tiistai 6. kesäkuuta 2017

Vapaapäiviä & kynsien kasvatusta


Vasta perjantaina töihin, jee!! Toisaalta ihanaa, toisaalta taas ei, koska tää tietää vaan vähemmän rahaa palkkapäivänä. En myöskään vielä yhtään tiedä, kuinka paljon mulla tulee olemaan heinäkuussa töitä. Tässä kesäkuun listassa mulla on aika ruhtinaallisen paljon työvuoroja, johon mä oon kyllä super tyytyväinen. Ilman töitä ei saa rahaa, ilman rahaa kuolee nälkään - that's it. No ei vais, onhan mulla rahaa aina säästössä, mutta ei niillä summilla kauhean kauaa elellä. Ja Suomi on siitä hyvä paikka, että ei täällä kyllä nälkään pääse kuolemaan kun on kaikenmaailman tuet, joita voi hakea. Kyllä ne työt on silti se juttu.

Mitäs muuta? Tulin tosiaan tänne Tampereelle käymään nyt vapaapäiviksi, jotta saan olla mahdollisimman paljon poikaystäväni kanssa (ja pakottaa hänet aina näille kuvausreissuille mukaan). Nyt oon saanut tehdä just niitä juttuja mitä mä rakastan, eli nukkumista todella myöhään, netflixin katselua (pääsin muuten jo OC:een toiseen tuotantokauteen!!), ruuan laittamista, herkuttelua sekä blogin kirjoittamista ja muiden blogien lukemista. Tälläi vapailla, kun on hyvin aikaa niin avaan joka päivä pari kertaa tietokoneen ja tulen samantien bloggeriin. Avaan lukemiston, luen uudet postaukset ja kommentoin jos vain keksin jotain sanottavaa. Mikäs sen ihanempaa, kuin ilahduttaa muita blogin pitäjiä kivoilla kommenteilla! Ja hei, suuri kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommenttia jättäneille - ootte te kaikki vaan niin ihania 💜Mä alotin tänää (taas kerran) kynsien kasvatuksen ja lakkasin kynnet tommoisella todella pahanmakuisella kynsilakalla. Oon ennenkin käyttänyt tota lakkaa ja todennut sen melko toimivaksi mulla. Kynnet maistuu niin pahalta, ettei niitä tee mieli suuhun laittaa. Välillä on kyllä käynyt niinkin, että oon tottunut tuohon makuun ja pureskellut siitä huolimatta kynsiä. Toivottavasti tää kynsien kasvatus onnistuisi tällä kertaa, enkä niiden kasvattamisenkaan jälkeen enää purisi niitä ruman näköisiksi. Jos siellä on muita kynnen purijoita, niin suosittelen ostamaan tuota "MAVALA STOP" nimistä kynsilakkaa! Kannattaa ainakin kokeilla, koska noh, ei siinä mitään menetäkään.


Mä saan taas kerran kiittää poikaystävää näistä söpöistä kuvista 💜 Vaikka mua hieman myrtsitytti kuvailujen aikana ja fiilis oli koko ajan se, että kaikki kuvat on aivan hirveitä - niin kappas kehveli, kuinkas taas kävikään. Mä taidan tästälähtien mennä poikaystävän ehdoilla ja uskoa siihen, mitä se mulle sanoo. Kun mä näin nää kuvat, olin vaan että vautsi vau. Oon kyllä ikionnellinen, että vieressä on tollanen tyyppi, joka osaa myös käyttää kameraa ja ottaa hienoja valokuvia. Kiitollinen, siunattu, onnellinen - that's me.

Tällästä mulle kuuluu. Mitenkäs teillä hurisee?

💗: Milla

14 kommenttia :

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! ♥️

  VastaaPoista
 2. Voi nää kuvat on ihania! Oon joskus kokeillu tuota lakkaa ja ai kauhea kuinka pahan makuista se on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini <3 & hah, oikeessa olet :D

   Poista
 3. Kivoja kuvia :) mulla kans poikaystävä toimii kuvaajana lähes aina, ja parasta myös se kun näkee kuinka toinen kehittyy kameran takana!

  VastaaPoista
 4. Nämä kuvat ovat kyllä ihania! <3 Onnistuneista kuvista tulee kiva fiilis :) Mä tykkään myös vapaapäivinä kattoa jotain hyvää sarjaa, herkutella, ulkoilla sekä bloggailla. On kiva lukea toisten blogeja ja tehdä postauksia :)

  VastaaPoista