maanantai 29. toukokuuta 2017

Summer top 5

Moikka & ihanaa alkavaa viikkoa! Mulla alkaa nyt virallisesti kesätyöt, eikä kauheasti ainakaan monen päivän peräkkäisiä vapaita tule olemaan. Onneksi on niitä yksittäisiä vapaapäiviä aina silloin tällöin niin saa ottaa vähän rennommin & nauttia auringosta. Kesä on vuoden parasta aikaa, vaikkei Suomen kesä kauhean lämmin usein olekaan. Nyt kuitenkin peukut pystyyn ja toivotaan, että tänä kesänä tuota lämpöä riittäisi! Mikäs sen parempaa, kuin mennä kuumana kesäpäivänä rannalle ottamaan rusketusta pintaan tai lähtemään vaikkapa pienellä piknikille ystävien kesken. Mä ajattelin tänää tulla kertomaan teille mun kesän pukeutumisesta, sekä siitä millaisiin vaatteisiin mä tykkään tänä kesänä pukeutua. Esprit otti muhun taas yhteyttä sähköpostitse, ja mä tietysti tartuin heti tilaisuuteen. Nyt esittelen teille Espritin nettisivuilta bongaamiani kesävaatteita - sellaisia, mitä mä itse tykkään käyttää. Toivottavasti te saatte tästä inspiraatiota myös omaan pukeutumiseenne.


^ Maximekot - Edellisessä postauksessa näittekin mun päällä ensimmäistä kertaa maximekon. Mun mielestä toi sopii mulle todella hyvin & varsinkin farkkutakin kanssa ihan täydellinen asukokonaisuus. Mä rakastuin tuohon mekkoon niin paljon, että mun on aivan pakko hankkia täksi kesäksi lisää maximekkoja. Jos joku kuvassa näkyvistä mekoista kiinnostaa sua, niin mee ihmeessä tutustumaan Espritin maximekko valikoimaan tästä

^ Off shoulder-paidat - on ehdottomasti se tän kesän ykkösjuttu! Mä itse omistan tällä hetkellä vasta yhden off shoulderin, mutta lisää oon todellakin hankkimassa. Näyttää super hyvältä päällä! Mä alkuun vierastin tosi paljon näitä paitoja ja kun näitä alkoi näkymään monien bloggaajien päällä, mietin vaan että en ikinä ostais itselle tuon tapaista paitaa. Noh, miten kävikään! Otin riskin ja rakastuin tähän malliin. Näihin puseroihin, sekä muihin Espritin tarjoamiin off shoulder-paitoihin pääset tästä.^ Kukkakuosi - shorteissa, hameissa, mekoissa, paidoissa.. Missä vain! Mä oon aina ollut kauhee kukkafriikki, joten ei ihmekään että tykkään niistä myös vaatteiden kuvioinneissa. Multa iteltä löytyy pari kukkakuvioista t-paitaa, sekä yksi ihana peplumpusero. Toi peplum on tullut jo niin käytettyä loppuun, että ois kyllä korkee aika ostaa lisää kukkiakuosia vaatekaappiin. Onko teidän mielestä kukkakuviointi hot or not?


^ Söpöt mekot - Kaikki tälläset melko lyhkäset & tyttömäiset söpöt mekot vie aina mun sydämen. Kuumina kesäpäivinä tällänen on vaan niin helppo vetää päälle ja that's it. Balleriinat jalkaan ja ulos. Näistä kolmesta mun ehdoton lemppari on toi ensimmäinen perhoskuvioinen mekko. Jos se kiinnostaa sua niin mekon tarkempiin tietoihin pääset tästä


^ Kesäkengät - Mä tykkään kesäsin käyttää balleriinoja, sekä hieman juhlavampia & korollisia kenkiä. Mulla on muutamat korkkarit, joiden pitämistä en malta odottaa. Espritillä  on todella laaja valikoima kenkiä ja kuvassa näkyvät mun muutamat suosikit. Mä tunnen itseni heti paljon naisellisemmaksi, kun laitan jalkaan korkkarit - oli sitten päällä mitä vaan. Espritin upeaa kenkä valikoimaa voit mennä katsomaan tästä

Mä tykkään kesäisin pukeutua sekä tummiin, että vaaleisiin sävyihin. Mulle ei siis sinänsä ole väliä, onko mekko musta vai valkoinen, kunhan se vaan näyttää hyvältä. Tykkään paljon pienistä yksityiskohdista vaatteissa, sekä kengissä ja se kyllä näkyykin useimmiten mun pukeutumisessa. Farkkujen kanssa on pakko pitää vyötä, ei sen takia etteikö housut pysyisi jalassa vaan siksi, että vyö näyttää hyvältä jos se sattuu näkymään paidan helman alta. Täälläpäin on ollut jo yli 20 asteen helteitä, mutta tästä taitaa taas ilmat hetkeksi viiletä. Jospa viikonloppuna ois taas lämmintä, sillon kun on mun hyvän ystävän valmistujaisetkin! Mulla ei ole vielä hajuakaan mitä mä puen sillon päälle. mutta eiköhän sekin tässä pikkuhiljaa ala selviämään. 
Miten te tykkäätte pukeutua kesällä?

💗: Milla

12 kommenttia :

 1. Maximekot on omiakin suosikkeja. Tyylikkäitä mut rentoja. Itsellä taas harvoin kesäisin on tummia vaatteita. Yksityiskohtia myös löytyy mun vaatteita, sillä jotenkin kesällä ei tahdo pukeutua kauhean tylsästi tai liian yksinkertaisesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Maximekot on kyllä aivan ihania, ja just se kun ne on samaanaikaan tyylikkäitä & rentoja (:

   Poista
 2. Oi nuo maximekot näyttää ihanilta, varsinkin tuo keskimmäinen! *.*
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on varmaan munkin lemppari noista kolmesta <3 Aivan ihana!

   Poista
 3. Oi tässä oli tosi paljon ihania vaatteita joita voisin todellakin pukea myös itselleni! ♥

  VastaaPoista
 4. Maximekot on niin ihania, mutta kaikki maximekot mihin oon tähän mennessä törmänny, on ollu aivan liian pitkiä mulle :/ Tietysti niitä saa itekin lyhennettyä, mut en uskalla ottaa riskiä ja alkaa niitä ite lyhentelemään, hahah :D Oon kans aivan rakastunu kukkakuosiin! Tällä hetkellä kesäpaidoista löytyy ainakin 5 erilaista kukkakuosilla varustettua paitaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsit! Joo, enpä mäkään uskaltais ite alkaa lyhentämään :D Kukkakuosi on ihan paras kuoseista, varsinkin kesällä <3

   Poista
 5. Maximekot on ihania! :) Tosi hyvin muute oot toteuttanu tän ja kiva oli lueskella. Ite tykkään kesällä lämpiminä päivinä pukeutuu shortseihin, sillä hameita en omista (mekkoja kyl löytyy). Oon kyl kauheesti yrittäny etsii piristävän keltaista hametta sopivaan minulla olevaan keltaiseen crop toppiin, mutta mistään ei vaa oo löytyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Kiitos paljon kivoista kehuista Emilia! Mä taas en nykyään tykkää enää yhtään shortseista, vaan hameet & mekot on niin paljon enemmän mun juttu :D

   Poista