maanantai 24. heinäkuuta 2017

Viimeaikojen lempparit #2

Heips ja ihanaa alkavaa viikkoa teille ūüíú T√§h√§n alkuun, hurjan iso kiitos kaikille, jotka ootte linkannut bloginne edelliseen postaukseen. Ja jos s√§ et oo viel√§ kommentoinut sinne, niin don't worry, viel√§ ehtii! Kyseiseen postauksen p√§√§set t√§st√§. Alku h√∂p√∂ttelyjen j√§lkeen voidaankin siirty√§ t√§m√§n postauksen pariin, eli mun viimeaikojen lempparijuttuihin.


^ Essencen ripsari ja setting spray - Aivan huippuja molemmat! Hinta ja laatu kohtaa näissä aivan täydellisesti. Tää on ensimmäinen setting spray mitä mä koskaan oon käyttänyt ja tää vei kyllä täysin mun sydämen. Ehkä mä tän halppisversion sijaan ostan seuraavalla kerralla sen nyxin kehutun setting sprayn ja vertailen hieman halvan ja kalliimman välillä. Saa nähdä, mutta ainakin tällä hetkellä tää halvempi versio passaa mulle oikein hyvin! Kyseisen ripsivärin ostin siksi, että olin kuullut siitä niin paljon hyvää. Pakkohan se oli sitten ostaa ja todeta, ettei mua oltu huijattu. Muutaman euron hintaan nähden aivan parhaimpia ripsareita mitä oon koskaan käyttänyt. Jättää jälkeensä todella kauniit, pitkät ja erotellut ripset - mitä muuta sitä ripsarilta vois toivoakaan?


^ 1001 coctailresepti√§ sis√§lt√§v√§ kirja - Jyv√§skyl√§n kirpparilta, kymmenen euroa. T√§st√§ on tullut kokeiltua jo muutamat ohjeet ja parin viikon p√§√§st√§ kavereiden kanssa ois tarkotus testailla hieman lis√§√§. Onhan t√§√§ nyt paljon hienompaa tehd√§ oikeesti hienoja juomia, kuin kitata sit√§ karjalaa. 5/5 kirja! T√§st√§ l√∂ytyy tosi monipuolisesti erilaisia ohjeita. Ja nyt joku siell√§ kuitenkin ajattelee, ett√§ miksei voi vaan googlettaa erilasia drinkkiohjeita, mit√§ j√§rkee ostaa kirja, kirjat on niin so last season yms yms. Niin hei, onhan se nyt paljon fiinimp√§√§ katsoa kirjasta, kuin l√§pp√§rin n√§yt√∂lt√§ - ainakin mun mielest√§! Hieman t√§ydennyst√§ meid√§n kirjahyllyyn samalla ūüėä 


^ Laukku - H&M, hintaa 15 euroa. Halpa, mutta hyv√§ ja niin k√§yt√§nn√∂llinen! Mulla ei oo pitk√§√§n aikaan ollut mit√§√§n t√§ll√§st√§ "pikkulaukkua", vaan oon aina baareissakin py√∂rinyt pelkk√§ rahapussi kourassa. Olkahihna t√§ss√§ onkin se parhain juttu, koska t√§t√§ ei ainakaan k√§nnip√§iss√§√§n tule hukattua, toisinkuin sit√§ rahapussia #tiet√§j√§ttiet√§√§.


^ Pahanmakuinen kynsilakka - Paras lakka niille, joilla on taipumusta purra kynsi√§√§n. Oon saanut mun muutaman kynnen kasvatettua jo tosi kauniiksi, enk√§ vois olla enemp√§√§ ylpee n√§ist√§. Onhan mun kynnet viel√§kin todella hauraat, mutta jos nyt vaan pystyn olemaan pureksimatta n√§it√§, niin uskon, ett√§ n√§√§ ajan kanssa tulee kyll√§ vahvistumaan.


^ Lautaset - T√§h√§n loppuun viel√§ ihan random fakta, jota en oo ennen t√§√§ll√§ blogissa maininnut. N√§m√§ aivan ihanat ja kauniit √§idilt√§ saamani lautaset. T√§t√§ samaa sarjaa mulla on my√∂s mukeja, sek√§ pieni√§ kulhoja. Varmasti tulee kulkemaan mun matkassa my√∂s seuraavaan asuntoon.

Mitäs mieltä olitte näistä?

ūüíó: Milla

16 kommenttia :

 1. Mulla on kans yks essencen ripsari ja se on ihan sairaan hyv√§! Ja m√§ rakastan pikkulaukkuja just siks koska ne on niin k√§tevi√§. ūüėć

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mul on myös toinen ripsari essenceltä, mut se ei lyö mitään vertoja tolle minkä tässä esittelen. Jättää hirveet paakut ripsiin ja on muutenkin tosi hankala :/ Pikkulaukut on kyllä ihan parhaita, tän uuden laukun myötä rakastuin näihin totaalisesti <3 Kiitti kommentistas Noora!

   Poista
 2. Noi lautaset on niin ihanat! Ja onhan kirjat aina kivoja! :-)

  VastaaPoista
 3. Seuravaksi vois kyll√§ ottaa testiin ton Essencen setting sprayn, siit√§ oon kuullu paljon hyv√§√§. Ihanat nuo lautaset♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! :) Kiitti Sini <3 Noi on kyllä tosi nätit!

   Poista
 4. Tosi kivoja lemppareita! Itse pitkään hiukan vierastin Taikaa kun siinä on niin paljon kuvioita ja värejä, mutta viimevuosina oon siitäkin alkanut tykkäämään, vaikka Tanssi onkin suosikkini Iittalalta :) Iittalalla kun oon kesätöissä niin pakko kysästä, että oothan jo nähnyt uuden Taika 10v juhlamukin? Muki ei ehkä väreiltään tähän punaseen Taikaan parhaiten sovi, mutta se on mielestäni aivan super kaunis!

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla oli aluks vähän sama, etten tiennyt tykkäänkö näistä vai en. Nykyään nää on kyllä ihan mun lemppari lautaset! Ja oi, en ookaan nähnyt vielä tollaista. Täytyypä mennä googlettaan, että miltä se oikein näyttää!

   Poista
 5. Noi lautaset on kyllä tosi nättejä! :) Toi punanen väri on aika joulunen, mut toisaalta samaan aikaan kesänen hahah :D

  https://laura-linnea.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! & hah, oon ihan samaa mieltä :D

   Poista
 6. Kivoja suosikkeja! :) M√§ rakastan kaikkia Essencen ripsareita ♥ Okei, kaikkia en oo viel√§ kokeillu, mutta t√§h√§n menness√§ mik√§√§n mun kokeilema ripsari ei oo ollu huti :D Aiemmin tykk√§sin isoista laukuista ja kuljinkin niiden kanssa joka paikassa. Nyt kuitenkin mun syd√§men on vieny pikkulaukut, koska ne on niin paljon vaivattomampia verrattuina isoihin laukkuihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mul on yks toinenki essencen ripsari ja se on kyl ihan kamala :/ En nyt kyl muista sen nimee!! Mutta mulla se ei ainakaan toiminu :D Hah, mulla ihan sama homma noitten laukkujen kans!

   Poista
 7. Siis tuo essencen ripsari on ihan huippu hintaansa nähden! Mun yksiä lemppareita myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiva kuulla, et säkin tykkäät tosta :)

   Poista
 8. Kivoja juttuja ja ihana postaus, Milla <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista