keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Mitä nimeni kertoo minusta?M - Mukava. Voisko olla helpompaa adjektiivia tähän alkuun. Mä oon mielestäni mukava suurimman osan ajastani. Mä en kuitenkaan ole mukava niille, jotka ei sitä ansaitse.

I - Ilmeikäs. Haha, mun mielestä mun ilmeet on välillä ihan hulvattomia ja kavereille tulee snäpissä läheteltyä mitä dorkempia ja hauskempia kuvia omasta naamasta.

L - Lapsenmielinen. Mä oon luonteeltani aika lapsi vielä, enkä näe tarvetta sitä tän aikuisemmaksi muuttaa. Jos mut näkisi kaupungilla mun tän hetken lemppari asussa, mua vois luulla ihan sairaan huumorintajuttomaksi ja vakavaksi naisenaluksi, mutta ei, mulla on huumorintaju ihan kuin teinillä. Senpä takia tykkäänkin sanonnasta "ulkonäkö voi pettää", koska mun kohdalla se todellakin pitää paikkansa.

L - Laulavainen. Mä laulan aina. Laulaminen on parasta ja sillä on ihana purkaa tunteitaan tai fiilistellä sairaan hyvää oloa.

A - Ahkera. Tätä mä oon aina, kun tälle päälle satun. Varsinkin töissä on parasta olla super tehokas ja ahkera ja saada siitä kehuja. 

M - Murtumaton. Elämässä on sattunut ja tapahtunut vaikka ja mitä, mutta edelleen mä täällä olen. Tuntuu, että vastoinkäymisiä tulee enemmän, kuin niitä hyviä juttuja - mutta sen mä oon päättänyt, että mä en murru niiden edessä ikinä.

A - Aika tyhmä. Ihan suoraan sanottuna, mä en oo se porukan fiksuin tyyppi. Toki mullakin on aihealueita, joissa mä oon melko hyvä - mutta useimmiten mä oon se, jolle tyhmyyden takia nauretaan. Ja ei, mua ei oikeestaan haittaa tää asia yhtään. Mä en juurikaan seuraa uutisia, joten yleensä kaikki uutiset tulee mun tietooni ihan liian myöhään. Politiikka ei juurikaan kiinnosta, joten yleensä mä oon se nolo, joka ei tiedä jotain, mikä todellakin pitäisi tietää. Elämä kuitenkin opettaa, ajan kanssa.

R - Rempseä. Iloinen ja hyväntuulinen asenne, sekä elämän ottaminen rennosti kuuluu mun joka päiväiseen elämään.

I - Intoileva. Mä oon sellainen persoona, että jos joku mainitsee jotain kivaa tapahtuvan, niin mä intoilen siitä vaikka jo monta kuukautta etukäteen. Esimerkkinä tällä hetkellä odotan jo sairaasti mun syntymäpäiväjuhlia, joulukuista Ellinooran keikkaa, kaverin pirskeitä sekä tietysti joulua!

Postausidea bongattu Hannan blogista Every steps running a circle. Tätä oli todella hauska tehdä! Ootko sä jo tehnyt tän omaan blogiisi? Samaistuitko johonkin luonteenpiirteeseen?

♡: Milla

16 kommenttia :

 1. Samaistun kyllä moneen kohtaan! :) Mäkään en seuraa uutisia mistään niin oon niistä aina ihan pihalla :D mut ne tärkeimmät kuulee kyllä muualta! :)

  Ja sulle sopii tosi hyvin tuollainen kirkkaan värinen paita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Haha, en oo siis ainut :D Kiitos paljon! Tykkään itsekin tosi paljon tän paidan väristä (:

   Poista
 2. Ihanan värinen paita! Haha, tosi kivoja juttuja tässä ja niin rehellisesti kerrottu! :D Mulla on tämä postaus valmiina luonnoksissa, joten joku päivä se näkee mun osaltakin päivänvalon.

  VastaaPoista
 3. Ihana asu sulla näissä kuvissa :) Kiva tämmönen idea! Samastuin muutamaan kohtaan, etenkin tuo murtumattomuus oli sellanen, josta voin itseni tunnistaa =)

  VastaaPoista
 4. Jee säkin toteutit. :) Upee toi paita!! Sopii sulle oikeen hyvin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pakkohan se oli, kun tää oli niin kiva idea (: & kiitos hurjasti Noora ♡

   Poista
 5. Mullakin tää postaus luonnoksissa, hahah! :D Mäkin oon sellanen että odotan jotain tapahtumaa/asiaa monta kuukautta jo etukäteen :D Oon esimerkiksi elokuun lopusta asti odottanut joulukuun puolessa välissä olevaa Ultra bran konserttia sekä tietysti joulua :D Aivan ihana asu sulla näissä kuvissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla, että moni on tekemässä tän :) Joo, joulua mäkin jo odotan aivan hurjasti, vaikka näillä näkymin aattoilta meneekin töissä :D

   Poista
 6. Olipas kiva lukea tää postaus, kiitos että toteutit! ❤ ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 7. Kiva tää postaus! :) Näitä on ollut kiva lukea blogeista, sullakin ihanan erilaisia kaikki kirjain kohdat! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 8. Minä tein samanlaisen postauksen, myös löydettyäni Hannan postauksen hänen blogissaan.
  Murtumaton olisi hyvä adjektiivi minullekin, valitettavasti nimessäni ei ole m-kirjainta.
  Jos haluat käy kurkkaamassa minun postaukseni http://kiittakaaainajakaikesta.blogspot.com/2017/10/mina-olen-mita-nimeni-kertoo-minusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, täytyykin käydä katsomassa :)

   Poista