perjantai 1. syyskuuta 2017

9 faktaa minusta


Rakastan sitä, kun ei oo tiskejä. Silti meidän lavuaarissa on aina jäätävä tiskivuori. Vihaan kulmakarvojen nyppimistä. Silti se on pakko tehdä vähintään kerran viikossa. Mun pitäis mennä huomenna lenkille. Silti oon jo nyt varma, etten todellakaan oo menossa. Voisin syödä hesburgerissa joka päivä kyllästymättä siihen majoneesimössöön. Siis en tiedä mitään paremaa, kuin juustoateria. Siltikään mä en todellakaan voi toteuttaa tota joka päiväistä hesemättöilyä. Menis rahat ja terveys. Tykkään todella paljon olla kuvattavana. Siltikään mä en pysty muiden ihmisten toljottaessa rentoutumaan ja poseeraamaan nätisti, vaan käännän äkkiä katseeni ja oon kun mua ei oiskaan. Rakastan juhlimista ja bailausta. En siltikään ymmärrä miks teen sitä niin usein, kun tiedän seuraavan päivän olon ja aivan järjettömän krapulan.


Mä käytän melkein joka päivä yhtä mun lemppari hajuvettä. Vaikka mä käytän sitä todella usein, en siltikään oo vielä oppinut käyttämään sitä oikeaa määrää kerralla. Laitan aina liikaa ja sitten saan kuulla siitä koko päivän. Oon aina tykännyt valkoisesta väristä varsinkin sisustuksessa. Haaveilin aina, että mun tuleva asunto tulee oleen täysin valkoinen, muutamilla pienillä tummilla yksityiskohdilla. Silti oon nykyään tajunnut, ettei se valkoinen väri vaan toimi kaikessa. Nautin suunnattomasti siitä fiiliksestä, kun kuukausi vaihtuu. Siltikään en yhtään tykkää siitä, että talvea päin ollaan menossa ja kohta pitää kaivaa talvitakki kaapista.

Ihanaa ja toivottavasti melko lämmintä syyskuuta teille kaikille!
ps. mikä on just sun mielestä sopiva postaustahti?

♡: Milla

21 kommenttia :

 1. Siis hesburgerin juustoateriaa ei voita mikään! Oon kans haaveillut kokovalkoisesta sisustuksesta mut se ei kyl välttämättä oo kovin käytännöllinen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, joku on mun kanssa samaa mieltä! :D

   Poista
 2. Olipas kiva postaus! :-)

  https://reetttaeveliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hesen juustoateria on kyllä niin hyvää! Hesestä puheenollen, suosittelen lämpimästi kanatortillaa! Sekin on ihan tajuttoman hyvää *.*

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, sitä on tullut kans usein syöytyä ;) Mutta ei se juustoateriaa voita!! XD

   Poista
 4. Hei,
  Just löysin blogisi theblogjungle:n kautta ja tykkään ihan älyttömästi =) jään innolla seurailemaan. Sulla on mielenkiintoisia postauksia ja kiva tyyli kirjottaa

  VastaaPoista
 5. Osaat kyllä kirjottaa niin hyvin! Tätä oli tosi mielenkiintosta lukea :) Itse oon pyrkinyt postaamaan joka toinen päivä, mutta eihän sellaista oikeaa postaustahtia olekkaan. Jokainen postaa sillon kun ehtii. Mutta että blogi olisi aktiivinen, tarvitaan mun mielestä ainakin muutama postaus viikossa. Kaikki enemmän on sit vaan plussaa! Ei mua haittaa vaikka postaisit joka päivä.

  VastaaPoista
 6. Kivan erilaisesti toteutettu tää faktapostaus! Mun mielestä hyvä postaustahti on 1-3 kertaa viikossa. Ite tykkään laittaa mieluiten sen kolme, mutta vähintään yks on pakko laittaa viikossa vaikka olisi hirveesti kiireitä. 😊

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva postaus! Ja jotenkin tosi kivasti ja omaperäisesti kirjoitettu :) Tyylikäs blogi sulla!

  https://fasciner.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Mäki pystyisin syömään vaikka joka päivä Hesessä! :D Harmi, että lähimpään Heseen on meiltä yli 40 kilometriä :/ Mä postaan yleensä 3-4 kertaa viikossa ja se on mun mielestä ihan hyvä postaustahti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiva kuulla etten oo ainut hesehullu xd

   Poista
 9. Olipas hauska postaus! Ja voin samaistua tuohon kuvattavana olemiseen, rauhallisessa paikassa kameran edessä oleminen on kivaa, mutta jos on hirveästi ohikulkijoita, niin alkaa kyllä ahdistus iskeä..

  VastaaPoista
 10. Oli kiva lukea uusia faktoja susta joita en tiennytkään ja tää oli hyvin toteutettu :) Mun mielestä sopivin postaustahti on semmoinen mikä sopii omaan elämään parhaiten!

  VastaaPoista