tiistai 24. lokakuuta 2017

Sairaan hyvä guacamole & tuoresalsa

Moikka! Kuten mun snapchatin ja instagramin seuraajat tietävätkin - mä oon muutaman päivän sisään syönyt kahdesti tortilloita. Sisko oli löytänyt netistä niin super hyvän guacamolen, sekä tuoresalsan ohjeen, että mun oli ihan pakko vielä eilen testata tätä ohjetta kotona. Yhtä hyvää se oli, kuin viikonloppunakin! Te voitte mennä katsomaan ohjetta tästä. Rakastuin varsinkin tuohon guacamoleen, sillä en oo ennempää sellaista maistanutkaan. Suosittelen todellakin testaamaan, jos oot yhtä suuri tortillojen ystävä, kuin mä! Näiden lisäks paistettiin 700 grammaa jauhelihaa, pilkottiin kurkku- sekä mun lemppari ainesosa feta. Mitä te tykkäätte laittaa tortilloihinne? 


♡: Milla

10 kommenttia :

 1. Oijoi näyttää muuten täydelliseltä *_*

  VastaaPoista
 2. Tätä lukiessa alko tekee mieli tortilloja vaikka söin niitä just eilen :D Tuo guacamole on tosi hyvän näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voi ei! :D Ja joo, oli kyllä todella hyvää - aion tehdä tota tästälähtien aina, kun teen tortilloita ♡ Ihan superia!

   Poista
 3. Hei nyt oikeesti!! Mun on ehkä pakko tehdä tällä viikolla tortilloja, kiitos sun :D Guacamole on yks mun lemppari sooseista, vois yrittää tehdä sitä itse ens kerralla.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Toi guacamole oli kyl sairaan hyvää!! Mä en oo niitä kaupan valmiita maistanutkaan, mutta ainakin tää itsetehty oli aivan ihanaa :)

   Poista
 4. Ai että, näyttää tosi hyvältä! <3 Mulla yleensä tortillan välissä vaan kanaa / jauhelihaa, salaattia, paprikaa ja kermaviiliä :D

  VastaaPoista
 5. Siis tuli ihan törkee nälkä näistä kuvista! :D Guacamole on ihanaa sipsien(kin) kanssa! <3 Toi salsa näyttää tosi hyvältä, pitää tehdä joskus itsekin sitä!

  Mun tortillat on aika surullisia näihin verrattuna! :D Mä teen joskus pikatortillaa salaatinlehdellä, tonnikalalla, salsalla, oliivilla ja juustosiivulla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, täytyykin testata sitä sipsien kanssa! Ja toi salsa oli hyvää, sopi ihan super hyvin tortilloihin - suosittelen testaamaan :)

   Poista