sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Mun aamurutiiniHerään, nousen ylös, käyn vessassa, pesen hampaat, menen suihkuun, teen aamupalaa, syön aamupalan, avaan tietokoneen, avaan netflixin, katson netflixiä, syön vähän lisää aamupalaa, katson vähän lisää netflixiä, meikkaan ja lähden töihin.

En mä joka päivä käy töissä, enkä mä joka päivä meikkaakaan. Enkä mä kyllä joka päivä katso netflixiäkään. Mun aamut ja päivät on aina erilaisia. Ei kaikkea tarvitse aina tehdä saman kaavan mukaan, joten mun aamurutiinikaan ei aina mene näin. Tässä kuitenkin hieman tietoa siitä, miten se joskus toisinaan saattaa mennä - toivottavasti tykkäätte!

Kun mä herään, niin mä aina ensimmäisenä otan kännykän yöpöydältä ja tsekkaan mun instan, blogiin tulleet kommentit, snäpit ja uusimmat youtubevideot. Joskus mä havahdun kahden tunnin päästä siihen, että oon suunnitellut mun instafeediäni koko aamun, enkä vieläkään ole päässyt sängystä ylös. Tai oikeestaan, tätä tapahtuu liiankin usein. Loppujenlopuks mä kuitenkin poistan mun kahden tunnin suunnitelmat ja tajuan, että se edellinen muokkaustapa oli paljon parempi.

Kun mä nousen ylös, mä toisinaan meen samantien suihkuun, toisinaan käyn ensin vessassa ja joskus toisinaan linnottaudun suoraan mun bloginurkkaukseeni ja avaan tietsikan. Joinain päivinä käyn illalla suihkussa, joinain päivinä aamulla tai päivällä. Vaihtelee siis suuresti. En tykkää elää saman kaavan mukaan, koska noh, kuka nyt jaksaisi? Ei tän elämän tarvitse olla niin sekuntilleen ajoitettua.

Kun mä syön aamiaista, mä yleensä syön rahkaa mustikkakeitolla, toisinaan puuroa omenahillolla ja joskus toisinaan leipää juustolla, kinkulla ja kurkulla. Mä oon taas päässyt hieman aamupalan makuun, kun jossain vaiheessa se ei maittanut mulle ollenkaan. Kyllä se vain niin on, että kun aamulla syö kunnolla niin koko päivä starttaa ihan erilailla. Kahviriippuvainen mä en ole, joten sitä mä en myöskään aamuisin tarvitse. Ennemmin mä juon vettä, teetä, appelsiinimehua tai kuumaa kaakaota!

Ja kun mä oon tehnyt nämä kaikki, niin mä viimeistään siinä vaiheessa avaan tän mun tietokoneeni ja alan tekemään blogijuttuja. Aamu alkaa paljon paremmin, kun saa ensin tehdä jotain itselleen mieluista. Sen jälkeen voi sitten rauhassa katsella työjuttuja, opiskella lääkelaskuja ja alkaa miettimään viikon ostoslistaa. Suosittelen muuten ostoslistan tekemisen lisäksi ottamaan sen listan sinne kauppaan mukaan.

Kiitos Sinille postausideasta! Tätä oli jollain tapaa hauska kirjoittaa, vaikka aluksi ajattelinkin, etten varmaan toteuta tätä ideaa. Jollain tapaa nää aamu-ja iltarutiinipostaukset on alkanut tympimään, kun näitä näkyi jossain vaiheessa ihan liikaa blogeissa ja vlogeissa. Nyt mä en oo näitä kuitenkaan hetkeen nähnyt, joten ajattelin, että nyt on hyvä aika kantaa mun korteni kekoon. Mitä mieltä te ootte näistä postauksista? Jatkoon vai ei? Teenkö iltarutiineista postausta vai jätetäänkö se tällä kertaa välistä? Mä oon just nyt kotikotonani käymässä ja seuraavaksi otan viirun kainaloon ja raahaan sen mun kanssa sohvalle makoilemaan. Täällä käydessä iskee aina hirveä kissakuume, mutta minkäs teet, kun poikaystävä on allerginen kissoille. Täytyykin siis koittaa keksiä joku korvaava eläin, joka sopisi ja kävisi myös tuolle toiselle osa-puolelle. Itse oon ainakin niin eläinrakas, että jossain vaiheessa elämää mulla on ihan pakko olla joku lemmikki. On ne vaan niin ihania, vaikka vaivansakin jokaisesta on. Milla pääsi taas vauhtiin, kun pompitaan aamurutiineista lemmikin hankintaan, hahhah! Tälläi aamuvuoron jälkeen ajatus ei oikein meinaa pysyä kasassa ja nyt en osaa lopettaa tätä postausta. Jos mä vaan jätän tän tähän ja kuvittelen, että keksin tälle super hyvän lopetuksen. Tsempit kaikille uuteen viikkoon ja extra superia "17 päivää, niin milla on 21" sunnuntaita kaikille! 

♡: Milla

10 kommenttia :

 1. Hahah, rakastan niin paljon tätä sun kirjotustyyliä! :D ♥ Mä ainakin tykkään näistä aamu- ja iltarutiini postauksista, joten tee ihmeessä myös iltarutiinit postaus :) Ihana toi toinen kuva, missä oot kisun kanssa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eij, ihanasti sanottu - kiitos!! ♡

   Poista
 2. Mulla on myös itsellä melko laiskat aamut, mieluiten käytän 2-3 h siihen kun laittaudun ja syön netflixin äärellä ennen päivän menoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläset aamut on parhaita, kun saa rauhassa tehdä kaiken ja chillailla hetken aikaa! :)

   Poista
 3. Oii tää oli kyllä niin ihanasti toteutettu!♡ Tosi erilainen ja niin kiva!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että kirjotit enimmäkseen koska oot siinä tosi hyvä! :) Kivasti toteutettu. Munkin pitäis ottaa tää aamurutiinin teko työnalle!

  VastaaPoista
 5. Musta tää oli just hyvä kun oot toteuttanut tämän vähän eri tavalla kuin kaikki muut! :) Tykkäsin myös ihan superisti kun tekstiä oli noin paljon, tähän oli ihana uppoutua lukemaan<3

  VastaaPoista