tiistai 5. syyskuuta 2017

Revityissä farkuissaFarkut: Kirpparilta, alunperin H&M / Vyö: H&M / Paita: Kirpparilta, alunperin Bik bok / Choker: H&M

Käytiin viime viikolla taas kerran kiertelemässä Jyväskylän parhaimmat kirpparit ja niistä mukaan tarttuivat nämä täysin mun tyylistä poikkeevat farkut ja aivan ihastuttava off shoulder-pusero. Tän päivän kuvailujen jälkeen mä todellakin rakastuin noihin farkkuihin ja ne tullaan varmasti näkemään mun päällä usein. Oon aina ennen hieman oudoksinut revittyjen farkkujen käyttäjiä, koska oikeesti ootko niin köyhä, ettei sulla oo varaa ehjiin. Haha, onneks pääsin eroon tosta asennevammasta ja uskaltuin rikkomaan rajani. Kirpparin pukukopissa hieman emmin, että onks nää nyt oikeesti mua, mutta onneks otin riskin ja kävelin nää kädessä kassalle. Hintaakin oli vaan 8 euroa, joten ei kai paha. Tuntuu toisaalta niin tyhmältä ostaa valmiiks rikkinäiset housut, mutta kerrankos sitä.

Mitä mieltä sä oot revityistä farkuista?

♡: Milla

16 kommenttia :

 1. Musta toi ajattelutapa on hieman tyhmä et ollaan muka köyhiä jos ostetaan revityt farkut koska faktahan on se et yleensä sellaset on jopa kalliimpia kun normaalit farkut :DD Mut ymmärsin kyl pointin! Revityt farkut on aivan ihania ja mulla ei melkein muita ookkaan. Musta taas ois outoo pitää ite niitä normaaleja farkkuja kun en niitä oo käyttänyt aikoihin! Kiva postaus ja ihanat vaatteet :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! XD En ymmärrä, et miten oon aina ajatellut niin. Puoliks se on ollut kyl aina läppää, mut puolet musta on silti aatellu, et näitä käyttävät ihmiset on jotenkin köyhiä :D Haha, oompas nolo. Ja joo, tota mä oon aina ihmetellyt, et miten revityt farkut voi olla kalliimpia, kuin ei revityt :o Ite taas oon niin tottunut käyttään "ehjiä" farkkuja, että näiden käyttäminen oli aluks hieman outoa, mut aivan ihanat nää nyt loppujenlopuks on! <3 Kiitos sulle :)

   Poista
 2. Ootpa upea 😍 js ihana asu, rakastuin paitaan ❤

  VastaaPoista
 3. Voi kun tuo paita on ihana! Nin kiva kuvauspaikka ja sun asun värit ja taivas sopii niin hyvin yhteen *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, iteki tykkään toosi paljon tästä kuvauspaikasta ♡

   Poista
 4. Oot kyl upeen näkönen <3

  VastaaPoista
 5. Oi mitkä kuvat! <3 Mun kaapista puuttuu vielä revityt farkut! Nää sun näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi nättejä kuvia <3 Ja itse olen myös ajatellut revityistä farkuista samanlailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä etten oo ainut joka on ajatellut niin!! :D Ja kiitos paljon sulle Emma <3

   Poista
 7. Ihania kuvia! Asu sopii hyvin siniseen taivaaseen hahah :Dx

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia susta ♥ Tykkään revityistä farkuista kyllä tosi paljon ja omistan niitä itekin yhet. Pian varmaan myös toiset, koska musta tuntuu että mun luottofarkkuihin on pian tulossa polven kohalle reikä, hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sofia ♡ Haha, mullaki aina ensiks housut menee rikki polvien kohalta :D

   Poista