keskiviikko 15. marraskuuta 2017

10 sentin kirpparilöytö ja muuta mukavaa


^  Pörröpaita, 3 euroa  - Tän tyylistä paitaa mä oon jo hetken etsiskellyt. Yks söpö yksilö tulikin jo vastaan Tampereen kirpparilla, mutta sillä oli hintaa niin kohtuuttomasti, ettei se lähtenyt mun mukaani. Ja onneks ei lähtenytkään, sillä eilen tälläinen vielä söpömpi paita löytyi Jyväskylän kirpparilta! Tää on ihanan ulkonäkönsä lisäksi vielä melko lämpöinen pusero, joten jes - ihan mahtava kirppislöytö näin pakkasten lähestyessä!


^ Rento kauluspaita, 10 senttiä - Mä kirjaimellisesti meinasin seota, kun mä löysin tän paidan. Oon etsinyt just tän väristä ja hieman isompaa kauluspaitaa, joten tästä tuli todellakin mun parhain ja halvin kirppislöytö hetkeen. Enkä kyllä usko, että tuun koskaan löytämään kirpparilta mitään alle 10 sentin, haha! Tän myyjä on todellakin halunnut tästä eroon, koska mitä sä oikeesti saat nykypäivänä 10 sentillä? Hieman kulunuthan tää on, mutta se ei mua haittaa yhtään. Tällästen löytöjen takia kannataa käydä kirppareilla - sitä kun ei voi ikinä ennalta tietää, mitä kaikkea sieltä voikaan tarttua mukaan!


^ Neule, 3 euroa - Ehkä hitusen liian lyhyt mun makuuni, mutta eiköhän tällekin löydy käyttöä. Varsinkin tämän paidan kaulus on ihan sairaan kiva! Mulla ei tällä hetkellä olekaan yhtään tän tapaista paitaa, joten kiva saada hieman vaihtelua! Tiettekö, kun kirppareiden kiertelyn ja kaartelun jälkeen on ihan täpinöissä löydetyistä vaatteista ja ei malttais odottaa, että ne pesun jälkeen kuivuu ja pääsee käyttämään niitä. Ja mä en nyt oikeesti malta odottaa, että saan vetää näistä jonkun päälleni ja keksiä kivoja asukokonaisuuksia! Hih, vaatteet vei taas kerran mun sydämeni 💖


^ Choker-kaulakoruja, 2 euroa - Vähän lisää chokereita mulle, koska ei kai niitäkään voi olla liikaa? Parin euron hinta ei ollut paha, vaikken tuosta ylimmästä korusta niin tykkääkään. Jotenkin tuollaset muovitset chokerit ei vetoa muhun ja niistä tulee ihan liikaa "menneet ajat" mieleen. Mulla taitaa olla jopa 3.luokan luokkakuvassa tuollainen kaulassa! Näistä muista kyllä tykkään ja eilen illalla näitä jo sovittelinkin ihan innoissani.

Mitä mieltä olit mun tän kertasista löydöistä? Oliko nää sun mieleen? Ihanaa marraskuun viidettätoista päivää teille! Oon kyllä todella tyytyväinen siihen, että oon saanut näin paljon hyviä postauksia aikaseksi tässä kuussa. Ja lisää on vielä tulossa - myös niitä teidän ideoita 😍

♡: Milla

16 kommenttia :

 1. Oi vitsit toi valkonen neule on kaunis, muutenkin ihania löytöjä :) välillä kirppareilta löytyy vaikka mitä ihania löytöjä ja välillä tas ei yhtään mitään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin ♡ No jep! Ite oon kyllä melkein aina löytänyt jotakin, mutta on niitäkin kertoja ollut, kun mitään ei oo tarttunut mukaan :D

   Poista
 2. Super ihania löytöjä jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja löytöjä, pörröpaita on mun suosikki :) Vaikka kymmenen sentin kauluspaitakin on ihan törkeän hyvä diili!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kymmenen sentin paita oli kyllä ihan mahtava löytö! :) Mä en kyllä luopuis tuosta siihen hintaan :D

   Poista
 4. Voi kuin kivoja ostoksia! Varsinkin toi kauluspaita on niin kiva! ♡

  VastaaPoista
 5. Toi pörröneule on kyl kiva löytö! Tälleen jyväskylässä asuvana kiinnostaa miltä kirpparilta täältä se? Ei oo ite tullu vielä käytyä täällä kirppaireilla niin otan vinkit mielelläön vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Aivan ihana ♡ Sellanen kirppari, kuin kirpparilla.fi :) Kantsii käydä!

   Poista
 6. No siis ihan huikeita löytöjä! Kirpparit on ihania :D Pitäisikin käydä useammin, nyt en ole pitkään aikaan käynyt kun olen muuttanut uudelle paikkakunnalle, enkä ihan tiedä, että mitkä kirpparit täällä on parhaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Kirpparit on kyllä ihan parhaita, kun voi tehdä tälläsiä löytöjä ♡ Ja muutenkin, kierrätys kunniaan!!

   Poista
 7. Ihania löytöjä!! Etenkin toi vaalee neule on superkivan näköinen ♥ Kirppareilta löytyy kyllä vaikka mitä kivaa, kun jaksaa kärsivällisesti etsiä :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 8. Ihania löytöjä oot tehnyt! ♥ Mä en tiiä miks, mutta en ikinä löydä mitään kivaa kirppareilta, vaikka kuinka yritän ettiä :/ Mun suosikki näistä sun ostoksista on ehdottomasti toi pörröpaita! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: No höh, etköhän säkin vielä joskus jotain löydä!

   Poista