tiistai 7. marraskuuta 2017

"Miks sä ostit sun blogin ulkoasun?"


Siksi.

Nyt tää on kaunis, hieno, nätti, kiva, helppo, simppeli, suloinen, sekä kätevä. Tää on sellainen mihin mä oon tyytyväinen, sekä sellainen, josta löytyy kaikki tarvittava just sieltä mistä mä oon niiden aina halunnutkin löytyvän. Tää on täydellinen mulle.Miks sä nauroit mulle, kun mä kerroin, että mä ostin valmiin ulkoasun?
Kyllähän säkin oot ostanut uudet juoksukengät, jalkapallon ja ratsastuskypärän sun harrastuksia varten. 
Tää ei oo sen kummallisempi juttu. Tää on se juttu, johon mä tykkään panostaa. 

Jokainen tehköön rahoillaan, blogillaan ja elämällään just niinkuin itse haluaa. Sen ei kuulu raapia sun, sun, eikä sunkaan persettä. Ainut ketä ne päätökset koskettaa, on se, joka ne päätökset on tehnyt. Kannetaan huoli omista asioista, eikä vittuilla toisille. Kukaan ei jaksa kantaa ylimääräistä paskaa harteillaan, joten pliis, mä pyydän - ei enää heitellä sitä sinne. Pieni avautuminen tähän väliin, koska en jaksa kuunnella enää yhtäkään kysymystä liittyen tähän aiheeseen. Blogini ulkoasun ostamisesta on jo yli kuukausi aikaa ja silti moni näyttää yhä väheksyvän tätä asiaa. So what? 
My life, my choices, my problem, my mistakes, my lessons. Not your business.

Mitä mieltä sä oot blogin ulkoasun ostamisesta?

♡: Milla

21 kommenttia :

 1. Tää ulkoasu on tosi kiva kuten jo taisinkin mainita silloin, kun olit juuri ostanut tämän! Mulle on aivan sama, onko ulkoasu ostettu vai itsetehty. Vaikka se olisikin ostettu, niin ei sitä tarvitse kenelläkään väheksyä, jokainen tehköön omalla tyylillään! :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä kaikki saa tehdä kuinka haluaa- kuitenkin netistä löytää todella kivoja ulko-asuja ja olis ihan hullua olla käyttämättä niitä! :) Lisäks nimenomaan omaan blogiin saa panostaa, jos haluaa.. musta tää ulko-asu on todella kiva ja oma domain olis kans mun hankintalistalla sut joskus, kun talosta&remontista jää ylimäärästä! <3

  Suosittelen kommentointiin moderointia,ite koin sen järkeväksi! :) Kivaa viikkoa ja tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Kiitos Terhi! Domainin hankinta oli kyllä kiva juttu, olin niin kyllästynyt siihen iänikuiseen blogspot päätteeseen :D Nyt on jotenkin hieman erottuvaisempi olo!

   Poista
 3. Nykypäivänä melkein kaikki asiat ostetaan siltä, joka niitä tavalla tai toisella tekee parhaiten. Sukat tulee tehtaasta, eikä niitä useimmiten neulota itse, ruokaa ostetaan ravintoloista, hiustenleikkuuta varten käydään kampaajalla... Ostetussa ulkoasussa ja ulkoasun tekemisen ukkoistamisessa ammattilaiselle ei siis mielestäni ole yhtään mitään vikaa. Ja näyttäähän taitavasti tehty ulkoasu ainakin paremmalta, kuin moni Bloggerin valmispohjasta muokattu räpellys.

  VastaaPoista
 4. Musta blogin ulkoasun ostamisessa ei ole mitään väärää - just niinkun sanoit se on harrastus siinä missä muutkin ja harrastukSeen voi tietysti panostaa myös rahallisesti jos siltä tuntuu :) itse oon tähän mennessä säätänyt itse blogini ulkoasut, mutta ostaminenkaan ei oo poissuljettu vaihtoehto. Ehkäpä ens kerralla, kun päätän tehdä isompaa blogiremonttia teen sen kunnolla ja ostan oikeasti toimivan ja mieleisen ulkoasun ja vältän sen päiviä vaativan tuskailun koodejen kanssa haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä kyllästyin siihen jatkuvaan ulkoasun kanssa kamppailuun ja näin tän ostamisen parhaaksi vaihtoehdoksi :) Suosittelen kyllä sullekin, jos et jaksa tapella koodien yms kanssa montaa päivää :D Kiitti kommentista Fiia! ♡

   Poista
 5. Mitä, oikeestikko joku on vähyksynyt tuota! :O

  Ompa outoa. Itse en näe blogin ulkoasun ostamisessa mitään erikoista, sehän on tosi yleistä. Mä maksan lisäksi myös omasta domainista, onko sekin jotenkin paheksuttavaa?

  Itse tein tosi pitkään omat ulkoasuni itse, vaikka tietotaitoni aiheesta ovatkin kohtuu vähäiset. Se oli sellasta tilkkutäkkikoodailua, ja uuden ulkoasun tekoon meni aina tosi pitkä aika - muistan että kerran käytin ulkoasun säätämiseen jostain lomasta viikon putkeen. Alaikäisenä se vielä jotenkin onnistui, mutta jossain vaiheessa elämän muuttuessa oli vain todettava, ettei enää vain löydy aikaa vastaavanlaiseen urakkaan.

  Sittemmin olen käyttänyt kymppejä sopiviin ulkoasuihin, useampaankin eri blogiin - normiblogiin, toiseen blogiin, portfolioon, kavereiden blogiin... ja välillä vaihtanut. Jotkut niistä ulkoasuista ovat vaatineet omaa pientä tuunausta, joissain hintaan on sisältynyt jopa tekninen tuki. Ei ole ollut valittamista, eivät ne paljoa ole kukkaroa laihduttaneet suhteessa siihen säästettyyn aikaan ja vaivaan.

  Mä oon tosi tee-se-itse -henkinen tyyppi, mutta en todellakaan näe, että ostettu blogiulkoasu ei ole yhtään huonompi. Ostaahan ihmisen vaatteensakin, ja ulkoasu on kuin blogin vaate. (ja joskus esim. Etsystä uusien blogiulkoasujen selaaminen ja täydellisen etsiminen on tosi viihdytttävämpää)

  Toki hienot itsetehdyt ovat aina upea taidonnäyte, ja jos se aihe kiinnostaa ja sille on aikaa, niin kannustan kokeilemaan. Mutta itse priorisoin mielummin muuhun. :)

  Nätti tämä sinun ulkoasusi! Ja toimiva myös mobiililla - se on tärkeä juttu, joka helposti niissä omissa amatöörisäädöissä itselläni oli ongelmana. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos varmaankin mun koko blogihistoriani pisimmästä kommentista! ♡ Nää on parhaita, kun joku oikeesti jaksaa nähdä vaivaa kommenttiinsa :)

   Mulla myös oma domain ja on mulle siitäkin tullut kyselyitä - että miksi? Ei kuitenkaan niin paljoa, kuin tästä ulkoasun ostamisesta. Siitä voisikin kirjoittaa ihan oman postauksensa, joten en ala tähän sen enempää siitä kirjoittamaan :D

   Mä ostin tän ensimmäisen ulkoasuni noin kuukausi sitten ja sitä ennen (noin vuoden) tein aina blogini ulkoasut itse. Menihän siihen aikaa ja vaivaa (ja paloi hermoja :D), mutta oli se välillä myös sen arvoista. En kuitenkaan nää mitään pahaa tässä, että mulla on nyt ostettu ulkoasu - jonkun toisen vaivasta ja ajasta maksan mieluusti sen kympin minäkin. Ei se paljoa maksa, niinkuin sanoitkin :) Musta on just super hienoa panostaa omaan harratukseensa! Kiitos sulle kommentista ja kehuista ♡ Mobiiliasun toimivuus merkkaa itsellenikin paljon :)

   Poista
 6. Mä vasta nyt ekan kerran kuulin, että ulkoasuja voi ostaa blogiin. :o hieman tuli nyt nolo fiilis, etten tämmöistä ole tiennyt vaikka itsekin bloggaaja olen. Kuitenkin, ite en ainakaan kritisoi sua millään tavalla, ja niinkuin sanoitkin, jokainen tekee ihan mitä haluaa omilla rahoillaan, ja ymmärrän sen, että just esimerkiksi sinä haluat sijoittaa rahojasi blogiin ja panostaa sen ulkoasuun. Kaiken lisäks, tää ulkoasu on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en mäkään tästä vielä jokin aikaa sitten tiennyt - joten ei oo todellakaan lainkaan noloa (: Kiitos paljon kommentista Jaana ♡

   Poista
 7. Mä ostan aina ulkoasuni tasan yhdestä syystä: kymppi on halpa hinta kaikista säästetyistä tunneista, vaikka graafikko olenkin ja ulkoasun tekeminen ei tuottaisi ongelmia(plus voi tukea pienyrittäjää mm. etsyn kautta). Vähän kuin kokkaaminen! Se on jees, mutta mieluummin kävelen suoraan katettuun pöytään aina kun mahdollista ;)

  Antaa väsyneiden nauraa, se kertoo enemmän heistä, kuin susta :)

  VastaaPoista
 8. Just näin, blogi on harrastus ihan siinä missä joku muukin harrastaus, enkä nää mitään outoa tai väheksymistä siinä, että ulkoasu on ostettu :-)

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä on niin outoa, että ihmiset takertuu tähän juttuun niin paljon.. Kuten sanoit, kaikki saa käyttää rahansa just siihen juttuun kuin itsestä tuntuu hyvältä. Onhan bloggaaminenkin harrastus siinä missä joku urheilulajikin ja niihin käytetään jopa satoja euroja. Mä ainakin tykkään tästä ulkoasusta ihan superpaljon ja voisin myös tulevaisuudessa ostaa ulkoasun omaan blogiini, kunhan vaan rahatilanne sallii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Sofia ♡ Mä en kans voi ymmärtää, miks tälläseen asiaan tarvii takertua. Eihän se kerro bloggaajasta tai siitä blogista yhtään mitään oli se ulkoasu sitten ostettu tai itse tehty. Tää on onneks niin halpaa lystiä, että säästät hetkessä sen rahan mitä ulkoasun ostamiseen tarvitset :)

   Poista
 10. Hassua,mulla ei tulis mielenkään arvostella asiasta, eikä siinä mun mielestä ole mitään outoakaan :D. Mutta oikee asenne neiti hyvä, älä välitä ❤.

  VastaaPoista