tiistai 16. toukokuuta 2017

Mun perusmeikki

Ihan ekaks rasvaan mun kasvot & annan ihon kuivua hyvin. Ennen laitoin tässä välissä primeriä, mutta se katosi vappuna laukkuni kanssa & uuttahan en ole vielä saanut hommattua. Levitän meikkivoiteen beautyblenderillä, taivutan ripset ja laitan ripsaria. Mä käytän mun ripsiin yleensä aina kahta ripsaria - tuuhentavia sekä ripsiä pidentäviä ripsivärejä. Pakko mainita, että en suosittele ostamaan tota essencen volume stylist curl & hold mascaraa, koska lopputulos ton jälkeen on aivan kamala. Toi ripsari jättää todella paakkuset ja rumat ripset jälkeensä, joten ei, en tykkää yhtään. Toisaalta mitä voi muutaman euron ripsarilta odottaakaan. Mun täytyy ehottomasti hommata uus ripsiväri, joten ehdotuksia otetaan vastaan!

Kun ripset on kuosissa, laitan jotain perus halppis melkein omanväristä kulmakynää, jonka jälkeen levitän essencen väritöntä kulmageeliä mun kulmakarvoihin & tsadaa, kulmat on tehty. Mä en oo ikinä käyttänyt mun kulmakarvojen meikkaamiseen paljoa aikaa, koska mä tykkään näistä tälläi luonnollisina. Kulmakynänkin käyttö on tosi harvinaista & joskus tykkään laittaa pelkän geelin, jottei nää rehota joka suuntaan. Lopuksi vielä puuteri ja siinä se. Mun meikkaustaidot ei ylety kovinkaan korkealle, mutta näillä on jo muutaman vuoden pärjännyt. Näkyikö postauksen kuvissa sulle tuttuja meikkejä?

Tähän loppuun haluan pyytää teiltä lukijoilta pientä jelppiä - postausideat on taas hieman kateissa & teiltä sai viimeksikin todella hyviä vinkkejä! Elikkäs jos sulla on mulle joku idea, niin laita kommenttia tai lähetä mulle sähköpostia 😊 Kiitos, pus pus, xoxo ja sitä rataa - ihanaa viikkoa jokaikiselle!

💗: Milla

17 kommenttia :

 1. Kiva postaus! Tuota Rimmelin puuteria olen halunnut kokeilla jo jonkun aikaa :) My dayt ja reseptipostaukset olisivat kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Itellä se on ollut pari vuotta jo käytössä & toimii - kannattaa kokeilla :) Tollasta mydayta vois kyllä suunnitella sellaselle päivälle kun ois paljon kaikkee tekemistä!

   Poista
 2. Mun ihan lemppariripsari on se Maybellinen (?) Great lash siinä pinkissä purkissa. Ihan vaan parasta tavaraa joka saa ripset näyttämääm pitkiltä ja tummilta. Sitä saa tosi usein tarjouksesta vitosella tai kaksi kappaletta kympillä, mutta ei se normihintakaan kova ole. Myös tykkään mun tänhetkisestä mut en nyt jaksa nousta katsomaan, että mikä se oikein on :D

  Mä en osais tehä mun meikkiä noin yksinkertaisesti tai ainakaan noilla tuotteilla. Mun yksinkertaisin meikki on peitevoide, puuteri, kulmat, ripset ja ehkä joku kivavärinen rajaus siihen, poskipuna ja huulet. Nykyään on kyllä toikin vähän karannu käsistä 😂

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä Sanna! :) Mä taas en osaa tehdä minkäänmoisia rajauksia & tosi harvoin tulee käytettyä poski- tai huulipuniakaan :D Pitäis vaan opetella lisää niin ehkä joskus ne rajauksetkin onnistuis!

   Poista
  2. Joo itekki tykkään tosta samasta ripsarista! Moni muitakin on tullu kokeiltua mutta siihen palaa aina takaisin :)

   Poista
 3. Kivasti toteutettu ja itse oon tykännyt Essencen I love extreme ripsiväristä.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mulla itellä käytössä just sama Essencen ripsari ja itekään en tykkää siitä oikeastaan yhtään, vaikka mun aikasemmin kokeilemat Eseencen ripsarit on ollu ihan hyviä. :D Mun yksinkertaseen meikkiin kuuluu meikkivoide, puuteri, jonkinlainen luomiväri, ripsari, kulmat ja sit jos en laita huulipunaa, niin jotain huulirasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :D Täytyy varmaankin testata muita essencen ripsareita, kun tää on vasta ensimmäinen essenceltä mitä oon kokeillut (: Huulirasvaa käytän aina itsekin, vaikken sitä tässä maininnutkaan :D

   Poista
 5. Kannattaa selata oriflame.com sieltä löytyy hyviä meikkejä (erityisesti ripsivärejä) sekä muita kosmetiikka juttuja ja samalla kunnioittaa eläinten oikeuksia enkä ainankaan itse valita hinnoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä :) Täytyypi mennä katsomaan!

   Poista
 6. Eiköhän näillä saa aikaan perusmeikin! Itse en oikeen osaa sanoa mitään positiivista kun olen siirtynyt vähän kalliimpiin kosmetiikkatuotteisiin, mutta kyllä sillon tällön rimmelin liquid eyeliner tulee hankittua omaan meikkipussiin :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! Liityin lukijaksi :)

  https://annakristiinans.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) & tervetuloa lueskeleen mun juttuja <3

   Poista
 8. Toi Essencen ripsi/kulmageeli on kyllä paras tuote! :D
  Mulla on tällä hetkellä Essenceltä käytössä sellainen punaisessa putkilossa oleva ripsiväri jonka ostin vasta kokeiluun ja se on kyllä ollut hyvä parin euron hintaan nähden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! :D Täytyykin mennä tsekkaileen, sit kun taas eksyn essencen pisteelle :)

   Poista