sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan? Q&A

Me päätettiin toteuttaa Marin, Ellan, Katjan, Nooran, Paulan, Alymian, Sinin, Ellan, Tarun, Sofian, Lindan, Sannin, Tuulin ja Sannan kanssa tälläinen Q&A, johon jokainen meistä on keksinyt yhden kysymyksen. Bloggaajien nimiä klikkaamalla pääset tsekkaaman heidän bloginsa, sekä heidän vastauksensa seuraaviin kysymyksiin 💜 Meillä on tosiaan tälläinen bloggaajien wappiryhmä, johon kuuluu yhteensä 22 jäsentä. Kaikki eivät kuitenkaan jaksaneet/ehtineet lähteä tähän mukaan, mutta onneksi meitä lähti näinkin moni tähän "haasteeseen" messiin! Mennään nyt siis siihen asiaan, eli kysymyksiin, joita me haluttiin kysyä toisiltamme.


Mitä asiaa et missään tilanteessa tai tapauksessa koskaan tekisi? - Mä en ikinä ajaisi hiuksiani kaljuksi. Isoa rahasummaa ja monia peruukkeja vastaan saattaisin ehkä harkita, mutta muuten en.

Oletko koskaan poiminut kukkakimppua ja vienyt sitä sinulle tärkeälle ihmiselle? - Muistaakseni en. Olen kyllä saanut kukkakimpun, jos toisenkin.

Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen? - Vaikka kenen kanssa! Tiedän niin monia ihania ja kivanoloisia bloggaajia, etten mä osaa päättää. Täytyykin yrittää kehitellä seuraavien viikkojen aikana jotain jonkun kanssa!

Mitkä ovat bloggaamisen parhaimpia ja huonoimpia puolia? - Parhaita puolia ovat lukijoiden kannustavat ja ihanat kommentit, sekä onnistumisen tunteet postausten parissa. Huonoja puolia mä en millään keksi, kun en negatiivisia kommenttejakaan ole saanut aikoihin. Tällä hetkellä mä vaan nautin tästä mun harrastuksesta, enkä millään jaksa pohtia päätäni puhki ja keksimällä keksiä tästä jotain huonoa sanottavaa. Bloggaaminen on tällä hetkellä vaan niin ihanaa 💜

Mikä on lempparisi omista postauksistasi? - Tämä. Pakko muuten mainita, että mulla kesti melkoinen hetki selailla mun postauksia ja päättää sieltä se yks lemppari!

Näetkö itsesi bloggaamassa vielä vanhemmalla iällä? - Näen ehdottomasti! Bloggaamisesta on tullut mulle niin rakas harrastus, etten usko, että koskaan tuun lopettamaan tätä. Saa kuitenkin nähdä! Eihän sitä koskaan tiedä, mihin suuntaan elämä vie ja mitä kaikkea se tuo tullessaan.

Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi? - Nyt kysyit pahan! Ala-asteelta muistan monia juttuja, niin huonoja, kuin hyviäkin. Sen kun mentiin silloisen "poikaystävän" kanssa pukukoppiin ja kaverit odottivat seinän takana, että me jo pussattaisiin. Eihän me mitään pussattu, eikä tainnut pussata meidän kaveri "pariskunnatkaan". Hahah, tuohon aikaan seurustelu oli hieman erilaista, kuin nykyään. Muistan monet synttärit ja varsinkin yhdet kaverin järkkäämät, missä tehtiin muotinäytös niin, että jokainen leikkeli jätesäkista itselleen mukamas maailman upeimman asun.Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomiota? - Kyllähän sitä aina ensimmäisenä tulee katsottua minkä näköinen ja tyylinen ihminen on kyseessä. Ulkonäkö ei kuitenkaan oo mulle se tärkein asia, joten vaikka sä et olisikaan maailman coolein tyyppi, niin mitä luultavammin me tultais oikein hyvin juttuun.

Jos saisit elämäsi aikana toteuttaa yhden toivomuksen, mikä se olisi? - Tällä hetkellä toivoisin, että saisin tehdä erilaisia some-juttuja työkseni. Jos hieman laajemmin ajattelen, niin tottakai mä toivoisin, että pysyisin terveenä koko loppuelämäni.

Miten läheisesi suhtaututuvat bloggaamiseesi? - Yllättävän hyvin. Pikkuveli taisi jotain joskus naureskella, mutta sillä nyt on muutenkin niin kieroutunut huumorintaju, ettei tullut yllätyksenä. Äidille kun kerroin, niin sieltä tais vastaukses tulla vaan, että kivoja kuvia. Hahah, en edes nykyään tiedä, että lukeeko kukaan mun läheisistä mun blogia. Poikaystävä joo joskus ja ainakin pari kaveria, mutta muista mulla ei ole harmainta aavistustakaan.

Kuka televisiohahmo muistuttaa sinua eniten? - Uuden päivän Kristassa, salkkareiden Heidissä, sekä valehtelevien viettelijöiden Hannassa on jotain samaa, kuin mussa. Joten sekoitus heitä kaikkia, niin ehkä saataisiin jollain tapaa mua muistuttava tyyppi aikaseksi.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? - Tekemässä terveydenhoitajan töitä ja asumassa jossain kivassa ja nätissä rivitalossa mun unelmien kaupungissa.

Mikä motivoi sua bloggaamaan? - Omat ajatukset ja fiilikset tätä harrastusta kohtaan, lukijoiden kommentit ja viestit snapchatissa, sekä se, kun huomaa katselukertojen nousevan.

Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi? - Ensimmäisen blogini perustin jo opiskellessani lähihoitajaksi ja seuraavan blogin teinkin viime vuoden lokakuussa. Tämän nykyisen kanssa aloitin yhteisen taipaleen 16.3.2017, jolloin julkaisin ihka ensimmäisen postauksen tänne. Bloggaamisen aloitin siksi, koska kaipasin itselleni jotain mielekästä tekemistä vapaa-ajalla. Halusin jonkun kivan harrastuksen ja sen mä myös sain. Oon kehittynyt vuoden aikana huimasti ja se jos joku on asia, joka tekee tästä vielä mielekkäämpää!

Mikä on sellainen asia, mitä monet eivät tiedä sinusta? - Kun oon yksin kotona, otan usein kännykän käteeni ja alan äänittämään lauluani. Sitten kuuntelen niitä ja arvostelen asteikolla yhdestä viiteen. Hahah, ehkä noloa myöntää - mutta en oo koskaan antanut itselleni vitosta. Nyt kun oon myöntänyt tän niin pitää varmaan poistaa kaikki tiedostot puhelimesta, ettei vaan vahingossakaan kukaan pääse kuulemaan niitä. Vaikka onhan siellä joukossa niitä hyviäkin vetoja.

Hih, tätä oli hauska tehdä! Ja vielä hauskempaa on päästä lukemaan muiden wappiryhmän jäsenten vastauksia! Mun oli jotenkin äärimmäisen mahdotonta keksiä tähän postaukseen kuvia, joten lainasin hieman Nooran ideaa. Kuvat on aina mulle ihan liian tärkeitä ja en kestä yhtään sitä, jos ne eivät millään tavalla liity itse postaukseen. Näistä tuli kuitenkin ihan jees! Mitä sä tykkäsit tälläsestä muiden bloggaajien kanssa toteutetusta postauksesta? Oisko kiva, jos tälläisiä ois useemminkin?

♡: Milla

20 kommenttia :

 1. Tosi hyvin tehty tää postaus ja kivat vastaukset! Ois kyllä tosi kiva, jos sais elätettyä ittensä erilaisilla somejutuilla!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo viimenen vastaus! Mullakin on tapana äänitellä omia laulujani ihan omaksi ilokseni, vaikken niitä välttämättä aina kuuntelekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ♡ Ihanaa, että on joku muukin joka tekee tätä!!

   Poista
 3. Kivoja vastauksia ja hyvät kuvat tuli! :)

  VastaaPoista
 4. Hei mäki äänitän aina välillä omaa laulua!! Ku yritän kuulla että miltä se kuulostais ulkopuolisen korvaan :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 5. Hauska postausidea ja kivoja tällaiset yhteistyöjutut :)

  VastaaPoista
 6. Siis tosi kivat kuvat ja tosi kivoja vastauksia. Toi lapsuudenmuisto sai mulle hymyn huulille. Se seurustelu lapsena oli kyllä niin erilaista ja vaikka se ei ollut niin vakavaa niin kaikki otti sen silti vakavasti. Kun oltiin seurusteltu 2 päivää se oli tuntunu vuosilta xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii ♡ Hahah, ihana kuulla :D Joo, seurustelu oli kyllä nuorempana HIEMAN erilaista, kuin nykyään vähän vanhempana XD

   Poista
 7. Kivoja vastauksia kyllä sullakin ♥ Itsekään en ajaisi hiuksiani kaljuksi mistään hinnasta :D

  VastaaPoista
 8. Nyt ehdin lukemaan sunkin vastaukset. Kivoja!
  Ja kivat kuvat myös tässä postauksessa! :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja vastauksia ja ihana kun oot jaksanut vastata näin pitkästi! :)

  VastaaPoista