perjantai 16. kesäkuuta 2017

InstagramistaInstagram. Nykyään mä selailen todella paljon muiden kuvia, eri hashtageja ja toinen toistaan kauniimpia feedejä. Vaikka mun oma instafeed onkin tällä hetkellä täys sekasorto, niin mä toivon, että mä saan siitä jokupäivä sellaisen, mitä mä oon omassa päässäni aina kuvitellut. Tällä hetkellä oon julkaissut siellä 171 kuvaa ja ensimmäinen kuvista löytyy vuoden 2016 kesäkuulta. Eli hah, noin vuosi sitten oon ladannut ekan kuvan sinne. Onhan mulla jo ennen tuotakin siellä kuvia ollut, mutta ne huonolaatuiset ja nolot teinikuvat oon poistanut sieltä jo aikoja sitten. Onhan ne mulla edelleen tallessa ja niistä ois kyllä hauskaa joskus toteuttaa jonkinsorttista postausta. Kiinnostaisko tää teitä?

Ja sitten se ärsyttävin asia instassa, eli instastory. Tätä mä en oo oikeestaan koskaan tajunnut. Eikö snapchatti riitä? Miksi pitää tunkea tollainen ominaisuus vielä instaankin, kun mun mielestä se oli hyvä just noin, ilman mitään turhia omia tarinoita. Mä oon laittanut tonne jonkun viisi kuvaa varmaan koko aikana, enkä mä melkeinpä koskaan katso muidenkaan tarinoita. Snapchatti on vaan niiin paljon enemmän mun juttu! Ihan ok ominaisuus siis, mutta mua toi ei viehätä, koska oon niin vannoutunut snapchatin käyttäjä. Ps. jos sua kiinnostaa mun rehellinen mielipide snäpistä, niin kannattaa mennä katsomaan tämä postaus!

Niinkuin kuvista näkee, mun feed on todella luontopainotteinen. Paljon maisemakuvia, kuvia kukista ja yleensä asukuvissakin taustalla on järvi, tai jokin muu luontoon liittyvä elementti. Mä en vaan jaksa perus tiiliseinä kuvia, joita näke niin monilla bloggaajilla. Mä nään, että tää on enemmän se mun juttu. Pysykööt muut tiiliseinissään. Suomen luonto best, enkös mä niin sanonut?

💗: Milla

20 kommenttia :

 1. Itsellänikin luonto ym on enimmäkseen. Harvoin tiiliseinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! On ne tiiliseinä kuvatkin hienoja, mutta enemmän itseeni miellyttää luonto ja sen kuvaaminen :)

   Poista
 2. Ite tykkään tosi paljon sun feedistä tällä hetkellä. Ihanan kesänen ja edellinen feed oli todella hempeen olonen filtterien ansiosta :D Myös itse pidän instastory:sta. Aluksi en, sillä mietin koko ajan et miks se piti tehdä, ku aika samanlainen ku snapchat ja nythän sinne on myös tullu niitä kasvofilttereitä. Tykkään kuitenkin päivittää sitä sillä se on sirompi ja kuvista tulee silleen kivemman näköisempiä kuin snapissä. Jos siis tahtoo taiteellisempia kuvia. Molemmat on kivoja omalla tavallaan :D Olis joo tosi kiva nähdä vanhempiakin kuvia. Niit on aina kiva kattoo ja nähdä kuinka paljon on muuttunut.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIH KIITTI! <3 Mun mielestä ne vaan on niin samantapaset, että ite en tykkää :D Mutta ei mua haittaa, jos muut sitä käyttää! Itse pitäydyn kuitenkin snapchatin tarinoiden puolella, niin paljon enemmän mun juttu - niinkuin postauksessa sanoinkin :) Ja kiva kuulla, että tuollainen postaus kiinnostais! <3

   Poista
 3. Sun feed on just tosi hyvä! Ite en oo oikeestaan ikinä kattonu miltä mun feed näyttää, että ei varmaan kauheen hyvältä. :D Itekkään en ensin oikeen ymmärtänyt instastoryä, mutta nykyään pistän sinne välillä jotain, sillä tykkään buumerangeista! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no kiitti! :3 En mäkään joku puol vuotta sit välittänyt yhtään mun feedistä :D

   Poista
 4. Ite katon aina sun feediä, että onpas ihanan näköinen! :D Vanhat kuvat kiinnostaa ainakin minua!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hyvältähän toi sun feed ainakin mun mielestä näyttää :) On muuten superkiva kun instaan on tullut nyt se arkistointi ominaisuus, niin ei niin paljoa sureta poistaa vanhempia kuvia, kun tietää et ne löytyy sit sieltä arkistoista!

  VastaaPoista
 6. Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa tosta instan storysta, niin turha. Tai siis, miks siitä on täytyny tehdä ihan samanlainen kun snäpissä. Toinen mikä mua ärsyttää on ne boomeangit. Tai ei muuten, mut silloin jos jonkun stoori on tarina toisensa perään pelkkää boomerangia, niin siitä menee mun mielenkiinto ainakin ihan totaalisesti. Pari silloin tällöin on ihan kivoja, ja tykkään itekkin ottaa niitä, harvemmin vaan julkasen niitä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla et joku on ees mun kaa samaa mieltä! Täyttä asiaa sun koko kommentti :D

   Poista
 7. Sun feedi on ihanan vihreä♥ Mä oon ihan hemmetin laiska päivittämään instaa, vaikka haluisin olla siellä aktiivisempi. :D Mäkään en muuten ymmärrä tota instastorya, sillä tykkään paljon enemmän snäpistä. En jaksa ikinä selata sinne sivullepäin ja etsiä tiettyjen ihmisten stooreja. Snäpissä on kätevää se, kun ne kaikki ovat siellä allekkain, ja siellä on vain niiden ihmisten stoorit, jotka haluan nähdä. Instassa pitää just etsiä sieltä ne ihmiset, joiden mahdolliset stoorit haluaa nähdä. :D

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos paljon! <3 Joo, snäppi on paras :D Ja joo, just toikin mua ärsyttää instastoryissa!!

   Poista
 8. Sun Instagram on kyllä todella kivan näköinen! <3 Rakastan luontokuvia, mutta myös kaupunkikuvat iskevät muhun :) Mulla ei oo snapchattia, joten paljon tulee laiteltua sitten Instastoryyn, joka on mun mielestä ainakin kiva lisä Instaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ite en oo varmaan koskaan siihen täysin tyytyväinen :D

   Poista
 9. Oi että sulla on ihana feed! ♥ Mun oma feed on sellanen sekasotku että pahempaa ei oo varmana nähtykään, hahah. Mutta lisäilen sinne enimmäkseen kuvia vaan fiilispohjalta ja mun mielestä on hauskaa muistella jälkeen päin sitä kuvanotto tilannetta :D Mut pitäis kyllä varmaan itekin poistaa jotain kuvia mitä oon lisänny 2013 vuonna, koska jotkut niistä on vähä noloja :D Mut joo, ois kiva nähä postausta noista vanhemmistakin kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, no kiitos :D Ite en oo ihan tota mieltä! Ja jee, kiva kuulla - koitan saada sellasen postauksen joskus tehtyä :)

   Poista
 10. Ihanan näköinen feed sulla! Luontokuvat on ihanaa vaihtelua niihin muiden tiiliseinä kuviin! :-D Oon oikeastaan aika samoilla linjoilla sun kaa ig storyn kanssa, vähän niiku snapchatin korvaaja! Enkä siis oo ikinä edes laittanu sinne mitään, tykkään snäpistä paaljon enemmän! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aino! Ja heh, kiva kuulla :D

   Poista