keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Mitä mä odotan kesältä?

Tsau! Mä halusin tälläisenä hulluna kesän odottajana, tulla kirjoittelemaan mun kesäsuunnitelmista ja kesän odotuksista. Ois aivan ihanaa kuulla myös teidän kesäsuunnitelmia, olivat ne sitten pieniä tai hieman suurempia. Mä en aio tänäkään kesänä lähteä minnekään suomen rajojen ulkopuolelle, koska ei mun aika (eikä rahat) tällä hetkellä riitä. Ehkä sit joskus vuoden, tai kahden päästä - saa nähdä! Tän postauksen kuvina toimii tänään napatut asukuvat, joiden ottamiseen meni oikeesti vain pari minuuttia. Yleensä kun tää ei ole ihan näin nopsa projekti. Ehkä mä oon kehittynyt kuvattavana tai sitten poikaystävä kuvaajana - kuka tietää, hauskaa oli kuitenkin!
Paras fiilis, kun katsoo ikkunanraosta ulos ja siellä oikeesti paistaa aurinko. Lämpöä on yli 15 astetta ja taivas on täysin sininen - ei tietoakaan sadepilvistä eikä huonosta ilmasta. Kun on niin lämmintä, että tekis mieli vaan mennä rannalle ja asettua nurtsille pyyhkeen päälle ottamaan arskaa. Ehkä ei kuitenkaan vielä - mutta tää fiilis on vaan parhain, kun tajuaa että kyllä se kesä sieltä saapuu, hitaasti mutta varmasti. Mä odotan kesältä eniten meidän suunnittelemaa road trippiä, järvessä uimista, yyterissä käymistä, juhannuksen viettoa, huvipuisto reissua, kuumia kesäpäiviä sekä mun hyvän ystävän valmistumisjuhlia & juhlien jälkeisiä jatkoja.

Mä haluan, että mun kesästä tulee ikimuistoinen ja paras tähän astisista - vaikka suurin osa päivistä tuleekin vietettyä töissä, Vaikka puolet kesästä meneekin töitä tehdessä, ei se oo lainkaan huono juttu. Mä oon kiitollinen, että mulla on töitä & toivon todellakin, että kesälle tulisi paljon työvuoroja. Syksyä varten on kuitenkin tienattava hieman rahaa, koska mä en vielä yhtään tiedä millaisia tukia mä tulen saamaan kun opiskelen. Onneksi opintojen ohellakin pystyn tekemään töitä, joten kyllä mä jaksan uskoa ettei rahan suhteen tule mitään probleemia. En mä jaksa stressata vielä syksystä, kun ei kesäkään ole vielä kokonaan alkanut.Kengät: Seppälä // Farkut: Cupus // Paita: Gina Tricot // Farkkutakki: H&M

Jokatapauksessa mä odotan kesää aivan sairaasti. Mä rakastan kesää, pilvetöntä taivasta ja hellepäiviä. Kesä on aina ollut mun lempi vuodenaika, koska se on ainut hetki vuodesta kun mä en valita kylmyyttä. Toivotaan nyt, että tulisi lämmin kesä - koska tää talvi on ollut täys katastrofi. Onko täällä muita kesän odottajia? Mä en ainakaan malta odottaa mekkokelejä 💜

💗: Milla

18 kommenttia :

 1. Mäkin oon kolmea viikkoa lukuunottamatta töissä ja ei haittaa ollenkaan! :D ootan vaan sitä että saan kaikki koulujutut tehtyä niin alkaa koulusta kesäloma. Ihanaa aatella et kohta mulla ei oo pariin kuukauteen muuta velvoitetta kuin työt ja se tuntuu niin rennolta. Kivaa kesänodotusta sulle<3

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! Kiitti Elli ja ihanaa kesää sinnekin <3

   Poista
 2. Tääääällä yksin hyvin malttamaton kesänodottaja! Ja outoo oliskin, jos en kesästä fiilais, koska olenhan Suvi hehe :D.. Mää en kestä (siis mä en kestä tidiidididi) niiiin nää sun kuvat on aina yht ihanii!. Täydellisen laatusia ja muutenkin sovit hyvin kameran eteen. Voitais joskus (kesällä?) ottaa tyylii toisistamme kuviii ja pistetään niitä blogeihimme, jos vaikka nähtäa kesäl!!! :o :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii paljon! Kehut on aina kivoja xd Joo, vois kyllä!

   Poista
 3. Ai tekin olette suunnitelleet road tripin tekemistä! ;D Me tehtiin sellainen viime vuonna ja aijomme tehdä saman myös tänäkin vuonna!

  Voi että, toivon itsekin tältä kesältä pilvettömiä hellepäiviä... ♥

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, uskon et siitä tulee sairaan hauska reissu! Kivaa road trippiä teillekin :)

   Poista
 4. sen vaan sanon heti alkuu, että tää yksinkertanen ja nätti ulkoasu kyl sulattaa mun sydämen, näyttää tosi hyvält! :3 ja et oo ainoo joka rakastaa kesää; mekko 24/7 -meininki, täält tullaan! <3

  http://tytonhupakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Nää kuvat on todella ihania! <3 Täällä on yks myös ketä odottaa tosi paljon kesää :) Vaikka myös mä oon suurimmaksi osaksi töissä :D Mutta kerkeen mä ehkä noin 2-3 viikkoa lomailla, tosin palkattomana. Kesällä parasta on jäätelö, valoisat kesäillat ja tietenkin kukat :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Lämpimät kesäillat on parasta <3

   Poista
 6. Todella kivoja kuvia ♥ Mäkin odotan innolla mekkokelejä ja aurinkoisia päiviä :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 7. Kiva kesäfiilistely postau, tännekin sais kyllä tulla lämpimät ilmat nopeasti!
  Mulla ei ole vielä mitään sen kummempia kesäsuunnitelmia, muutama viikko menee vielä pääsykokeeseen lukiessa ja sitten voi alkaa kunnolla nauttia kesästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Ella! <3 Täälläpäin on nytkin yli 20 astetta :D Ihan hullua, että toi kesä iski nyt niin äkkiä.

   Poista
 8. Kivoja kuvia! Ite kanssa venailen kesää, vaikken helteiden suuri ystävä olekaan. Ei ehkä mikään ihme, kun kokomustissa vaatteissa tuppaa tulemaan "pikkusen" kuuma :D Sun kesäsuunnitelmat kuulostaa kivoilta! Munkin ois tarkotus mennä johonkin huvipuistoon, niissä on aina sellainen tietynlainen, kiva fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, huvipuistot on kyllä ihan parhaita paikkoja kesällä :D

   Poista
 9. Aivan ihanat kuvat! Täälläkin fiilistellään jo kesää ihan kunnolla, just mekkokelejä ja auringonpaistetta ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Jeap, niimpä <3 Kesä on parasta aikaa!!

   Poista