torstai 28. syyskuuta 2017

Uusi alkuUusi alku. Uusi ulkoasu ja uusia juttuja. Ylhäältä löydät nyt 8 kategoriaa, jotka tulevat tästä lähtien olemaan pääosissa mun blogissani. Kohta mun blogia pystyy myös lukemaan bloglovinin välityksellä, kun vaan saan tuon ylhäällä olevan linkin toimimaan. Joten olkaa kärsivällisiä, mä kun oon aikamoinen poropeukalo näiden juttujen kanssa. Ulkoasun asettaminenkin oli melko haastavaa, koska en oo aikasemmin tälläistä tehnyt. Onneks sain sähköpostiini super hyvät ohjeet, joiden avulla (unohtamatta google kääntäjää) mä sain kaikki jutut ja yksityiskohdat just sillai, kuin halusin. Kiitos myös meidän wappiryhmän bloggaajille, jotka jaksoivat neuvoa mua kerta toisensa jälkeen ♡ Mä olen todella tyytyväinen tähän uuteen ulkoasuun, vaikkei tämä nyt niin radikaalisti muuttunutkaan.
Kengät: Kirpparilta, alunperin Bianco / Farkut: Kirpparilta, alunperin H&M / Paita: H&M

Me käytiin tänää kuvailemassa ja jalkaan valikoitui vihdosta viimein kirpparilta hankitut pitkävartiset saapikkaat, joissa korkoakin oli sen verran, että jalkoihin sattui tunnin ulkona olon ja kävelemisen jälkeen melkoisesti. Nää on muuten todella jees, mutta mua ei oo ehkä tehty korkkareilla kävelyyn. Harjoitteluhan sen mestarin musta tekis, mutta kuka jaksaa kituuttaa itseään, kun voi helpommin lompsia tennareilla menemään. Noh, katsotaan nyt koska seuraavan kerran laitan nämä jalkaani. Ehkä mä innostunkin ja alan käyttämään näitä joka päivä!

Nyt mä haluan todellakin kuulla teidän mielipiteenne mun blogin uudesta ulkoasusta, sekä tietenkin myös näistä kengistä. Myös postausideat ois tällä hetkellä enemmän kuin tervetulleita, joten jos sulla on joku kiva idea niin laita rohkeasti tulemaan! Nyt mä voin tyytyväisin mielin alkaa taas tekemään postauksia säilöön, kun ulkoasukin on just eikä melkein. Ens postauksessa ois luvassa joko ruokaohjetta tai sitten hieman henkilökohtaisempaa asiaa - kummalle sä annat äänes?

♡: Milla

18 kommenttia :

 1. Tää ulkoasu on tosi nätti♥♥ Ja nuo kengät on ihanat! Itse antaisin noista postauksista ääneni henkilökohtaiselle postaukselle.

  VastaaPoista
 2. Ihana tää uus ulkoasu! <3 Tosi kiva postaus myös ja vaatteet :)

  elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Just hyvä tuli ulkoasusta! Ja noi kengät on kyllä upeat! Mie oon henkilökohtasen postauksen kannalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, niin mustaki!! :) Voi kiitos ♡

   Poista
 4. Ihana tää uus ulkoasu😍 Ja ehdottomasti henkilökohtasempi postaus!

  maripulliainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Nyt myös helpompi lukee kännykällä :-)

  VastaaPoista
 6. Tää uus ulkoasu on todella kiva! Oli myös kivoja kuvia. Mä annan mun äänen sille henkilökohtaselle postaukselle.

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tää ulkoasu on tosi kiva ja selkee! Eikä edellisessäkään ollut mitään vikaa :)

  Mä oon etsinyt tollasia saappaita! Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Noi kengät on kyllä tosi kivat, vaikken niillä kauheen hyvin osaakaan kävellä :D

   Poista
 8. Tää on aivan ihana tää ulkoasu - söpö ja freesi! ♥

  VastaaPoista