tiistai 19. syyskuuta 2017

Puoli vuottaMä julkaisin ensimmäisen postauksen tänne 16.3.2017 ja nyt siitä on hieman yli puoli vuotta. Aika on mennyt hurjan nopeesti ja oon omasta mielestäni kehittynyt todella paljon kirjoittamisessa, sekä ylipäätään kaikessa bloggaamiseen liittyvässä. Puolen vuoden aikana mä julkaisin 63 postausta, kirjoitin runsaasti fiilis pohjaisia postauksia ja opin muokkaamaan blogin ulkoasusta just sellaisen, mikä miellyttää mua eniten. En kuunnellut enää muita, enkä katsonut muiden blogeista mallia, vaan päädyin tähän. Helppoon ja simppeliin. Harmaaseen ja violettiin.

Hankin mun blogille oman domainin, josta en voisi olla enempää tyytyväisempi. Nyt mun blogin löytää paljon helpommin ja hei, onhan toi osoitekenttä nyt paljon nätimpi ilman mitään turhia blogspot päätteitä. Aloin muutenkin panostamaan blogiini enemmän, niin kuvien kuin tekstienkin kautta. Otettiin mun blogiin puolen vuoden aikana tuhansia ja taas tuhansia valokuvia, joista vieläkin pieniosa odottaa julkaisuaan. Monet kuvat lensivät ennen suoraan roskakoriin, mutta nykyään harva kuva enää tekee niin. On ihana huomata, kuinka paljon mä kehityn kuvattavana ja kuinka paljon mun poikaystävä kuvaajana. Mä en todellakaan ole mikään helpoin kuvattava, mutta no - kaikessa kehittyy. Ehkä musta tulee seuraava huippumalli.

Loppuun vielä suuren suuri ja maailman isoin kiitos ja kumarrus teille kaikille mun blogin lukijoille. Teille kaikille, jotka ootte jättänyt kommenttia ja teille, jotka ootte lukenut mun postauksia. Kiitos hurjasti bloggaajille, jotka ootte jaksanut mua ja mun typerääkin typerämpiä juttuja meidän whatsapp-ryhmässä ja kiitos sulle, joka luet tätä just nyt. Kiitos. Te autatte mua eteenpäin.

♡: Milla

18 kommenttia :

 1. Oot ihana ❤ aiks menee niin nopeesti, muistan sen päivän ku päätit tehä tän uuden blogin

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans huomannut, miten paljon oot kehittynyt sekä kuvien että tekstien kans, ja meinasin itse asiassa kommentoidakin siitä jotain pari viikkoa sitten :D Ei sillä että lähtötasokaan mitenkään huono olis ollu, mut sulla on koko ajan kivempii ja kivempii postauksia ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos paljon ♡

   Poista
  2. Mä oon tässä ihan samaa mieltä! Jossain vaiheessa sitä alko huomata et tännehän tulee aina vaan kiinnostavampaa ja kiinnostavampaa materiaalia :D täst on sun hyvä jatkaa <3

   Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

   Poista
  3. Voi apua kiiiitos paljon ihana Sanna!! ♡

   Poista
 3. Paljon onnea puolesta vuodesta!♡ Sä oot kyllä tosissaan kehittyny huimasti sun ekan blogin ajoilta. Kyllä sun blogi vaan on yks mun lemppareista tän rehellisyyden ja aitouden takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡♡♡ Sanat ei riitä. Oot sä vaan ihana!!

   Poista
 4. Onnea ihana Milla! <3 Oot kyllä kehittynyt huimasti tän ajan sisällä!

  VastaaPoista
 5. Oon kyllä huomannut, että oot kuvissa nykyään paljon rennomman olonen ku mitä alkupuolella, jatka hei samaan malliin, sun blogi on kaikin puolin ihana!!❤

  sinunvaikkahajoat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Onnea puolivuotiaalle blogille! :)

  Just parasta huomata itsekin (edes toivottavasti) jotain kehitystä melkein jokaisella kuvauskerralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! (: Ja jep, just näi ♡

   Poista
 7. Paljon onnea puolivuotiaalle blogillesi! :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut puoli vuotiaalle blogille ♥ Löysin sun blogin muistaakseni joskus huhtikuun lopussa ja tykästyin sun kirjotustapaan heti. Ja kuvatkin sun blogissa on tosi ihania ♥

  VastaaPoista