sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Linkkaa blogisi arvontaTsau! Taas ois vuorossa linkkaa blogisi postaus, mutta tällä kertaa hieman erilaisin säännöin. Eli linkkaa tähän postaukseen blogisi pienen esittelyn kera. Mainitse ainakin ikäsi, ammattisi/ala mitä opiskelet, yksi sun lemppari blogeista, minkä tyylistä blogia sä pidät, sekä se, kuinka usein päivität sitä. Aikaa linkata on heinäkuun viimeiseen päivään asti.

Tällä kertaa mennään arvonta systeemillä, eli kokoan kaikki kommentteihin tulleet blogit ja arvon sieltä 4 blogia. Nämä blogit tulevat pääsemään pienimuotoiseen esittelyyn, jonka julkaisen blogissani noin viikon kuluttua. Enkö mä sitten kerro mun lemppari blogeja niistä linkatuista? En, sillä mä uskon, että tuun löytämään jokaisesta linkatusta blogista jotain hyvää. Koska mä en tunne käsitettä huono blogi. Aina löytyy hyviä puolia, kun vaan viitsii katsoa ja etsiä!

Jos haluat enemmän kuin yhden arvan (jonka saat, kun linkkaat blogisi ja kerrot yllämainitsemani asiat), niin tässä tulee siihen ohjeet:
Jos luet mun blogia bloggerin kautta niin saat toisen arvan. Mainitse se myös kommentissasi.
Jos taas seuraat mua instagramissa, saat kolmannen arvan ja jos snapchatissa saat neljännen.
Eli sun on  kaikenkaikkiaan mahdollista saada neljä arpaa, joten mahdollisuudet päästä tähän tulevaan esittelyyn tulee olemaan todella hyvät. Jeap, ei kai muuta, kun nyt niitä blogeja tulemaan!

💗: Milla

32 kommenttia :

 1. https://nooraemiliaaa.blogspot.fi/?m=1

  Oon 18-vuotias lifestyle bloggaaja ja käyn viimeistä vuotta lukiossa! Kirjottelen parisuhteesta, opiskelusta ja kaikesta mitä elämässä sattuu tapahtumaan. :) lisäksi rakastan ottaa asukuvia!
  Päivitän blogiani vähintään kaksi kertaa viikossa, joskus enemmän. Ja yks lempparibloggaaja on Elli, jonka tiiätkin! :)

  + Seuraan sua jo kaikissa noissa joten neljä arpaa!

  VastaaPoista
 2. veerakatariinv.blogspot.fi
  Olen 17 vuotias lukiolainen ja blogiini päivittelen hyvin monipuolista sisältöä. Rakastan valokuvausta, joten kuvia julkaisen paljon blogiini. Tykkään myös jakaa reseptejä sekä pieniä hetkiä mun arjesta. Pyrin postaamaan vähintään kerran viikossa, uutta postausta tulee sitten kun siltä tuntuu ja aikaa riittää :)

  Luen sun blogia bloggerin kautta ja seuraan instagramissa (nimellä @veerakatariinv)

  VastaaPoista
 3. Nonni tästä lähtee! Sanna 19v, tämän kesän au pair ja tuleva suomen kielen opiskelija Helsingin yliopistossa. Blogissa matkustelua, au pair -juttuja, meikkihehkutusta, ihan tavallista elämää ja välillä syvempiäkin pohdintoja. Öö ja lemppariblogini on But I'm A Human Not A Sandwich, kaikki muut lempparit on lopettanu:( ja hei mähän seuraan sua jo kaikkialla haha! <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja unelma ois postata vaikks joka päivä, tavoite vähintään kerran viikossa. Että sellanen 3-5 kertaa viikossa on aika perus :D

   Poista
 4. Olen 21-vuotias tradenomiopiskelija. Syksyllä alkaa toinen vuosi opintoja ja sen ohella kerhonohjailua, italian opiskelua sekä mahdollisesti myös teologian opintoja avoimen yliopiston kautta. Lempiblogeja en nyt kerro, sillä niitä on yli 50 ja kuten sanoinkin, en voi niistä vain yhtä valita.

  Tyyliä blogillani ei oikeastaan ole. Postailen sielä ähän kaikenlaista, mitä mieleen pälkähtää. Blogi ilman rajoja. Ja nyt kesällä olen päivittänyt hyvin paljon, useamman kerran viikossa, luultavasti syksyllä postailun määrä hieman vähenee.

  Ja tosiaan, seurailen sinua jo bloggerin kautta sekä instassa ja snäpissä. Eli neljä arpaa ilmeisesti saan :3

  aatunpolku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Moromoro!

  Oon 14 vuotta, eli yläasteella vielä. Mun blogi on valokuvausblogi, vaikka sieltä löytyy välillä myös ruokapostauksia ja muuta. Esimerkiksi välillä postauksissa vilkkuu Ade -koira. Sitä päivittelen kerran viikossa. Ja lemppariblogeja on esimerkiksi kuviakinkiinnostaa.fi ja Tiiauutinen.fi. Valokuvauslinjalla mennään!

  Seuraan sun bloggerissa ja nyt myös instagramissa. Kolme arpaa siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai se tärkein unohtui. Blogi on siis:

   valokuvakirja.blogspot.fi

   Poista
 6. https://mitensirpaleetkootaan.blogspot.fi/

  Oon 25 vuotias ja kirjoitan blogiini kaikkea syvällistä tai vähemmän syvällistä, kokemuksia mt-sairauksista ja vaikka aiheet onkin joskus synkkiä pyrin kuitenkin positiivisuuteen. Blogini toimii itelleni kanavana helpottaa omaa oloani ja lisäksi toivon jonkun saavan siitä vertaistukea. Omanlaisensa blogista tekkee sen, että kirjoitan sitä murteella. Päivittelen blogia fiiliksen mukkaan. Yleensä kerran viikossa tai useammin.

  Opiskelen tällä hetkellä vaatetusalaa.

  Lempiblogeja on paljon, Kun äiti kelaa, Hutimeni, Pitsisiivin kohti unelmia, Tinkerbella...

  Oon siun lukijasi bloggerin kautta, kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 7. haamupuheluja

  Oon 22-vuotias folkloristiikan opiskelija Helsingistä, ja pidän arkista, lifestyleä sivuavaa blogia. Mä kirjoittelen noin 1-2 kertaa viikossa (joskus useammin, joskus harvemmin) ja aihealueina ovat muun muassa matkustelu kotimaassa ja ulkomailla, musiikki ja konsertit, omat ajatukset, sekä tavallinen arki avovaimon ja lemmikkieläinten kanssa, runsailla valokuvilla koristeltuna.

  Mun lempiblogejani tällä hetkellä ovat On mulla unelma ja delicious circus. Seurailen sua täällä Bloggerissa, eli kaksi arpaa. :)

  VastaaPoista
 8. Vautsi kuinka kiva idea, saisinko varastaa tän ja toteuttaa joskus! :P

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiota käyvän tytön blogi, jossa aiheita laidasta laitaan. Muutamia mainitakseni blogista löytyy mm. kirjoja, asuja, meikkejä ja kuulumisia. Blogia päivitän joka viikko, noin 2-4 kertaa viikossa. Yksi mun lempiblogeista on visions-ninni.blogspot.com.

  Mukana ollaan neljällä arvalla :)

  VastaaPoista
 9. Ei hitsit onnistuin poistamaan mun kommentin kun se oli melkein valmis, mut yritetäämpä nyt toisenki kerran! :D

  http://elllamaija.blogspot.fi

  Blogia kirjoittelee 19-vuotias välivuotta pitävä tyttö Raahesta. Mun elämään kuuluu vahvasti vähän yli vuoden kestänyt parisuhde, musiikki, erilaiset somekanavat sekä arjen pieniä positiivisia asioita. Näitä jaan teille kuvien kera mun blogissa. Haasteita ei kuulu myöskään unohtaa, sillä niitäkin on useampi kirjoiteltu! Päivitän mun blogia yleensä viikossa 2-4 kertaa, mutta parisuhteen ja matkustelun aikana saatan pitää muutaman päivän tai viikon taukoa blogista.

  Lemppariblogi tällä hetkellä aika vahvasti on http://adaemmimaaria.blogspot.fi/ ja oon kyllä ihastunut tähän täysin! <3

  Seuraan sua kaikissa yllämainituissa somekanavissa, joten oon myös neljällä arvalla mukana :)!

  VastaaPoista
 10. 21-vuotias Helsinkiläinen opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu :)
  Lempiblogeja on kyllä niin monta .. :D Mutta lifestyle- ja valokuvausblogit kuuluvat suosikkeihin.

  ❀ Cinderella Days ❀
  Bugeista huolimatta bloggeri-lukija, niin kaksi arpaa :)

  VastaaPoista
 11. Olen 18-vuotias valokuvausalan opiskelija Jyväskylästä. Kirjoitan lifestyle-tyyppistä blogia, jonka pääaiheina ovat lemmikit, valokuvaus ja mun omat kivat jutut. Kirjoitan varsin aktiivisesti ja pyrin pitämään blogissa postaustahdin 2-7 päivässä.
  http://saimakaunismaa.blogspot.com

  Mun lemppariblogi on SD-teamin blogi https://m4rtzu.blogspot.fi/.

  Seuraan sun blogia bloggerin kautta, eli mulle tulee vissiin kaksi arpaa. :D

  VastaaPoista
 12. Tää arvontahan oli hauska pieni lisä tähän postaukseen! :D

  Okei, eli siis oon pian 19-vuotias Sofia ja kirjottelen lifestyle painotteista blogia, josta löytyy myös muutamia haaste postauksia :D Yritän päivittää blogia 2-4 kertaa viikossa, mutta joskus saattaa tulla enemmänkin postauksia. Tällä hetkellä en opiskele missään, mutta pääsin nyt keväällä ylioppilaaksi ja mietiskelen, että pitäisikö nyt välivuoden aikana käydä avoimen yliopiston kautta jokunen kurssi. Mun yks lemppariblogeista tällä hetkellä on http://andshegrewup.blogspot.fi/

  Seuraan sua kaikissa noissa, joten mullekin neljä arpaa :)

  VastaaPoista
 13. Oon 20, opiskelen AMK:ssa taloushallintoa ja työskentelen samalla Ur&Penn liikkeessä :-) Itse pidän lifestyle tyylistä blogia, minne mahtuu postauksia laidasta laitaan. Postaan n. kerran viikossa, välillä useammin. Yks mun lemppari blogeista on mun parhaan ystävän blogi (http://tarunmaailmassa.blogspot.fi/), koska se on niin Tarun näkönen, kirjoittaa siis aidosti omana itsenään :-)
  Seuraan sua bloggerissa, instassa ja snäpissä!

  https://osakaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. https://katjajohannaa.blogspot.fi

  Pian 18-vuotiaan lifestyle blogi, jossa mukana tavallisia mun elämään kuuluvia asioita, jääkiekkoa, reseptejä, asukuvia ja välillä myös syvällisempiä tekstejä. Opiskelen lähihoitajaksi ja mulla on vielä vuosi opiskelua, jonka jälkeen valmistun. Mun blogin päivittämisen useus riippuu tosi paljon millainen viikko on meneillään. Usein päivitän kuitenkin noin 3-4 kertaa viikon aikana. Mun yks lemppariblogeista on Nooran blogi: https://nooraemiliaaa.blogspot.fi/?m=1.

  Seuraan sua myös kaikissa noissa sosiaalisissa medioissa, joten neljä arpaa! :-)

  VastaaPoista
 15. 24 vuotias kotiäiti, joka kirjoittelee lifestyle blogia ja opiskelee nettilukiossa lastenhoidon ohella. Kotoa löytyvät kohta 3v ja 2kk ikäiset lapset. Ikuinen laihduttaja, joka noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota. Mieletön kenkäfriikki. Tykkää kokata, joten reseptejäkin löytyy blogista. Päivitän blogia vähintään kerran viikossa ja mulla ei oo oikeastaa lempi blogia, mutta lempi vloggaaja on Uino.

  https://katvonyvon.blogspot.com/

  Yksi arpa.

  VastaaPoista
 16. https://taruanuelina.blogspot.fi/

  Oon 23-vuotias baarimikko ja restonomiopiskelija joka kirjoittaa blogissaan arjen kömmähdyksistä ja kuulumisista, esittelee ostoksiaan ja kuvailee poikakaverin avustuksella asukuvia blogiin. Tykkään myös sisustaa mun yksiötä ja kokeilla uusia reseptejä. Paheena mulla on hankkia liikaa kosmetiikkaa. :)
  Blogia mä päivitän useaan kertaan viikossa.

  Luen kymmeniä blogeja mutta oon seurannut Uinon blogia ainakin viis vuotta, joten hänen bloginsa on mainittava lemppariblogina. http://uino.indiedays.com/

  Seraan sun blogia bloggerin kautta nimellä Taru Torvinen, joten kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 17. Hah, päivitys äskeiseen, luen siis pelkästään nimellä Taru ! :)

  VastaaPoista
 18. Moikka!

  Oon 25v nainen tampereelta,jolla ei ole mitään koulutusta mihinkään :D. Blogini on lähinnä valokuvaus blogi, aika-ajoin myös mielipide tekstejä tulee. Postauksia multa tippuu kaksi kertaa viikossa (tiistaisin ja perjantaisin) :). Mun lempiblogini on "kuviakin kiinnostaa".

  https://ttmultihuipentuma.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 19. https://wwheretonext.blogspot.fi/

  23-vuotiaan naisen matkablogi :) Ammatiltani oon lähihoitaja. Blogissani on paljon postauksia matkoiltani, niiden suunnittelua sekä kaikkea matkusteluun liittyvää ja välillä myös muutakin! Blogia päivittelen noin kerran viikossa ja mulla ei oikeestaan ole yhtä lempiblogia vaan useampi suosikki löytyy! Luen sun blogia Bloggerin kautta ja seuraan Instassa eli kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 20. https://elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi/

  Abivuoden aloittava ja syyskuussa 18-vuotta täyttävän opiskelijan blogi, jossa postauksia omasta arjesta, mielenkiinnon kohteista ja mistä ikinä vain inspiroituukaan! Pyrin päivittämään blogia vähintään kaksi kertaa viikossa. Yksi lemppariblogeistani on Kanervan blogi, jonka tiedätkin!

  Seuraan sua kaikissa sosiaalisissa medioissa, joten neljän arpaa mullekki :)

  VastaaPoista
 21. https://veerakaisla1.blogspot.fi/

  17-vuotias tyttö Helsingistä kirjoittaa lifestyle blogia. Kirjotan blogissa millon mistäki eli aiheet vaihtelee laidasta laitaan. Blogissa on myös paljon valokuvia, koska rakastan valokuvaamista. Opiskelen tällä hetkellä sosiaali- ja terveysalaa tai oikeestaan alotan sen vasta elokuussa. Pyrin päivittämään blogiani ainakin kerran viikossa.

  Mun lempi blogi tällä hetkellä on varmaan Too shy to scream

  VastaaPoista
 22. http://saraoonav.blogspot.fi

  Oon 20-vuotta ja nyt lähtee toinen välivuosi käyntiin. Suomalaisista blogeista suosikki on varmaan Ellin blogi ja ulkomaalaisista Inthefrow. Luokittelisin blogini varmaankin lifestyle ja tyyliblogeihin. Itseäni kaikista eniten kiinnostaa nimenomaan tyyli ja pukeutuminen ja tahtoisin tuoda sitä vielä vahvemmin esille asukuvien yms. myötä. Postailen myös esimerkiksi matkoistani sekä muista tekemisistäni ja jaan välillä myös suosikkeja niin tv-sarjojen kuin reseptienkin muodossa. Pyrin päivittelemään vähintään kolme kertaa viikossa, vaikka ois kiva postailla useamminkin. Seurailen sua kaikissa somekanavissa eli neljä arpaa :)

  VastaaPoista
 23. https://jennyjmoments.blogspot.fi/

  Oon 20-vuotias ja aloitan syksyllä viestinnän&journalistiikan opinnot Tampereen yliopistossa. Pidän monipuolista lifestyleblogia, jossa jaan arkeani, ajatuksiani erilaisista aiheista, keikkafiiliksiä, vinkkejä ja paljon muutakin näiden lisäksi :) Pyrin 2-3 postaukseen viikossa, mutta välillä postaan vain kerran viikossa - tilanteen mukaan mennään eli jos on aikaa ja inspiraatiota voin kirjoitella vaikka 5 kertaa/viikko! Seuraan sun blogia bloggerin kautta eli 2 arpaa. Ja vielä lopuksi: mun lemppariblogeja ovat mm. Annieveliina, Stay Fresh & Shamandalie!

  VastaaPoista
 24. Osallistun!

  https://laura-linnea.blogspot.se/

  Oon 23-vuotias viestinnän opiskelija ja teen nyt töitä toimittajana. Asun Tukholmassa ja pidän lifestyle-blogia, jossa kerron arkisia juttuja ulkomailta sekä syvempiä pohdintoja oikeastaan ihan kaikesta. Postaan myös paljon matkustelusta. Päivitän kerran pari viikossa - haluan tehdä vaan hyvää sisältöä postauksiin eikä mitään turhia täytejuttuja.

  Suosikkiblogeja mulla on aika monta, mutta esimerkiksi Annika Ollilan blogia tulee luettua ihan jokaisen postauksen verran. :)

  VastaaPoista
 25. https://emmasiniblog.blogspot.fi

  Olen 20- vuotias tyttönen Nimeltä Emma. Ammatiltani olen lähihoitaja, mutta nykyään aloitan kansanopistossa lääkikseen suuntaavan linjan nyt syksyllä. Blogissani nähdään paljon kauneuteen, elämäntyyliin sekä nyt varsinkin Amerikan reissun jälkeen matkailuaiheisia postauksia. Päivittelen blogia silloinkuin siltä tuntuu ja on aikaa. Ainakin pari postausta on tarkoitukseni saada tuotua viikossa blogiini. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Lemppariblogini on varmaankin roosamononen.com :)
  Seurailen sinua blogger,ig sekä snäppi! Elikkä 4 arpaa :)
  Ja super kiva tällanen arpajaishommeli! =D

  VastaaPoista
 26. https://dreamingofbagend.blogspot.fi/

  Olen 18-vuotias lukiolainen, jolla alkaa abivuosi nyt syksyllä. Kirjoittelen cosplay-blogia aika aloittelijan näkökulmasta ja postauksia yritän saada aikaiseksi viikottain, mutta aina se ei onnistu. Nyt kameran hankinnan myötä blogista tulee kuvapainotteisempi ja ehkä vähän aktiivisempikin, sillä se kamera toi mukanaan kunnon motivaatiopuuskan bloggaamiseen.

  En toistaiseksi seuraa mitään tiettyä blogia kovin aktiivisesti, mutta tykkään omaperäisyydestä, ulkoasuun panostuksesta ja jollain tasolla laadukkaista kuvista. Kuvat eivät kuitenkaan ole pakollisia, jos teksti on mielenkiintoista ja omaperäistä.

  VastaaPoista
 27. https://valoloytyy.blogspot.fi

  19-vuatias matikan opiskelija, joka sairastaa vaikeaa masennusta. Kirjoittelen millon mistäkin positiivisella sävyllä. Joukossa raskaampaa tekstiä omasta olosta, mutta haluan enemmän keskittyän elämän pieniin ilonaiheisiin ja katsoa positiivisesti eteenpäin. Riippuu aika paljon viikosta useinko kirkoitan. Joskus jaksaa monta kertaa viikossa ja joskus ei välttämättä kertaakaan viikon aikana. Yksi lemppariblogeistani on kuviakin kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 28. little-things-blogi.blogspot.fi

  Olen tänä vuonna 17 vuotta täyttävä lukiolainen, jonka blogista löytyy paljon kauniita kuvia. Rakastan matkustelua, kesää, hyvää ruokaa, harrastustani tanssimista, ja näitä kaikki löytyykin mun blogista! Mulla ei ole mitään tiettyä päivitysrytmiä, vaan postauksia tulee aina kuin niitä on aika ja mahdollisuus väsätä ja julkaista.

  Seuraan itse monia monia blogeja, mutta jos muutaman lempparin mainitsen, niin Aspyn Ovard, Annika Ollila ja Mariannan :) Arvonnassa olen mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 29. http://solitarynicola.blogspot.fi/?m=1

  Erakkoluontoinen yh-äiti kirjoittelee elämästään ja vähän kaikesta muustakin, mitä mieleen tulee.
  Bloggerin/facen kautta luen ja seuraan myös Snapchatissa. :)

  VastaaPoista
 30. Kirjoittelen blogia täältä Kalifornian auringon alta. Aiheet vaihtelevat elämästä Kaliforniassa matkoihin ja perheeseen. Välillä ruoka ja viini -juttujakin. Blogi päivittyy yleensä kerran tai pari viikossa. Olen matkailu-alalla mutta nyt kotona sillä meille on parin viikon sisällä syntymässä vauva. Lemppariblogi... hmm... niitä on on monta mutta yksi on varmaan Hadassa.

  VastaaPoista