sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Kirsikkapuu & blogimuutoksia?


Tsaukkidaukki! Mulla on muutamien ihanien tyttöjen kanssa whatsapp ryhmä, jossa viime viikolla arvosteltiin toistemme blogeja. Kritiikkiä oli kiva saada, vaikka mä ehkä hieman huonosti sen otinkin vastaan. Jotkut sanat jäi päähän vellomaan ja niitä tuli kyllä pyöriteltyä mielessä muutama päivä. Kunnes mä sitten päätin, että miks mä välitän siitä mitä muut sanoo? Mä piilotin jo tänää mun blogini, koska mun oli tarkotus tehdä suuria ulkoasumuutoksia - mutta katsokaas nyt, näettekö mitään isoja muutoksia? Banneri on edelleen harmaa, mun sivupalkissa ei ole mun omaa kuvaani enkä usko, että tää tekstikään tulee olemaan täysin virheetöntä. Mä vaan rakastan ylikaiken tätä yksinkertasta ja harmaan sävyistä ulkoasua. Mä tykkään tuoda kuvilla postauksiin väriä. Mun mielestä se näyttää hyvältä, tää blogi näyttää hyvältä.

Sain ihanan (ja osuvan) kommentin yhdeltä bloggaaja ystävältäni - hän sanoi suunnilleen niin, että miks sun blogi on niin harmaa, koska vaikutat niin räväkältä ihmiseltä. Jäin miettimään tuotakin lausetta, koska totta tosiaan - en mä oo nykyään enää se hiljaisin ihminen siellä kaveriporukassa. Ehkä tää johtuukin siitä, että mä tykkään pitää blogin tälläisenä rauhoittumisen paikkana. Kun mä luen mun postauksia (kyllä, niitä tulee selailtua, kai muutkin tätä tekee?!), niin mä rauhoitun. Kun kirjoitan, mä rauhoitun. Tää on mun hyvän fiiliksen, fiilistelyn ja rentoutumisen paikka. Jokaisen blogin ei todellakaan tarvitse olla samanlainen, sehän ois ihan todella tylsää. Ehkä mä erotun joukosta sillä, että mun blogi on ulkoasultaan liian simppeli tai liian harmaa, mutta noh - i like it, joten näillä mennään - ainakin toistaseksi!

Postauksen kuvissa näette ihania kuvia meidän pihalla olevasta kirsikkapuusta. Näitä kuvia on näkynyt instassa niin monia, että olihan munkin nyt korkee aika ottaa kamera ja mennä räpsimään kuvia tuohon takapihalle. Ja tosiaan takapihalle, hah, ja nyt vasta sain aikaseksi mennä sinne.

ps. kiitos jos jaksoit lukea!

💗: Milla

14 kommenttia :

 1. Todella kaunis tuo kirsikkapuu! <3 Mä niin tykkään kukista :) Sun ulkoasu on simppeli ja hyvä tälläisenä. Pääasia, että sä tykkäät ja ulkoasu on selkeä eikä liian sekava. Mäkin erotun ehkä sillä, että mulla on jonkun verran sinistä, vaikka aika simppeli on myös mun ulkoasuni :) Mutta aika monilla on liian samalaisia ulkoasuja ja se on aika tylsää :D

  VastaaPoista
 2. Pidän blogistasi juuri tällaisena. Se omanlainen rauha henkii kokonaisuudesta, ja totta kuvat tuovat mukavasti väriä.!!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanalta tää sun blogi nyt näyttää tuon uuden bannerin kanssa, jotenkin ihan nää sun minimuutokset teki tästä paljon kutsuvamman, vaikka huonolta ei ennenkään missään tapauksessa näyttänyt <3 ja aivan upeita kirsikankukkakuvia. Siis ihan parasta tää kaikki, turhaan sä sun blogista stressaat ♥

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia <3. Mielestäni kaikkien blogit ei tarvitse olla samanlaisia. Vaan kaikilla pitää olla blogi josta itse pitää ja on tyytyväinen siihen.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! Se mulla ainakin oli ajatuksenakin ton kritiikkikierroksen kanssa, et muilta saa ehkä sellasia ajatuksia mitä ei oo ite huomannut ees aatella :D Mut jos joku asia on jo omasta mielestä hyvin ni mitä sitä muuttamaan vaikka joku muu oliskin eri mieltä. Tärkeintä on et kokee sen blogin omaks ja siks oonkin ilonen ettet vaihtanut mitään vaan muiden takia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä sen tiedän että kaikki tarkotti vaan hyvää - mutta minkäs teen, kun otan aina kaiken liian henkilökohtasesti! Oon myös super onnellinen, etten alkanut muokkaamaan blogiani sen suuremmin <3 Mun blogi ja se saa pysyä just sellaisena kuin mä haluan. Kiitos paljon sullekin Linda ihanasta kommentista (: Olet ihana!

   Poista
 6. Mä en oo kertaakaan ajatellut, että sun blogi olis esimerkiks liian tylsä! Munkin mielestä sellanen yksinkertasuus on tosi kaunista. Pidä vaan blogi just sellasena, kun haluat! Ota koppi niistä vinkeistä vaan mitkä tuntuu omilta. :) Itekin oon ehkä vähän huono ottaan kritiikkiä vastaan, jonka takia ehkä blogin perustaminen vähän jännittikin ja nyt oon vielä aatellut tehdä videoita! Mutta tää saattaa olla hyvää oppiakin, että osaa ottaa sitä kritiikkiä sitten joskus vähän vähemmän henkilökohtasesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, jee ihana kuulla <3 Ja jep, yksinkertaisuus kunniaan!! Kyllä mä uskon, että mä joskus opin ottamaan kritiikkiä ja huonoa palautetta paremmin vastaan - täytyy vaan muistaa, että jotkut asiat on parempi päästää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :D Ei saa ottaa liian henkilökohtaisesti. Mä teen tätä kuitenkin mun ehdoilla ja säännöillä, pidän tän just sen näköisenä kuin haluan ja kirjotan just niistä aiheista mistä mieli tekee :) Siks tää onkin mun blogi <3 Ja vitsit kuin kiva, jos alat tekeen videoita!!! Musta saat ainakin yhden katselijan :D

   Poista
 7. Mielenkiintoista luettavaa! Vaikken sus henkilökohtaisesti tunnekkaan, mielestäni blogin perusteella oot osannut tuoda luonnettasi ja persoonasi hyvin esiin sulle ominaisella tyylillä. Jokainen ihminen on oma persoonansa, ja jokainen tuo sitä esiin omalla tyylillän. Kenenkään tyyliä ei pidä liian rankasti arvostella, koska mehän olemme aivan erilaisia! Tulipas taas outo ja pointiton sanojen ylivyörymä kirjattua kommenttiboksiisi! :'D

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista