sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Viimeaikojen lempparit #syyskuu


^ Cienin kynsilakanpoistoaine - Hinta oli parin euron luokkaa, joten ei todellakaan paha. Ainut miinuspuoli tässä on todella kamala haju, mutta enpä mä ole vielä pienen elämäni aikana löytänyt kynsilakanpoistoainetta, joka ei haisisi pahalta.

Viimeaikojen lemppari sanonta: I can. I will. End of story. 
Kai teitäkin ärsyttää ihmiset jotka eivät usko teihin ja teidän juttuihin? Ei uskoa siihen mitä teet, tai siihen mitä aiot tehdä. Mitään sen enempää selittelemättä tai uskottelematta, ihan oikeesti - usko sun kaveriin ja sun läheisiin. Älä sano "joopa joo", kun sun ystävä kertoo sulle aikovansa tehdä jotain ihan uskomatonta ja upeeta. Älä väitä vastaan, kun joku yrittää oikeesti. Uskokaa.


^ Mavalan kynsiöljy - Tän pitäis nopeuttaa kynsien kasvua ja sen tää todellakin tekee! Hintaa en nyt muista, koska poikaystävä osti tämän mulle. Laitan tätä melkein joka päivä ja hieron kynsiin ja kynsinauhoihin.

Viimeaikojen suosikkibiisit: Pyhimys,Vesta - Kynnet, kynnet. ♡ Sallan ja Miron matka maailman ympäri - Rakastat mua paremmin. ♡ Kauriinmetsästäjät, Vesta - Revi mua. ♡ Tiisu - Tänään sä musta hullaannut. ♡ Haloo Helsinki! - Tuntematon.  Chisu - Ei riidellä enää.  Vesta - Anteeksi. ♡ Sanni - Timantit on ikuisia. ♡ Joanna - Hei hei. ♡ Antti Tuisku, JVG - Swäg.

Viimeaikojen paras asia: Nämä mun hiukset. Lyhyet hiukset sopii mulle niin paljon paremmin, että oon vieläkin ihan fiiliksissä näistä. Mun hiukset vaan kasvaa todella nopeasti, joten kohta pitää taas ottaa sakset käteen. Elämä on niin paljon helpompaa lyhyillä hiuksilla!


^ Kuoriva puhdistusnaamio - Tätä voi käyttää puhdistusaineena, kuorintana tai kasvonaamiona. Hintaa tällä taisi olla noin seitsemän euroa ja oon tykännyt kyllä superisti käyttää tätä. Mulla tää kuitenkin kuivattaa kasvojen ihoa jonkun verran, joten kunnon rasvaus tän jälkeen on pakollinen.

Viimeaikojen suosikkisarja: Ehdottomasti Pako. Mulla on neloskautta katsomatta 7 jaksoa netflixistä. Ihan sairaan hyvä, mielenkiintoinen ja yllättävä sarja! Välillä on sellaisia "en jaksa katsoa" jaksoja, mutta useimmiten toi sarja yllättää ja oon taas ihan koukussa. Tämä sarja on todellakin pakko katsoa loppuun, joten pian täytyykin miettiä ruutu plussan ostamista hetkeksi - koska viides kausi on ihan pakko nähdä!

Viimeaikojen lemppari blogit: Jere Viinikainen ja Illicit hiraeth.


^ VSCO - Oon ladannut tän kyseisen sovelluksen jo monesti, mutta koskaan en ole jaksanut tutustua siihen sen enempää. Nyt kuitenkin hieman paremmalla ajalla latasin tämän ja tykästyin täysin. Aloin laittamaan mun insta feediäkin uusiksi (taas), sillä rakastuin täysin yhteen filtteriin ja siihen, miten se sopii just mun kuviin. Eikä tää ollutkaan vaikea käyttöinen, vaikka aluksi niin luulinkin.

Mitä mieltä tälläisestä hieman erilaisesta "viimeaikojen lempparit"-postauksesta?  Ajattelin, että voisin nyt ainakin kerran kuukaudessa toteuttaa tälläisen tähän samaan tapaan. Toivottavasti tykkäätte!

♡: Milla

8 kommenttia :

 1. Sun lyhyt tukka on kyllä makee! :)

  VastaaPoista
 2. Vsco on kyllä niin hyvä sovellus eikä todellakaan vaikea! *.*

  VastaaPoista
 3. mielenkiintoinen tuo kynsiöljy, ei ookkaan tullut aiemmin kokeiltua :) VSCO on kyllä ehdoton lemppari, sillä tulee kaikki ig kuvat muokattua ja pakko sanoa, että sulla on ihanan raikas ig feed! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii kyl testata! (: Ja voi kiitos paljon, ihana kuulla ♡

   Poista
 4. Voi että, löysin tänne vasta nyt! Kiitos hei huipusti, oon tosi otettu <33

  VastaaPoista