sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Onnistuneet asukuvat

Postausta ehdotti uusi lukijani Tuuli, jonka ihastuttavaa blogia pääset katsomaan tästä
Tsau! Tuuli tosiaan ehdotti mulle tätä ihan huippu postausideaa, jota en koskaan aiemmin ollut miettinytkään. Epäonnistuneita asukuvia näkee tuon tuosta, mutta näitä omasta mielestä parhaita otoksia ei ole tullut paljoa blogimaailmasta bongailtua. Tässä postauksessa käsitellään siis mun suosikkeja menneistä asukuvista ja toivon, että myös te tykkäätte! Kommentoikaa alas mikä kuvista on teidän lemppari 😊 Itse tykkään eniten ensimmäisestä ja viidennestä kuvasta, vaikka onhan nää kaikki omalla tavallaan tosi kivoja! Haha, ompas outoa kehua itseään - mä kun en oo siinä hommassa kaikkein taitavin.


Tää kuva oli ihan ensimmäisiä kuvia, joihin mä olin tyytyväinen. Vaikka napa vähän vilkkuukin niin väliäkös tuolla - se oikeastaan sopii tähän kuvaan. Noista housuista on pakko mainita, etten tykkää niistä enää nykyään yhtään. Välillä tulee käytettyä, mutta kyllä mustat farkut ovat vieneet tän plikan sydämen!


Ai että, mä jollain tapaa voisin sanoa rakastavani tätä kuvaa. Ei tää asu, eikä tausta, eikä mun ilme - mutta nää kaikki yhdessä luo jotenkin ihanan fiiliksen tähän. Tää olikin ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytin tätä mekkoa viime kesänä, ups. Noh, josko tälle ens kesänä löytyisi enemmän käyttöä!


Tässä kuvassa mulla on päällä niin kiva ja mun tyylinen asukokonaisuus, etten vaan voi olla tykkäämättä! Ja eihän toi kuvauspaikka hassumpikaan ollut - tunnistatko sä mistä tää on?


Tämäkin mekko oli viime kesänä ihan liian vähän mun päälläni. Tai sitten vaan oli ihan liian vähän niitä lämpösiä kesäpäiviä. Tätä farkkutakkia mä rakastin, mutta sekin on nyt poissa mun silmistäni, terv. jätätakkinarikkaanäläkäkoskaanhaepois.


Ihan mun lemppari asu! Näitä farkkuja mä rakastan, mutta näin kylmällä mä en näitä enää jalkaani vedä. Revityt farkut oli kyllä mun parhaimpia kirpparilöytöjä, sillä näillä on takana hurjasti käyttökertoja! Ihan huiput, niinkuin tämä muutaman euron paitakin.


Ihana rakkauspaitani, joka sekin taitaa unohtua kaapinperälle näin talvella. Tässä kuvassa noi nyörit on kyllä ihan liikaa auki, mutta muuten tykkään tästä kuvasta! Tässä kuvassa on sitä kuuluisaa asennetta, jota poikakaveri multa aina vaatii.


Hitsit mä rakastan tätäkin asua. Vaikka tuona päivänä satoikin ihan perkuleesti, niin silti saatiin ihan kivoja asukuvia. Varsinkin tämä yksilö onnistui oikein hyvin. Ilme ei oo ehkä paras mahdollinen, mutta muuten kaikki on kohdillaan. Tykkään!

Mitäs tykkäsit tälläisestä postauksesta? Hieman itsensä ylistämisekshän tää meni, mutta sekin on kuulemma välillä ihan okei. Tähän loppuun vielä haluun toivottaa oikein ihanaa ja rauhallista isänpäivää kaikille 💖

♡: Milla

12 kommenttia :

 1. Ihania kuvia kyllä kaikki, mutta toinen ja viides nousi mun suosikeiksi ♥

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, ihana postaus ! Huippua, että käytit tän idean. Meinasin itekki jossain vaiheessa toteuttaa tälläsen :)

  VastaaPoista
 3. Oi mun lempparit oli kyllä tuo, jossa on vaaleanpunainen mekko, ja ihan vika! Ihana postausidea:D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Eipä oo tullu mieleenkään tehä tällaista postausta, niin hyvä idea! Tosi onnistuneita kaikki nää kuvat eikä haittaa ollenkaan, vaikka väliä vähän kehuukin itteesä :) Tossa 3. vikassa kuvassa oleva paita on kyllä niin ihana ♡

  VastaaPoista
 5. Todella onnistuneita kuvia susta! <3 Sulla on kyllä kiva tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! Hih, ihana kuulla, että joku tykkää mun tyylistä! :)

   Poista