keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Life goes on and on and on
Koko juhannus töissä. Kaikki suunnittelee mitä hauskempia tapoja viettää juhannusta ja mä oon vaan sillai "plääh, ei kiinnosta - mä tienaan sillon rahaa, kun te juotte omanne kurkusta alas". Katotaan sitten juhannuksen jälkeen kenellä on hyvä olo ja kenellä on taskut täynnä massia. Juhannuksia tulee ja menee, joten ehkä munkin vuoro viettää elämäni mahtavin juhannus vielä joskus tulee. 

Ollaan kuitenkin jo yli kesäkuun puolen välin ja tuntuu taas siltä, etten oo saanut mitään aikaseks. Aamuvuorojen jälkeen on ihaninta rojahtaa sänkyyn ja ottaa viiden tunnin päikkäreitä, illalla käydä kotipizzassa hakemassa tropicana pizzaa ja syödä sitä maailman onnellisin ilme kasvoillaan. Oishan se hesen kerrosateria ollut sittenkin parempi vaihtoehto, mutta eipä mahda enää mitään, kun pizza tuli jo syötyä. 

Loppujen lopuks, kaikki on hyvin - ainakin just nyt. Vaikka tienaankin vaan rahaa koko kesän niin ainakin on sitten syksyllä varaa maksaa laskuja. Ompahan auto millä mennä töihin ja kouluun, vaikkei se mun oma ookaan. Oon kuullu, et nuorena kuuluis elää, mut ehkä mä sit kerkeen vähän vanhempanakin?

💗: Milla

8 kommenttia :

 1. Elämään ehtii koko loppuelämän! Itsellä ainakin ihan liian villi nuoruus ja sen olis kyl voinu jättää myöhemmällekkin.. :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon juhannuksen töissä eikä mua haittaa ollenkaan :) Hyvin kerkeen näkemään perhettä, grillailemaan ja näkemään kokon :D Juhannus ei oo niin ihmeellinen juhla, mä oon ollut elämässäni niin monet pyhät ja muut töissä, että siihen tottuu kyllä ja oppii arvostamaan ihan tavallisia arkivapaita todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kyllä hieman ärsyttää, pakko se on myöntää :D Ite oon aina juhlinut juhannusta kaveriporukalla ja jokanen juhannus on ollut aina niin onnistunut ja mieleenpainuva. Noh, jos sit ens vuonna ois vapailla koko juhannuksen :) Joulun mä oon aina ollut töissä, eikä se haittaa mua kyllä yhtään :D Muitakin pyhiä on tullut vietettyä työn merkeissä, mutta jotenkin nyt tää juhannus ottaa aivoon ja pahasti :'D

   Poista
 3. Ihan jännä lukee tästä näkökulmasta tekstiä, sillä ite en saanut töitä mistään ja tuun kamppaileen ainakin jonkun aikaa raha-asioiden kanssa. :D ja todellakin ehtii sitä vanhempanakin tekeen kaikenlaista, että älä siitä huoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no joo totta puhut, ei sais valittaa kun ainakin on niitä töitä! Ja jep, tottahan toi on :)

   Poista
 4. Ja mä olin juhannuksen ihan mun perheen kans, mä taas rakastan tämmösiä rauhallisia "juhlia". Ei sitä tarvi ihan kokoajan olla menossa ja niinkuin itsekkin sanoit, niin kyllähän tässä elämänaikana vielä monta juhannusta meille tulee!. Jos itsekkin repäsis ja ensi juhannuksena tekis jtn! ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ens vuonna sit jotain muuta kuin töitä! :D

   Poista