eli hyvät valinnat teit ♥ Mun pitäis ilmottautua autokoulun viimeseen vaiheeseen, mutta en oo vielä uskaltautunu, joten et todellakaan oo ainoa, jota jännittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun kiva kuulla! Ja tsemppiä sullekin autokouluun!! Hassua, kun nää vaiheet tuntuu pelottavan mua enemmän, kuin inssi ja teoriakoe :D

   Poista
 5. Kiitos paljon Milla! ♥ Tällainen palaute on aina se paras palkinto tässä blogin pitämisessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, kun kirjoitat niin superia blogia! ♡

   Poista