sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Yli 60


Heips! Teitä on jo yli 60. Mä halusin tulla kiittämään teitä jokaikistä siitä, että te luette mun blogia ja lähetätte mulle aivan uskomattoman ihania kommentteja. Siispä, kiitos 💗 teille kaikille. Oon nyt pitänyt tätä blogia pystyssä maaliskuusta asti ja oon yllättynyt, sekä super onnellinen, että teitä on tullut noin paljon näin pienessä ajassa. Ja hei apua, lokakuussa tulee täyteen 1 vuosi siitä, kun mä perustin mun edellisen blogin. Kohta vuosi blogimaailmassa, ihan hullua. Oon saanut niin paljon hyvää mun elämään bloggaamisen kautta, että voin vain ihmetellä miksen mä alottanut tätä jo aiemmin. Täällä nyt kuitenkin ollaan ja pysytään. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja sitä rataa. Oon varmaan sanonut tän saman miljoona kertaa, mutta tää on parasta ikinä.

Mä haluan tän 60 lukijan myötä toteuttaa jonkun postauksen, jonka te haluatte. Joten kommentoi alas aiheita, ideoita - sellasia, mistä sä haluaisit mun kirjoittavan. Blogi on mulle tapa purkaa omia ajatuksia ja stressiä, mutta tällä kertaa haluan tehdä just jotain sellaista, jota te toivotte. Kiitos ja kumarrus, lähetelkää ideoita!

💗: Milla

18 kommenttia :

 1. 💜 /// olis kiva jos tekisit esim katsauksen sun nykyseen/ vanhaan tyyliin, vinkkejä bloggaamiseen, kampaustutoriaaleja tms... :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 60 lukijasta! Tässä pari ideaa: my day, suosikit, videopostaus, reseptit.

  VastaaPoista
 3. Onnea! Mun ideat on: lempiblogini, lempisnäppääjät!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Blogisi vaikuttaa kivalta, ja minullekkin blogi on tapa purkaa ajatuksia ja stressiä! :)

  VastaaPoista
 5. Hei onnea 60 lukijasta! ♥ Mua kiehtoo aina vanhat kuvat, joten ois kiva nähä jotain vanhoja kuvia susta! Ja sit koska tykkään kattoa leffoja, nii ois kiva nähä mitkä on sun suosikki leffat :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa Milla, onnea ja ihana postaus! 💗

  VastaaPoista
 7. Onnittelut yli 60 lukijasta!! You've earned it girl! :D
  Joku sun blogiin liittyvä postaus olis kiva. Esim. Minkälainen tahtoisit sun blogin olevan tulevaisuudessa, mitä tahtoisit myös sisällyttää postauksiin joita on jo tullu ja mitä haluut että lukijat/seuraajat sais sun blogista.

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä kaikki lukijas ansainnu, niin hyvä blogi :-) Joku kattava postaus sun tulevaisuuden suunnitelmista, vähän pintaa syvemmälle pohdiskeltuna :-)

  VastaaPoista
 9. Sulla on niin hyväntuulen blogi, että sua ja sun blogia seuraa mielellään! <3 mä toivoisin jotain postausta omasta tyylistä ja pukeutumisesta :)

  VastaaPoista