tiistai 14. marraskuuta 2017

Kiva päivä


Tänään käytiin Jyväskylässä ja kierrettiin kaikki mahdolliset kaupat. Löydettiin kaikki tarvittava ja nyt mulla on ihan sairaan söpöjä (ja vaaleanpunaisia!!) koristeita mun syntymäpäiväbileisiin. Ostin myös kunnon blingbling-kartonkia, mutten vieläkään ole keksinyt, mitä siitä askartelisin. Tein taas kerran super hyviä löytöjä kirpparilta, joista tuutte kuulemaan huomisen aikana hieman enemmän. Mä myös söin tänään ehkä elämäni parasta kebabbia paikassa, jonka nimeä en just nyt saa päähäni. Tänään oli ihan kiva päivä. Kuka (nainen) nyt ei oikeesti vois sanoa nauttivansa shoppailusta, kun kumppani raahaa perässä ostoskärryjä ja ottaa mukisematta kaiken vastaan mitä sä sinne tunget? Harmi vaan, meillä tää ei aina mee ihan näin. Motonetissä mä oon se mutkuttaja, kun taas vaatekaupoilla roolit saattaa vaihtua. Onneks tänää oli mukava päivä, vaikka aamulla mä hieman mutkutinkin. Nyt mä aion katsoa tän päiväset salkkarit ja syödä itseni täyteen mustaamakkaraa, joka on oikeesti ehkä mun suurimpia herkkuja ikinä. Monet vihaa, mutta mä tykkään. 👌 Kumpaan ryhmään sä kuulut? 

♡: Milla

6 kommenttia :

 1. Mäkin tykkään mustastamakkarasta! =D Hiii, en malta oottaa mitä löytöjä oot tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jes!! :D ♡ Löysin kyllä tosi ihania juttuja tällä kertaa ♡

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä niin ihanalta päivältä, varsinkin tuo shoppailu- ja kebabosuus! Ite en oo tainnu ikinä ees maistaa mustaamakkaraa, mutta sen värin takia ei ees tee mieli :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva päivä pitkästä aikaa (: JA HEI hopihopi maistamaan, vähän puolukkahilloo päälle ja ah nam, ihan parasta :D

   Poista
 3. Shoppailu on kyllä niin kivaa! Olisin varmaan koko ajan shoppailemassa, jos mulla vaan riittäisi raha siihen, hahah :D En oo aiemmin tykännyt mustastamakkarasta ollenkaan, mutta kun hetki sitten maistoin sitä pitkästä aikaa, se olikin ihan jees. Ei nyt ihan mun lempiruokaa kuitenkaan, mutta ihan siedettävää kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! :D Mustamakkara on ihan parasta foodia!!

   Poista