maanantai 11. syyskuuta 2017

Koko elämä edessä


Elämä on yks hiton iso vuoristorata, joka menee välillä niin lujaa, ettei meinaa pysyä kyydissä. Välillä se matelee eteenpäin niin hitaasti, että sun tekee mieli hypätä sen kyydistä - mutta jos sä hyppäät, pääsetkö enää takaisin?

Mä yritän joka päivä sängystä noustessani muistuttaa itselleni, että miks mä nousen sieltä. Mä nousen sieltä, koska mä oon oikeesti upea ja mulla on vielä koko elämä edessä. Mitään peruuttamatonta ei oo tapahtunut ja kaikki on vielä mahdollista. Kukaan ei tiedä missä mä oon tai mitä mä teen viiden vuoden, vuoden, kuukauden tai kahden viikon päästä. Kukaan ei tiedän kenen kanssa mä sillon asun, mitä töitä mä teen, tai millasta musiikkia mä kuuntelen. Kukaan ei voi tietää miltä mä näytän, miten mä pukeudun tai mitä mulle kuuluu. Kukaan ei voi tietää, koska mäkään en tiedä - mutta mä aion ottaa siitä selvää. Mä luulin ennen, että mä oon luovuttajatyyppi. Että heti vaikeemman paikan tullen, mä luovutan. Mä oon kuitenkin päättänyt, että mä en luovuta. Elämä eletään, vaikka se oiskin välillä vaikeeta.


Mun viikonloppu meni hyvin, mulla oli hauskaa ja tutustuin uusiin ihmisiin. Tänää iski arki ja maanantai. Nää on mulle pahimpia. En jaksa tehdä mitään, en syödä mitään, eikä mua kiinnosta puhua mitään kenellekään. Joten siinä mun kuulumiset, mulle ei kuulu mitään. Mä oon koittanut piristää itseeni katsomalla hauskoja snäppejä viikonlopulta ja tekstaamalla ihmisille, joita mä en oo koskaan ees nähnyt. Hetki sit katsoin Mansikan videon "Sä oot sä", jonka totta puhuakseni katsoin kolme kertaa, koska ekalla kerralla kyynelkanavat aukes ja keskittyminen meni johonki ihan muuhun, kuin tuohon videoon. Suosittelen katsomaan, varsinkin jos oot yhtä hukassa oleva ihminen, kuin mä. 

Meillä on kaikilla koko elämä edessä. Oli se koko elämä sit päiviä, viikkoja tai vuosikymmeniä, niin meillä on se kaikki vielä edessäpäin. Ja kaiken tän lisäks mä kävin äsken lenkillä, ja se tuntu ihan helvetin hyvältä.

♡: Milla

22 kommenttia :

 1. Tosi hyvin kirjotettu postaus ja voin niin hyvin samaistua sun fiiliksiin. Itellä aikalailla sama meininki täällä, kun poikaystävä käy koulussa ja ite kaiket päivät kotona miettien, että miksi ihmeessä nousisin sängystä ylös. Mutta ihana teksti ja ihana sinä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, et on muitakin jotka käy läpi samoja fiiliksiä. Paljon tsemppiä sulle kaikkeen! Kyllä me pärjätään, kun pysytään vahvoina omina itsenämme ♡ Kiitos hurjasti kommentistas ♡

   Poista
 2. Ihana postaus ja asiaa puhut! Hyvää syksyä sulle :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana!♡

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihanan koskettava ja hyvä teksti! JA kauniit noi kuvat!

  VastaaPoista
 5. Niiin ihana ja hyvin kirjoitettu teksti <3

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon. Mulla on kanssa noita hetkiä, kun haluaisi vaan hypätä sieltä kyydistä ja mikään ei kiinnosta, mutta onneks on kaikki läheiset ympärillä, ja ne osaa kyllä auttaa. <3 Tsemppiä sullekin. :3

  https://jabuvaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ♡ Hurjasti tsemppiä sullekin kaikkeen!

   Poista
 7. Tosi hyvin kirjoitettu postaus, niinkuin aina :) ♥

  VastaaPoista